E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δάκρυσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να θέλω να κάνω παιδί;»

Τη συγκίνησή της για το θέμα της μητρότητας έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου

Δημοσίευση 11/1/2023 | 14:01

Δάκρυσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να θέλω να κάνω παιδί;»

"Το θεωρείτε κακό μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 να θέλει να κάνει παιδί; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου" είπε η Κατερίνα Καινούργιου - Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τη συγκίνησή της για το θέμα της μητρότητας έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με τη φωτογραφία της γνωστής Instagramer με το νεογέννητο μωρό της, ενώ νωρίτερα η ίδια είχε αναφερθεί και στην καλή της φίλη και φωτογράφο, Πωλίνα Νιάρχου, η οποία επίσης έφερε στον κόσμο το μωράκι της.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και απάντησε: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».

«Το θέμα είναι ότι κάθεσαι και ασχολείσαι και γεμίζεις το μυαλό σου με άχρηστες πληροφορίες και όχι με αυτό που χρειάζεται» της είπε συμβουλευτικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η φορά που ο Elvis Presley ζήτησε ραντεβού και η Cher δεν πήγε ποτέ

Celebrity Stories 21.04.2026
Το άγνωστο story πίσω από το ραντεβού Elvis–Cher που δεν συνέβη

Stairmaster, διατροφή και «face ironing»: Πώς διατηρείται σε φόρμα η Victoria Beckham

Tabloid 21.04.2026
Τα μυστικά ομορφιάς της και η σκιά της οικογενειακής έντασης στα γενέθλιά της

Η Christina Applegate μίλησε για την ξαφνική νοσηλεία της ‑ «Κάθε μέρα γίνομαι πιο δυνατή»

Tabloid Χτες
Η πρώτη ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Κύμα» αντιδράσεων για την Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» ‑ «Δεν μπορώ να την βλέπω να εξευτελίζεται»

TV Buzz Χτες
Ύστερα από τετραετή απουσία, η επιτυχημένη σειρά του Sam Levinson στο HBO Max επέστρεψε με έντονη κριτική από τους θαυμαστές

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χόρεψε Έλλη Κοκκίνου με τους Μασάι στην Αφρική, δείτε βίντεο

Social Χτες
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κάνει σαφάρι στην Κένυα και ήρθε σε επαφή με άτομα της φυλής με τα οποία διασκέδασε

«Βόμβα» για Οικονομάκου και Τσερέλα: «Δεν θα γίνει γάμος» – Ο λόγος

Tabloid Χτες
Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια αποκάλυψη βόμβα για τον επερχόμενο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο

Η Βαλέρια Κουρούπη για τον σύντροφό της: «Όταν μου είπε την ηλικία του, μαγκώθηκα στο να τον φλερτάρω»

Tabloid Χτες
«Στην αρχή σκέφτηκα """"πού πας κοπέλια;""""», είπε η ηθοποιός

Η Σίντνεϊ Σουίνι εμφανίστηκε ολόγuμνη στο τελευταίο επεισόδιο του Euphoria

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός παρουσιάζεται στη σειρά να φωτογραφίζεται σαν παίκτρια του μπέιζμπολ φορώντας μόνο καπέλο και αθλητικό εξοπλισμό για τον λογαριασμό της στο OnlyFans

YFSF: Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ως Ρία Ελληνίδου έσπασε πατώματα από... τα γέλια!

Tabloid Χτες
Η μεταμφίεση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη αλά Ελληνίδου που έκανε χαμό

YFSF: H επική στιγμή όταν ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε τον Σάκη Ρουβά 25 χρόνια νεότερο

Tabloid Χτες
Το παρελθόν τον ακολούθησε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα