E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανατριχιαστικό βίντεο: Μέσα στο «σπίτι των δαιμονισμένων»

Ένα περιστατικό... δαιμονισμού έχει τραβήξει τα βλέμματα στις ΗΠΑ

Δημοσίευση 8/2/2014 | 00:00

Ανατριχιαστικό βίντεο: Μέσα στο «σπίτι των δαιμονισμένων»

Ένα περιστατικό... δαιμονισμού έχει τραβήξει τα βλέμματα στις ΗΠΑ. Μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι η ίδια και τα τρία παιδιά της είχαν καταληφθεί από δαίμονες.

Στην υπόθεση ενεπλάκησαν ένας ιερέας, ένας πνευματιστής, μία υπηρεσία προστασίας ανηλίκων και ένας αστυνομικός διοικητής, ο οποίος αρνείται να πλησιάσει το σπίτι της οικογένειας μόλις πέσει το σκοτάδι.

Η Λατόγια ¶μονς, η οποία μετακόμισε στο Γκάρι της Ιντιάνα με τα τρία παιδιά της και τη μητέρα της το 2011, δηλώνει ότι όλα ξεκίνησαν από σμήνη μυγών που κατέκλυσαν τη βεράντα. Ακολούθησαν περίεργοι ήχοι από το υπόγειο, λασπωμένες πατημασιές στο χαλί και περιστατικά μετεώρισης και βίαιης συμπεριφοράς, ενώ μια φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το λεγόμενο «σπίτι των δαιμονισμένων».

Ο 9χρονος γιος της ¶μονς, μάλιστα «περπάτησε ανάποδα σε έναν τοίχο και έφτασε στο ταβάνι» και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Παιδιών της Ιντιάνα, που μελετούσαν καταγγελίες για κακοποίηση ή παραμέληση.

Όταν ζητήθηκε από το αγόρι να επαναλάβει την πράξη αυτή μπροστά σε γιατρό, είπε ότι δεν μπορούσε.

Η ¶μονς ζήτησε τη βοήθεια ενός πνευματιστή, ο οποίος της είπε ότι το σπίτι της «είχε καταληφθεί από 200 δαιμόνια» και τη συμβούλεψε να χτίσει ναούς μέσα στο σπίτι, ενώ εξορκισμούς πραγματοποίησε ένας καθολικός ιερέας.

Ο αστυνομικός διοικητής της περιοχής, Τσαρλς Όστιν, δήλωσε στην εφημερίδα «Indianapolis Star» ότι αρχικά ήταν δύσπιστος. «Τώρα πιστεύω», λέει και αρνείται να πλησιάσει το σπίτι μόλις πέσει το σκοτάδι.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι είδε αντικείμενα να κινούνται και κατέγραψε τρομακτικούς ψιθύρους. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι δέχθηκε επίθεση σε μικρή απόσταση από το σπίτι και ότι το αυτοκίνητό του κουνιόταν μόνο του μπρος και πίσω.

Ο ίδιος τα επισήμανε όλα αυτά στην αναφορά του, ενώ υπάρχει και βίντεο μέσα από το σπίτι:

Ωστόσο, οι υπηρεσίες προστασίας ανηλίκων δεν είχαν πεισθεί. Κλινικοί ψυχολόγοι που εξέτασαν τα παιδιά δήλωσαν ότι ο 9χρονος «είχε εισέλθει σε ένα σύστημα ψευδαισθήσεων που διαιώνιζε η μητέρα του» και ότι «συνήθιζε να κάνει τον δαιμονισμένο όταν δεχόταν προκλήσεις, όταν τον παρέπεμπαν σε κάποιον άλλο ή όταν δεν ήθελε να απαντήσει».

Η υπόθεση έκλεισε τον Φεβρουάριο του 2013. Αργότερα, η οικογένεια μετακόμισε και τα... παράξενα περιστατικά σταμάτησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγκυος πρώην παίκτρια του Survivor ‑ Έτσι έμαθε το ευχάριστο νέο

Tabloid 11.11.2025
Περιμένει το πρώτο της παιδί πρώην παίκτρια του Survivor και το ανακοίνωσε μέσω των social media

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας ‑ Το βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου

Tabloid 11.11.2025
Ευχάριστα νέα για γνωστό ηθοποιό. Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως π…» – Κατάθεση ψυχής μετά τη δίκη

Tabloid 11.11.2025
Μία ημέρα μετά τη διακοπή της δίκης για το revenge pοrn βίντεο, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα απόσπασμα 13 λεπτών, τη δική της κατάθεση ψυχής

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Ρομέν Γαβράς είναι ζευγάρι

Tabloid 11.11.2025
Οι τρυφερές τους στιγμές στους δρόμους της Νέας Υόρκη

Γιώργος Λιάγκας: Μου τηλεφωνούσαν οι δημοσιογράφοι και μου έλεγαν «μάθαμε ότι έχεις σχέση με άντρα»

TV Buzz 11.11.2025
«Κράτησα πολλά χρόνια την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η Κιμ Καρντάσιαν κόπηκε στις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και τα «έβαλε» με τα μέντιουμ

Tabloid 11.11.2025
Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε την απογοήτευσή της σε ένα βίντεο στο TikTok

Μαρία Κίτσου: Αντιμετώπισα ένα θέμα με τα κιλά μου λόγω υγείας, έπεσε μια ανθρωποφαγία πάνω μου

Tabloid 11.11.2025
Τον Ιούνιο μπήκα στο νοσοκομείο, έμεινα μέσα 20 μέρες μόνη μου, ήταν πολύ σκληρό αλλά και διαφωτιστικό εξίσου, σχολίασε η ηθοποιός

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον γιο τους

Social 11.11.2025
Χρόνια πολλά μπαμπά μας, έγραψε η ηθοποιός για τα γενέθλια του σεφ και πρώην συντρόφου της

Ζευγάρι έκανε ρομαντική βόλτα στη Βαρκελώνη και πάγωσε όταν πέρασε δίπλα τους ο Μέσι

Social 11.11.2025
Το ύφος τους, όταν αντιλήφθηκαν πως περνά από δίπλα τους ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, δύσκολα μπορεί να περιγραφεί