E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Αγγελόπουλος: Με ποια φημολογείται ότι είναι ζευγάρι

Είναι πρώην παίκτρια του Survivor

Δημοσίευση 9/12/2022 | 21:06

Γιώργος Αγγελόπουλος: Με ποια φημολογείται ότι είναι ζευγάρι

Ο ίδιος έχει πει πως δεν θα συμμετάσχει στον πολυαναμενόμενο κύκλο του ριάλιτι, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την τον νικητή του Survivor 2017 να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Acun Medya για να βρεθεί στον Αγιο Δομίνικο έστω και για λίγες εβδομάδες.

Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο ο Ντάνος απασχολεί και για έναν ακόμη λόγο τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά την προσωπική του ζωή. Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα On Time, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως, αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και είναι πράγματι ζευγάρι, θα τους δούμε μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και η Δήμητρα Βαμβακούση έχει δεχθεί πρόταση.

Πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως είναι ερωτευμένος. «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται» είπε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση με την οποία φημολογείται ότι είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι 27 ετών και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Είναι απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο και πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Ως μοντέλο είχε βγει δεύτερη στα Πελοποννησιακά καλλιστεία του 2015, καθώς τότε τον στέμμα της είχε «φάει» η πρώην παίκτρια του GNTM Ειρήνη Στεργιανού.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφασή της να ασχοληθεί με το μόντελιγνκ, ήταν επειδή είχε ως στόχο να αγοράσει κοντάρια και να ασχοληθεί με το αγώνισμα που τόσο αγάπησε, συνεχίζοντας τον πρωταθλητισμό.

Ωστόσο, πίσω από ένα δυναμικό και ικανό κορίτσι, κρύβεται μία συγκινητική ιστορία, καθώς η Δήμητρα Βαμβακούση έχει χάσει σχεδόν όλη της την οικογένεια από καρκίνο.

Σύμφωνα με την Espresso, η παίκτρια του Survivor είχα χάσει σε ηλικία 7 ετών τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, γεγονός που την σημάδεψε ως παιδί. Αργότερα, όταν η Δήμητρα είχε κλείσει τα 15, έφυγε από την ίδια ασθένεια και ο πρώτος ξάδερφός της, με τον οποίο ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία. Πέντε χρόνια αργότερα ο καρκίνος ξαναχτύπησε, παίρνοντας την καλύτερή της φίλη, ενώ πριν λίγους μήνες, πέθανε και ο πατέρας της ακριβώς από την ίδια ασθένεια.

Πάντως οι δυσκολίες που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια είναι και ένας από τους λόγους που την οδήγησαν στο να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor, καθώς όπως ανέφερε η ίδια έχει μάθει να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε έκπληξη στην Κατερίνα Καραβάτου λίγο πριν το φινάλε του «Καλοκαίρι Παρέα»

Celebrity Stories 12.09.2025
Η απρόσμενη τηλεφωνική επικοινωνία του παρουσιαστή με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν έχω κάποιο λόγο που μετακομίζω» – Βίντεο μέσα από το νέο της σπίτι

Celebrity Stories 12.09.2025
Το βίντεο με τις εργασίες στο νέο της σπίτι

Exathlon: Ένταση ανάμεσα στον Αρη Σοϊλέδη και την Καρολίνα Καλύβα ‑ «Θα κάνω ό,τι γουστάρω»

TV Buzz 12.09.2025
Η παίκτρια εκνευρίστηκε ιδιαίτερα από την κίνηση του συμπαίκτη της να χτυπά συνεχώς το χέρι του στο τραπέζι, ενώ της μιλούσε

Κατερίνα Καινούργιου: Οι φωτογραφίες που «φούντωσαν» τις φήμες για εγκυμοσύνη

Tabloid 12.09.2025
Η εμφάνιση που «πρόδωσε» την παρουσιάστρια και το κύμα ευχών στα social media

Η Ντακότα Τζόνσον με το πιο τολμηρό φόρεμα που έχει βάλει ποτέ – Όλα τα βλέμματα επάνω της

Tabloid 12.09.2025
Η 35χρονη σταρ εντυπωσίασε στο δείπνο του Kering Foundation με μαύρο διάφανο Gucci που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Αποθεώθηκε η Μάρκοτ Ρόμπι για την τολμηρή της εμφάνιση

Social 12.09.2025
Έλαμψε με το αποκαλυπτικό φόρεμα

Γιώργος Παράσχος για τον καρκίνο: «Δυστυχώς η χημειοθεραπεία δεν πήγε τόσο καλά, αλλά ..»

Tabloid Χτες
Ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι θεραπείας, ελπίζουμε να το μηδενίσουμε για να πούμε ότι το νικήσαμε, εξήγησε το μοντέλο και ηθοποιός

Ηλίας Ψινάκης: «Δεν ήμουν μάνατζερ του Μαρτάκη ... Ο Σάκης δεν έχει κάνει επιτυχία μετά από μένα»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε ο μάνατζερ για τον Ρουβά και τη «ρετσινιά» στον Μαρτάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης καταθέτει μηνύσεις σε μέλη της οικογένειάς του: «Είναι μονόδρομος»

Tabloid Χτες
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης το κάνει με πόνο καρδιάς αλλά είναι μονόδρομος η προσφυγή στη δικαιοσύνη για να προστατεύσει τον εαυτό του...»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι απάντησε στο ενδεχόμενο μιας τρίτης εγκυμοσύνης;

Tabloid Χτες
Μία νέα καθημερινότητα στον ρόλο της μητέρας ζει πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου