E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χένρι Καβίλ: Οργή κατά της DC για την απόλυσή του από Superman

Η ανακοίνωση του ηθοποιού ότι δεν θα φορέσει ξανά τη στολή του διάσημου ήρωα, έχει φέρει τα πάνω κάτω στα social media

Δημοσίευση 15/12/2022 | 21:39

Χένρι Καβίλ: Οργή κατά της DC για την απόλυσή του από Superman

O Χένρι Κάβιλ δεν θα φορέσει ξανά την κόκκινη κάπα του Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, σύμφωνα με ανακοίνωση που κοινοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μόλις η είδηση ότι ο Καβίλ απολύθηκε από τον θρυλικό του ρόλο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, δεν άργησαν να φανερωθούν και οι αντιδράσεις των θαυμαστών του, οι οποίοι δεν μπορούν να «χωνέψουν» με κανέναν τρόπο, ότι ο ηθοποιός δεν θα φορέσει πάλι, τη στολή του υπερήρωα.

Στη μακροσκελή του ανάρτηση, ο 39χρονος ηθοποιός γράφει: «Μόλις είχα μια συνάντηση με τον Τζέιμς Γκαν και τον Πίτερ Σάφραν και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman. Μιας και μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη.

Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δεν θα περάσει ποτέ».

Στον απόηχο της δυσάρεστης, για τους θαυμαστές, ανακοίνωσης, οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με κάποιους να κατηγορούν για την απόλυση του ηθοποιού τον Ντουέιν Τζόνσον, παρά το γεγονός ότι ο «Rock» ήταν εκείνος που αποθέωσε και στήριξε τον Καβίλ στον ρόλο του Superman.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζόνσον ήταν που «χειροκρότησε» τον ηθοποιό και τόνισε πως ο Χένρι Καβίλ, ήταν ο ιδανικότερος, για να επανέλθει στον ρόλο του σουπερήρωα. Μέσα από ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο Twitter, στο οποίο γιόρταζε την κυκλοφορία του «Black Adam» σε ψηφιακή μορφή, ο Τζονσον είχε τονίσει ότι προσπάθησε να ασκήσει πίεση για να επαναφέρει τον Καβίλ, στον διάσημο ρόλο. Μάλιστα, είχε δηλώσει δημόσια για πρώτη φορά ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός που έχει παίξει ποτέ αυτό τον ρόλο.

Φυσικά ο ηθοποιός, έδειξε αμέριστο σεβασμό για τον Superman του Κρίστοφερ Ριβ, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο Χένρι Καβίλ, «είναι πιο πάνω από όλους τους άλλους». «Ο Χένρι Καβίλ είναι ο Superman της γενιάς μας και, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος όλων. Και το εννοώ φυσικά, με σεβασμό στους άλλους ηθοποιούς, ειδικά στον Κρίστοφερ Ριβ, αλλά ο Χένρι είναι ο μεγαλύτερος Superman όλων των εποχών» είχε πει χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

7 τραγούδια και οι αληθινές ιστορίες που τα δημιούργησαν

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που τα κάνουν ακόμα πιο όμορφα

Eurovision 2026: Τι θα συμβεί αν η Αυστραλία κερδίσει τον διαγωνισμό;

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκτόξευση της Ντέλτα Γκούντρεμ στα στοιχήματα προκαλεί το μεγάλο ερώτημα

Η ταινία που διέλυσε κυριολεκτικά τη Νicole Kidman: Πώς έσπασε τα πλευρά της

E-Daily 3.Left Προχτές
Το Moulin Rouge έκρυβε πόνο πίσω από τη λάμψη

Eurovision 2026: Οι δημοσιογράφοι στην αρένα μίλησαν – Τι θέση δίνουν στον Akyla, ποια χώρα πήρε μηδέν βαθμούς

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η πρώτη εικόνα από το press poll της Eurovision 2026 στη Βιέννη. 89 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι -ανάμεσά τους και από το NEWS 24/7- διαμόρφωσαν το πρώτο κλίμα της φετινής διοργάνωσης.

Eurovision 2026: Ο Akylas αποθεώνεται μετά την πρώτη dress rehearsal ‑ Τι συνέβη στη σκηνή

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Ο Akylas ολοκλήρωσε την πρώτη dress rehearsal με μεγάλη επιτυχία

Eurovision: Γιατί έσπασε ο πιο αυστηρός κανόνας του διαγωνισμού μετά από 27 χρόνια

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η Φινλανδία έκανε αυτό που δεν κατάφεραν ούτε οι Måneskin

Ο James Bond στη μεγάλη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 10.05.2026
Ο Daniel Craig παρακολούθησε διακριτικά τη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαΐου

Οι Metallica έπαιξαν Ζορμπά και Τρύπες στη σκηνή του ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 10.05.2026
Επικές στιγμές στο ΟΑΚΑ στη συναυλία των Metallica

It’s a Sin... να το χάσεις: Οι Pet Shop Boys θα φέρουν πίσω τα 80s στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Dreamworld: Μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες

Metallica: Ο θάνατος που άλλαξε την ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Το μοιραίο τροχαίο στη Σουηδία

Η σειρά του Netflix που έγινε No1 σε πάνω από 50 χώρες

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Ένας νέος Κρίζι για μια νέα εποχή