E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έτρωγα κι εγώ για πολλά χρόνια κουτόχορτο, είναι πολύ εύκολο να υποκριθείς τον ηθικό»

""Δεν ξέρω πως να το πω κομψά τώρα αυτό, ζορίζομαι..."" είπε στην αρχή της τοποθέτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου, ""καρφώνοντας"" πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/1/2023 | 13:38

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έτρωγα κι εγώ για πολλά χρόνια κουτόχορτο, είναι πολύ εύκολο να υποκριθείς τον ηθικό»

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την προσωπική της εμπειρία από πρόσωπα της showbiz που, όπως λέει η ίδια, θαύμαζε πριν τους γνωρίσει και στη συνέχεια την απογοήτευσαν με τον χειρότερο τρόπο.

«Όσοι το σχολιάζουν βγάζουν τον εαυτό τους απ’ έξω. Τελικά για ποιες λένε; Ποιες πάνε σε αυτά τα gala; Εγώ δεν το βρίσκω κακό. Εγώ δεν προλαβαίνω, μακάρι να προλάβαινα να πήγαινα. Δηλαδή αν είναι σε απέναντι ζώνες και βγουν φωτογραφία, αυτό είναι προκλητικό; Δεν καταλαβαίνω. Μπορείς να είσαι ευγενής χωρίς να υποκρίνεσαι» ξεκίνησε να λέει η Σίσσυ Χρηστίδου επί του θέματος.

«Δεν ξέρω πως να το πω κομψά τώρα αυτό, ζορίζομαι… Δεν θέλω να πω στον κόσμο ότι τρώει κουτόχορτο, γιατί η Ναταλία είπε ότι δεν τρώει. Θέλω να πω ότι εμένα μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές σε αυτή τη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια να συναντήσω ανθρώπους που τους παρακολουθούσα και τους θαύμαζα πάρα πολύ και έτρωγα όλο το κουτόχορτο του κόσμου… και να σοκαριστώ από το τι άνθρωποι είναι τελικά» ανέφερε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο, γιατί αυτό είναι και προσβλητικό. Αλλά είναι πολύ εύκολο να υποκριθείς και τον καλό και τον ηθικό και τον συνεπή και τον σωστό και το ότι πας με τον σταυρό στο χέρι. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις δημόσιες σχέσεις αυτό, έχει να κάνει και με τους ανθρώπους» πρόσθεσε στη συνέχεια της τοποθέτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση δεν θεωρώ ότι πάντα σπάει η αλήθεια το γυαλί. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάρα πολύ αγαπητοί στον κόσμο και είναι πάρα πολύ κακοί άνθρωποι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουν κάνει πολύ κακό σε ανθρώπους, είναι πολύ προσβλητικοί, φέρονται πάρα πολύ άσχημα, υποτιμητικά και που αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος», είπε κλείνοντας το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χόρεψε Έλλη Κοκκίνου με τους Μασάι στην Αφρική, δείτε βίντεο

Social 20.04.2026
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κάνει σαφάρι στην Κένυα και ήρθε σε επαφή με άτομα της φυλής με τα οποία διασκέδασε

«Βόμβα» για Οικονομάκου και Τσερέλα: «Δεν θα γίνει γάμος» – Ο λόγος

Tabloid 20.04.2026
Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια αποκάλυψη βόμβα για τον επερχόμενο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο

Η Βαλέρια Κουρούπη για τον σύντροφό της: «Όταν μου είπε την ηλικία του, μαγκώθηκα στο να τον φλερτάρω»

Tabloid 20.04.2026
«Στην αρχή σκέφτηκα """"πού πας κοπέλια;""""», είπε η ηθοποιός

Η Σίντνεϊ Σουίνι εμφανίστηκε ολόγuμνη στο τελευταίο επεισόδιο του Euphoria

Tabloid 20.04.2026
Η ηθοποιός παρουσιάζεται στη σειρά να φωτογραφίζεται σαν παίκτρια του μπέιζμπολ φορώντας μόνο καπέλο και αθλητικό εξοπλισμό για τον λογαριασμό της στο OnlyFans

YFSF: Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ως Ρία Ελληνίδου έσπασε πατώματα από... τα γέλια!

Tabloid 20.04.2026
Η μεταμφίεση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη αλά Ελληνίδου που έκανε χαμό

YFSF: H επική στιγμή όταν ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε τον Σάκη Ρουβά 25 χρόνια νεότερο

Tabloid 20.04.2026
Το παρελθόν τον ακολούθησε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα

Με Ραφαηλίδη ως Ρία Ελληνίδου, Πιερίδη ως Lady Gaga και Μπουρδούμη ως Bad Bunny η πρεμιέρα του YFSF

Media 20.04.2026
Νικητής στο πρώτο επεισόδιο ο Biased Beast που εμφανίστηκε ο Μπένσον Μπουν

Η Σαρλίζ Θερόν περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της για να τη σώσει

Social 20.04.2026
Η ηθοποιός συγκλόνισε για το τραυματικό περιστατικό που έζησε σε ηλικία 15 ετών και εξήγησε πώς το διαχειρίστηκε

Η αυτοβιογραφία που άνοιξε παλιές πληγές: Aπιστίες, χωρισμοί και showbiz

Tabloid 20.04.2026
Η Lena Dunham λέει την αλήθεια για τις σχέσεις της

Ζέτα Μακρυπούλια ‑ Αντώνης Ρέμος: Κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια

Tabloid Χτες
Η ευχή του τραγουδιστή στην παρουσιάστρια

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση on air όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της κόρης της, Δανάης Μπάρκα

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου την Κυριακή 19 Απριλίου, με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» στη Θεσσαλονίκη