E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εύα Καϊλή: Το χριστουγεννιάτικο μενού στις φυλακές Χάρεν

Πώς θα περάσουν τα Χριστούγεννα οι κρατούμενοι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/12/2022 | 12:37

Εύα Καϊλή: Το χριστουγεννιάτικο μενού στις φυλακές Χάρεν

Pavé γαλοπούλας με λαχανικά και για επιδόρπιο dame blanche. Αυτό θα είναι το χριστουγεννιάτικο δείπνο της Εύας Καϊλή στις πρότυπες φυλακές του Χάρεν όπου κρατείται η τέως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Για την κυρία Καϊλή, που έζησε την πολυτέλεια στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, οι φετινές γιορτές στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Haren στο Βέλγιο δεν θα θυμίζουν τίποτα από το παρελθόν. Μόνη της σε ένα κελί. Χωρίς οικογένεια και φίλους, χωρίς χριστουγεννιάτικα δώρα και με το μενού των φυλακών να περιλαμβάνει pavé γαλοπούλας, dame blanche και μάφιν.

Παρόλο που οι συγκεκριμένες φυλακές θεωρούνται πρότυπες, εξακολουθούν να είναι ένα σωφρονιστικό ίδρυμα. Ακόμα και την παραμονή των Χριστουγέννων οι κρατούμενοι δεν θα μπορέσουν να δειπνήσουν με φίλους και συγγενείς και φυσικά αποκλείεται να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί. Ωστόσο προβλέπεται συγκεκριμένο μενού για τις ημέρες των εορτών.

Η κυρία Καϊλή και οι συγκρατούμενοί της θα λάβουν ως ορεκτικό σούπα σπαραγγιού, ενώ το κυρίως πιάτο θα περιλαμβάνει pavé γαλοπούλας με αρακά, καρότα και σάλτσα πιπεριάς, ενώ για επιδόρπιο προβλέπεται dame blanche (σ.σ ένα γλυκό που αποτελείται από παγωτό βανίλια με σαντιγί και ζεστή λιωμένη σοκολάτα) καθώς και μάφιν.

Το έθιμο της ανταλλαγής δώρων δεν προβλέπεται εντός των φυλακών, καθώς οι συγγενείς και οι φίλοι δεν μπορούν, για λόγους ασφαλείας, να μεταφέρουν δώρα στους κρατούμενους. Ωστόσο μπορούν να αγοράσουν μερικά πράγματα από την καντίνα των φυλακών, εφόσον τους μεταφερθούν χρήματα στον λογαριασμό του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Στις φυλακές επιτρέπεται στις μητέρες, όχι μόνο να βλέπουν τα παιδιά τους, αλλά εάν το επιθυμούν και φυσικά υπό προϋποθέσεις, να μείνουν μαζί με το παιδί τους σε ειδικά δωμάτια του ιδρύματος. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τί πρόκειται να συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση.


Υπενθυμίζεται ότι η τέως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα παραμεινει στις φυλακές, καθώς οι ισχυρισμοι της δεν έπεισαν το προδικαστικό συμβούλιο καθώς, σύμφωνα με τις Αρχές, θεωρείται ύποπτη φυγής, εκτιμάται ότι μπορεί να αλλοιώσει στοιχεία που αφορούν στην έρευνα. Χθες το μεσημερι επισκέφθηκε την κυρία Καϊλή ο πατέρας της, Αλέξανδρος, ο οποίος δεν προέβη σε δηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πόζαρε με φύλλα νούφαρου στο στήθος της, δείτε φωτογραφία

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 41χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό και ξαπλωμένη στην άμμο

Μουντιάλ 2026: Τρέλα στους δρόμους της Παραγουάης για την επική πρόκριση επί της Γερμανίας, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ασουνσιόν, της πρωτεύουσας της Παραγουάης, για να πανηγυρίσουν μόλις τη δεύτερη φορά που η χώρα τους κερδίζουν αγώνα σε φάση νοκ άουτ Μουντιάλ

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για «προσωπικούς λόγους»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Οδεύει προς τον Ant1;

Η Chrissy Teigen με διάφανο πουκάμισο σε φωτογράφιση ‑ «Ελπίζω να επιζήσετε μετά από αυτό»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 40χρονο μοντέλο αντέδρασε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια, ενώ ο σύζυγός της έσπευσε να τη στηρίξει.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση