E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θέλω να της βάλω φωτιά, να την δω να πεθαίνει» είχε πει ο 6χρονος πριν πυροβολήσει τη δασκάλα του

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για τις δολοφονικές σκέψεις του μαθητή της πρώτης Δημοτικού Βιρτζίνια

Δημοσίευση 22/1/2023 | 09:52

«Θέλω να της βάλω φωτιά, να την δω να πεθαίνει» είχε πει ο 6χρονος πριν πυροβολήσει τη δασκάλα του

Στις 6 Ιανουαρίου ο μικρός μαθητής της πρώτης Δημοτικού, και παρ'ολίγον δολοφόνος της 25χρονης δασκάλας του, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά την Άμπιγκεϊλ Ζουέρνερ την ώρα που βρίσκονταν όλοι μαζί στην τάξη του Δημοτικού Σχολείου «Ρίτσνεκ».

Έπειτα από συζήτηση μεταξύ τους, το περιεχόμενο της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, αγόρι 6 ετών έβγαλε από την τσάντα του πιστόλι Taurus, διαμετρήματος 9 χιλιοστών, και το έστρεψε πάνω της.

Η κυρία Ζουέρνερ πήρε αμυντική στάση, εκτείνοντας το χέρι της. Το παιδί πυροβόλησε μια φορά και η σφαίρα διαπέρασε το χέρι της δασκάλας και τη χτύπησε στον κορμό. Ο τραυματισμός που υπέστη ήταν πολύ σοβαρός και χρειάστηκε να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι αμερικανικές Αρχές εξήραν την αυτοθυσία της 25χρονης που προτού καταρρεύσει εκείνη προσπάθησε να προστατέψει τους μαθητές της απονέμοντάς της τον τίτλο της «ηρωίδας».

Η 25χρονη είχε εκφράσει στη διεύθυνση της σχολικής μονάδας πολλές φορές την ανησυχία της για την επιθετική συμπεριφορά του παιδιού, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί κανείς πως θα έφτανε στον σημείο να αποπειραθεί να την σκοτώσει.

Ο μικρός φαίνεται να βρήκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε από την μητέρα του, το οποίο ήταν νόμιμα αγορασμένο.«Είχε ζητήσει βοήθεια και υποστήριξη για το περιστατικό, πολλές φορές», εξήγησε ένα μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου.

Το παιδί, που ήταν γνωστό για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, καθώς συχνά πετούσε καρέκλες και άλλα αντικείμενα στην τάξη, έγραψε κάποτε ένα σημείωμα στη δασκάλα στο οποίο της έλεγε ότι τη μισούσε. Ήθελε να της βάλει φωτιά για να τη σκοτώσει, αποκάλυψε η ένωση δασκάλων.

Η 25χρονη Ζουέρνερ πυροβολήθηκε ενώ δίδασκε στην τάξη της πρώτης Δημοτικού. Τότε ήταν που έβγαλε τους μαθητές της έξω από την τάξη πριν καταρρεύσει από το χτύπημα και χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φακελάκι» γιατρού: «Με ακολουθούσε στους διαδρόμους μέχρι να πω `ναι`»

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Η καταγγελία του γιου της ασθενούς

AI κάμερες στο ΗΣΑΠ για τους «τζαμπατζήδες»: Πώς εντοπίζονται όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Το πιλοτικό σύστημα, το οποίο ξεκινά στον Περισσό, αναμένεται να επεκταθεί σταδιακά και σε άλλους σταθμούς του δικτύου

Κάιλ Μπους: Πέθανε σε ηλικία 41 ετών το είδωλο του NASCAR

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Σοκ από την ξαφνική απώλεια ενός θρύλου του αθλήματος

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε τραγούδι για τον Αλέξη Τσίπρα

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Το τραγούδι θα ακουστεί για πρώτη φορά στην εκδήλωση της 26ης Μαΐου

Καρυστιανού: «Στόχος μας η πρώτη θέση» ‑ Τι λέει η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία», είναι το όνομα του κόμματος

ΗΠΑ: Ξόδεψαν τα μισά πυραυλικά τους αποθέματα για χάρη του Ισραήλ

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Οι ΗΠΑ επωμίζονται το κύριο βάρος της πυραυλικής άμυνας του Ισραήλ σύμφωνα με εκτιμήσεις του Πενταγώνου

«Σαφάρι» ελέγχων από τον ΕΟΦ για κάνναβη σε περίπτερα και καταστήματα

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Όσοι τα διαθέτουν ακόμη, θα πρέπει να τα αποσύρουν από την αγορά

Νεκρό από επίθεση drone 13χρονο αγόρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ένας 13χρονος σκοτώθηκε και αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ισραηλινό drone έριξε χειροβομβίδα στην Μπέιτ Λάχια

Χανιά: Η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στον 33χρονο γιατρό που είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο

Ελλάδα Χτες
Το σημείο εύρεσης δεν είναι δύσβατο - η σορός βρέθηκε σε προσβάσιμη τοποθεσία, σε μικρή απόσταση από τοπικό εστιατόριο

Πέθανε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Αγλαΐα Κρεμέζη

Ελλάδα Χτες
Υπήρξε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομικής γραφής

Η Κατερίνα Μουτσάτσου στο κόμμα της Καρυστιανού: «Προετοιμαζόμουν 12 χρόνια» ‑ Υποψήφια με το ΕΠΑΜ

Πολιτική Χτες
Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου στην παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο Ολύμπιον στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026.