E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

8 parties για να πας μετά την αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από το να σε βρει η νέα χρονιά... να χορεύεις!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 30/12/2022 | 00:02

8 parties για να πας μετά την αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα

Όπως μετράμε αντίστροφα για να μπει η νέα χρονιά και να υποδεχτούμε το 2023 μέσα στα γιορτινά μας outfit, παράλληλα κανονίζουμε σε ποιό party θα πάμε μετά την αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα. Έτσι, φορώντας τα καλά μας, θα διασκεδάσουμε στους ρυθμούς της πρωτεύουσας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετά την αλλαγή του χρόνου λοιπόν, θα γιορτάσουμε, θα ακούσουμε μουσική και θα χορέψουμε κάνοντας έτσι τις πρώτες ώρες του χρόνου, ένα ατελείωτο party.

Trashformers – Ζήσε το Όνειρο NYE Edition

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η ομάδα της ακομπλεξάριστης διασκέδασης σε καλεί σε μία τελείως διαφορετική βραδιά. Μετά από αναταραχές και χρονοδιαστρεβλώσεις, τις πολυδιαστατικές εμπειρίες και τις διαγαλαξιακές τους εμφανίσεις, οι Trashformers εισχωρούν βαθιά μέσα στο συνειδητό, το υποσυνείδητο, το ασυνείδητο και το υπερσυνείδητο και φτάνουν σε πρωτόγνωρα επίπεδα ακραίας διασκέδασης. Εάν κατάλαβες τα παραπάνω, είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή σου! Εάν ΔΕΝ κατάλαβες, ουσιαστικά είσαι έτοιμος να Ζήσεις το Όνειρο!

Fuzz Live Music Club | Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το ΚΠΙΣΝ όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, υποδέχεται το κοινό για την αλλαγή του χρόνου. Το πρόγραμμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς ξεκινάει στις 22:30 με τον Jerome Kaluta και την Big Band του με μία μοναδική συναυλία με soul και funk επιτυχίες.

Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον ουρανό της Αθήνας, ενώ, τα πρώτα λεπτά του 2023, δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2023 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στη συνέχεια, θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά με τον Ιταλό DJ Beppe Loda. Επιπλέον, το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα είναι ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 02:00 το πρωί για αυτούς που θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά φιγουράροντας στον πάγο ή παίζοντας με τις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις.

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNFCC (@snfcc)

Gazarte

Tο Gazarte, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με ανεβασμένη διάθεση και μοναδικές γιορτινές γευστικές δημιουργίες υποδέχεται το κοινό του, για ένα ξεχωριστό party με πολλή μουσική και χορό. Η γιορτινή ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής σε συνδυασμό με τη θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του παλιού Εργοστασίου Φωταερίου, εγγυώνται μία αξέχαστη βραδιά. Μια βραδιά γεμάτη με ευφάνταστα cocktails, γιορτινό μενού, Live Performances από Jazz Trio, 48 Ores και DJ set. Ένα εντυπωσιακό σκηνικό, για να υποδεχτείς το νέο χρόνο μαζί με τους αγαπημένους σου!

Βουτάδων 34, Αθήνα

 

CHAOS in the TEMPLE

Πρόκειται για ένα μεγάλο party αφιερωμένο στους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Το Chaos επιστρέφει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Temple στο Γκάζι, για να υποδεχθεί το νέο έτος στους πιο techno ρυθμούς!

Ιάκχου 17, Αθήνα

The Margi

Το ξενοδοχείο «The Margi» στη Βουλιαγμένη, έχει κανονίσει για την αλλαγή του χρόνου, ένα λαμπερό party στην αίθουσα εκδηλώσεων, με απίθανες μουσικές! Μπορείς είτε να δειπνήσεις στο ξενοδοχείο και με την αλλαγή του έτους να μεταφερθείς στην αίθουσα του party, είτε να υποδεχθείς το νέο έτος με την οικογένειά, ή τους φίλους σου και μετά να πας στο «The Margi» για χορό μέχρι το πρωί!

Λητούς 11, Βουλιαγμένη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DeplanV (@deplanv)

NYE EXTRAVAGANZA PARTY

Ένα ακόμα πρωτοχρονιάτικο party στο Ωδείο Αθηνών με γνωστά dj sets: Lex x Locke, Chevy x ClubΚid, Tako x Petit Bear, K.atou x Maria Politi, Zoo Roo και Dimitri Papaioannou x Discojuice. Είναι ιδανικά για να σε «ανεβάσουν» από το βράδυ του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της πρώτης ημέρας του χρόνου!

Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα

Athens Golden Night New Year’s Eve 2023

Φέτος το ξενοδοχείο Divani Caravel, φιλοξενεί ένα από τα πιο hot party, το «Athens Golden Night New Year’s Eve 2023» με τους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού Athens DJ. Η αίθουσα Ολυμπία θα στολιστεί με τα γιορτινά της και θα σε υποδεχθεί σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι όπου τη μουσική επιλέγουν αγαπημένοι DJ όπως ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Κώστας Ζήκος, ο Γιώργος Σειράς, ο Terry και ο Mr Chi ενώ θα υπάρχουν και live acts από τους Claydee και Joanne. Φόρεσε λοιπόν τα καλά σου,  πάρε την παρέα σου και πήγαινε να χορέψεις με δυνατές μουσικές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λεωφ. Βασιλέως Ἀλεξάνδρου 2, Αθήνα

Blend NYE με τη Sama’ Abdulhadi

Η εντυπωσιακή Sama’, η παραγωγός και DJ φαινόμενο από την Παλαιστίνη, είναι καλεσμένη των Blend, για να ξεκινήσει ο καινούργιος χρόνος με ξεσηκωτικούς ρυθμούς. Μαζί της στο Oddity Club θα είναι οι Mikee και Manolaco.

Ηρακλειδών 61, Αθήνα

Η Αθήνα είναι γεμάτη party για να πας μετά την αλλαγή του χρόνου. Βρες τα πιο άνετα παπούτσια σου και ετοιμάσου για ατελείωτο ξενύχτι και χορό!

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind 26.04.2024
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets 26.04.2024
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2024
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style 26.04.2024
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα 26.04.2024
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Χτες
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Χτες
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind Χτες
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food Χτες
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Προχτές
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Προχτές
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις