E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι άνθρωποι που αγαπάμε το ίδιο φύλο, δεν εκφραζόμαστε δημοσίως

«Μας έχει απαγορευτεί»

Δημοσίευση 30/12/2022 | 15:47

Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι άνθρωποι που αγαπάμε το ίδιο φύλο, δεν εκφραζόμαστε δημοσίως

«Ήθελες πάντα να γίνεις μπαμπάς;» ρωτήθηκε Φώτης Σεργουλόπουλος, σύμφωνα με ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Μαμά-δες», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο από την ΕΡΤ1 και προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ήθελα να γίνω πάντα μπαμπάς. Μπορεί αν το έκρυβα από τον εαυτό μου ή το είχα αποκλείσει για εμένα ή είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου κι αυτό ωρίμασε.

Υπάρχουν πολλά πράγματα στους άνδρες και στις γυναίκες που αγαπούν το ίδιο φύλο ότι δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί να εκφράζουμε την αγάπη μας για το σύντροφό μας δημοσίως. Η ελευθερία της έκφρασης περιορίζεται, οπότε είχαμε μάθει να μην εκφραζόμαστε».

Όσον αφορά στην εφηβεία του γιου του και στο πώς θα διαχειριστεί τα χρόνια που έρχονται, ο ηθοποιός σημείωσε: «Να κρατήσεις αυτήν την εκπομπή άλλα 4-5 χρόνια. Έχω βάλει με τον εαυτό μου ένα στοίχημα. Στην εφηβεία να μην πάθει αυτό που μου λένε όλα. Α καλά στην εφηβεία θα σου λέει, θα το βουλώνεις και θα στα σπάει. Προσπαθώ να δω αν θα τα καταφέρω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιανίστρια διεθνούς φήμης που έκανε τη Ζάκυνθο viral

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Η ερμηνεία της σονάτας «Passacaglia» του Handel σε πιάνο μέσα στη θάλασσα της Ζακύνθου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Τους γνώρισε όλη η Ελλάδα από την TV: Οι πρώην παίκτες ριάλιτι που έφυγαν πρόωρα

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Από τα φώτα της τηλεόρασης στις τραγικές ειδήσεις – Οι άνθρωποι που δεν ξεχάστηκαν ποτέ

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Το Studio Κλεισθένης δημοσίευσε για πρώτη φορά σπάνιο στιγμιότυπο του 1961, με αφορμή τα 34 χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού.

Βαρβάρα Λάρμου: Ποια η εμφάνιση που «έλιωσε» το Instagram από τη Σέριφο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός από τη σειρά «Το παιδί» της ΕΡΤ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυκλάδων.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με κόκκινο μπικίνι κάνει ντους έξω και «φλογίζει» το Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας τους παλμούς των followers της.

Η Μαρία Σολωμού με ολόσωμο μαγιό και παγωτό στο χέρι ‑ τι έγραψε στο Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε πολύχρωμες καλοκαιρινές φωτογραφίες με χιουμοριστική λεζάντα για το παγωτό που «έφαγε κατά λάθος».

Τι έγραψε ο Benny Blanco στις καυτές φωτογραφίες της Selena Gomez από τις διακοπές

E-Daily 3.Left Χτες
Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τοσκάνη και ο παραγωγός δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του μέσα από αστεία και τρυφερά σχόλια στο Instagram.

Η Βούλα Πατουλίδου ραγίζει καρδιές: «Δεν θυμώνω με τον θάνατο, θυμώνω με τη σιωπή»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα χρόνο μετά τον χαμό του συζύγου της, η χρυσή Ολυμπιονίκης μοιράστηκε συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram.

Γάμος στον Βόλο με απρόοπτο: Ο γαμπρός κατέληξε στο νοσοκομείο εν μέσω δεξίωσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η αδιαθεσία του νεόνυμφου, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον πανικό στους καλεσμένους - τελικά πήρε εξιτήριο και η βραδιά συνεχίστηκε.

Το επικό ελληνικό σημείωμα σε φανάρι που έκανε τον γύρο του κόσμου

E-Daily 3.Left Χτες
Ένας αγανακτισμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη άφησε σημείωμα σε χαλασμένο φωτεινό σηματοδότη που έγινε viral παγκοσμίως, αναδεικνύοντας με χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.

Τομ Χανκς: Η αντίδρασή του όταν είδε Έλληνα fan με το πρόσωπό του ως τατουάζ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο διάσημος ηθοποιός έμεινε άφωνος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ελλάδα, όταν θαυμαστής του αποκάλυψε τατουάζ με τη μορφή του από το Forrest Gump στη γάμπα του.