E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δώρα Τσαμπάζη: «Για εσένα που είχες ευχηθεί καρκίνο στον άντρα μου…»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Δημοσίευση 23/1/2023 | 08:34

Δώρα Τσαμπάζη: «Για εσένα που είχες ευχηθεί καρκίνο στον άντρα μου…»

Η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του αείμνηστου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, προσπαθεί να ζήσει με την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου που έχασε πριν από λίγους μήνες μετά τη μάχη του με τον καρκίνο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε κάποια υβριστικά σχόλια στο Twitter που δεχόταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης όταν είχε αποφασίσει να πολιτευτεί.

Η ανάρτησή της συνοδευόταν από ένα μακροσκελές κείμενο που μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της για την τοξικότητα που υπάρχει στον κόσμο.

Μάλιστα, ένα από αυτά τα σχόλια ευχόταν στον Νικολαΐδη να πάθει καρκίνο, κάτι που ήταν γροθιά στο στομάχι για την Δώρα Τσαμπάζη όταν το ξαναδιάβασε.

«Για εσένα που είχες ευχηθεί καρκίνο στον άντρα μου…»

«Σήμερα ήρθε ένα σχόλιο που ξύπνησε όλη την τοξικότητα που δέχτηκε ο Αλέξανδρος και η οικογένειά μας το 2019 όταν αποφάσισε να πολιτευτεί.
Ξέρω τι θα πείτε, μην ασχολείσαι με τον έναν ανόητο. Όμως δεν είναι ένας, είναι πολλοί, και απλώς τώρα έχουν λουφάξει ή πετούν τη βοθρίλα τους σε άλλους, γιατί απλώς ο Αλέξανδρος και η μνήμη του είναι κάτι πολύ μεγάλο να το ακουμπήσουν περιττώματα. Ήρθε αυτό το σχόλιο και ξύπνησε όλα αυτά που πάλευα να ξεχάσω. Ίσως να μην φταίνε αυτοί, να μεγάλωσαν ανάμεσα σε άλλα απορρίμματα και να μην είχαν άλλη επιλογή, από το να γίνουν ίδιοι με εκείνους. Είχα αποφασίσει αυτά τα μηνύματα να τα θάψω βαθιά μέσα μου, να τα ξεχάσω, αλλά αρκεί ένας ανόητος να σου θυμίσει ότι εκεί έξω είναι πολλοί. Αν έχετε λοιπόν μια απορία για το τι είναι διαδικτυακή τοξικότητα, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες. Άνθρωποι μικροί, λίγοι, που τα πολιτικά τους επιχειρήματά έχουν να κάνουν με ψόφους, καρκίνους και κλωτσιές. Το βρήκαν αστείο, ακόμα και το γεγονός ότι ένα αθλητής στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της ζωής του, έσπασε το πόδι του και φώναξε στην κερκίδα τη μητέρα του.

Από αυτές τις κλωτσιές, και από αυτά τα σπασίματα, ακόμα και από τις ήττες του, ο Αλέξανδρος έδωσε χρήματα σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Και είμαι σίγουρη ότι αν ήξερε πόσο πολλά χρήματα μαζεύτηκαν, θα καθόταν να φάει κι άλλες, να σπάσει κι άλλα πόδια, κι άλλα χέρια.

Όσο για εσένα, φίλε μου, που είχες ευχηθεί τότε το 2019 καρκίνο στον άντρα μου, ένα έχω να σου πω, συγχαρητήρια. Έγινε η επιθυμία σου πραγματικότητα, ελπίζω να κοιμάσαι πολύ πιο ήσυχος τα βράδια . Εγώ πάλι σου εύχομαι υγεία, να μην χρειαστεί να μάθεις ποτέ, τι θα πει καρκίνος στην οικογένειά σου.

Το συγκεκριμένο ποστ γίνεται μόνο για να δοθεί η αφορμή να συζητήσουμε με ειλικρίνεια το θέμα της τοξικότητας. Να καταλάβουμε ότι έχουμε ξεπεράσει τον όρο “διαδικτυακός εκφοβισμός” δυστυχώς. Συμβαίνει κάτι πολύ χειρότερο. Και αυτό το ποστ θα κατέβει μετά από μερικές ημέρες, γιατί δεν θέλω τίποτα σε αυτήν την κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει όλοι μαζί συζητώντας μόνο με γνώμονα την αγάπη και την ενσυναίσθηση να θυμίζει τοξικότητα. Από εδώ και πέρα όποιος θέλει να είναι τοξικός μαζί μου ή με τον Αλέξανδρο ή με τα παιδιά μου, δεν θα έχει καμία θέση εδώ, παρά μόνο στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος» γράφει στην ανάρτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατέκτησε Ολυμπιακό μετάλλιο τρία χρόνια μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Tabloid 19.02.2026
Ποια είναι η Piper Gilles που τα έβαλε με καρκίνο των ωοθηκών

Γενέθλια στον αέρα για τον Αντώνη Κανάκη

Tabloid Χτες
Η έκπληξη και το δώρο του Γιάννη Σερβετά

Ιαπωνία: Συγκινεί το κοινό σε όλο τον κόσμο η ιστορία της ορφανής μαϊμούς με το λούτρινο

Social Χτες
Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2025, όταν η μητέρα της Punch-kun την εγκατέλειψε μετά την γέννηση της

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social Χτες
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid Χτες
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid Χτες
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid Χτες
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid Χτες
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid Χτες
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid Χτες
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Προχτές
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Προχτές
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε