E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Κορινθίου: «Τρεις φορές πήγα νοσοκομείο, υπήρξαν στιγμές που…»

Η εξομολόγησή της

Δημοσίευση 11/12/2022 | 13:52

Μαρία Κορινθίου: «Τρεις φορές πήγα νοσοκομείο, υπήρξαν στιγμές που…»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου. Η ηθοποιός απάντησε για την παράσταση Τζόρνταν, αλλά και για το αν θα συνεχίσει και δεύτερη σεζόν στο Πρωινό.

«Το Τζόρνταν είναι μια παράσταση αρκετά απαιτητική, αρκετά δύσκολη. Αυτή τη φορά το σώμα μου έπιασε ‘κόκκινα’. Υπήρξαν στιγμές με υπόταση, στιγμές που δε μπορούσα να δω. Στο παρελθόν, λόγω της παράστασης αυτής έχω πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από υπερκόπωση» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο Πρωινό, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Εξαρτάται. Εξαρτάται από πολλά».

«Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινο, τραβάω χειρόφρενο»
Η Μαρία Κορινθίου μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε προ ημερών πως η παράσταση «Τζόρνταν» αναβάλλεται για λόγους υγείας.

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο από τις προετοιμασίες που κάνει κάθε φορά για τον μονόλογο που σκηνοθετεί ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, γράφοντας πως η σωματική της αντοχή χτύπησε «κόκκινο» και αυτό την οδήγησε να πάρει την απόφαση να σταματήσει το έργο.

«Το JORDAN μου, η Σίρλευ μου… κομμάτι μου. Ένα έργο σπουδαίο, μοναδικό και υπερβολικά δύσκολο και απαιτητικό. Κάθε φορά στην σκηνή, όταν «ενώνομαι» με την Σίρλευ, όταν η ψυχή μου αγγίζει την ψυχή της Σίρλευ, αφήνω τα κομμάτια μου, με πόνο, με κόπο…γίνομαι χίλια κομμάτια ……και κάθε φορά μετά την παράσταση προσπαθώ να τα ξανακολλήσω αυτά τα κομμάτια, να επαναφέρω την ψυχή μου στο σώμα μου, που απλόχερα προσφέρω, και προσπαθώ να επανέλθω στο δικό μου κέντρο, στη Μαρία.

Δυστυχώς αυτή η παράσταση είναι τόσο σκληρή, όσο σκληρή μπορεί να γίνει όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα και εκεί όμως να επιμένω να μην δίνω σημασία στα σωματικά «σημάδια».

Έπιασα κόκκινο και φυσικά το σώμα διαμαρτυρήθηκε εντόνως. «Άκουγα», αισθανόμουν, αλλά ήλπιζα ότι όλα καλά είναι. Εντέλει το σώμα αποφάσισε, άσχετα αν η ψυχή μου είναι «εκεί»… τραβάω χειρόφρενο λοιπόν, αφήνω την λατρεμένη μου Σιρλείτσα να ξεκουραστεί… μαζί και εγώ.

Όσοι έχουν δει την παράσταση απλά ξέρουν. Σας λατρεύω και επιφυλάσσομαι, για την Σίρλευ, για τον Τζόρτναν, για εσάς. “Φως, αυτό είναι φως Τζόρνταν, φως, δεν είναι όμορφο; Πάει να πει πως ο Θεός σου χαμογελάει Τζόρτναν!» έγραψε η Μαρία Κορινθίου στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωσταρά απολαμβάνουν διακοπές στη Λευκάδα ‑ «Είστε η Μπριζίτ Μπαρντό και η Κλόντια Σίφερ»

Tabloid 17.08.2025
Δείτε την ανάρτηση που έκαναν από την παραλία Καλαμίτσι οι δύο καλές φίλες

Μπόρις Τζόνσον: Διακοπές στην Εύβοια με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους

Tabloid 17.08.2025
Στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνουν ο Μπόρις και η Κάρι Τζόνσον, οι οποίοι περνούν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού τους

Το βίντεο με το άλογο που έχει τρελάνει το internet – Πηγαίνει μπροστά ή πίσω;

Χιούμορ 17.08.2025
Δείτε την απάντηση που έλυσε το μυστήριο.

Η 88χρονη Γκρέις είναι η γηραιότερη Ευρωπαία δρομέας και μετρά 250 συμμετοχές σε αγώνες δρόμου

Social Χτες
Τέσσερις εβδομάδες πριν τον τελευταίο της αγώνα, η Γκρέις υποβλήθηκε σε εγχείριση καρδιάς, γεγονός που δεν την σταμάτησε από το να τρέξει

Η Αννα Μαρία Βέλλη αποκαλύπτει αν πάσχει από νευρική ανορεξία – Ο διάλογος στο TikTok

Celebrity Stories Χτες
Έθεσε μόνη της τα ερωτήματα που δέχεται κατά καιρούς και έδωσε ευθέως τις απαντήσεις

Μαίρη Συνατσάκη: Αγκαλιά με την κόρη της στην παραλία – «Εκείνη»

Celebrity Stories Χτες
Η Ολίβια έχει μεγαλώσει πολύ!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στη θάλασσα με τον γιο της και τον Γρηγόρη Μόργκαν

Celebrity Stories Χτες
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η Δανάη Παππά προκαλεί καύσωνα με λεοπάρ μπικίνι στα βράχια

Celebrity Stories Χτες
Όταν η Δανάη Παππά ταρακούνησε την Κρήτη με τις δροσερές της πόζες στα social media.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου σε μια εξομολόγηση καρδιάς: «Όλα όσα άφησα, συγχώρησα και έθαψα στη λήθη του χρόνου»

Celebrity Stories Χτες
Ο γιος μου είναι 17 μηνών και όσα δεν έμαθα μία ζωή, μου τα έχει μάθει εκείνος χωρίς να πει μια λέξη ομολογεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Ιωάννα Λίλη: Οικογενειακή φωτογραφία για τη «διπλή γιορτή» – Ευχές σε γιο και κόρη από τη βραδινή τους έξοδο

Tabloid Χτες
Η 18χρονη Μαρία γιόρτασε για το όνομά της και ο 15χρονος Γιάννης τα γενέθλιά του

Ελένη Φουρέιρα: Απαθανατίζει τον γιο της να παίζει με τον νονό του – Ξεκαρδίστηκε στα γέλια ο μικρός

Celebrity Stories Χτες
Το τρυφερό βίντεο που μοιράστηκε η τραγουδίστρια με τους followers της