E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στεφανία Γουλιώτη: «Είναι πρόβλημα της κοινωνίας ότι χρειαζόταν να έρθει το ""Maestro"" να θυμίσει σοβαρά ζητήματα»

«Ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο, δεν ήξερα ότι ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για μένα» πρόσεθεσε η ηθοποιός

Δημοσίευση 1/12/2022 | 17:41

Στεφανία Γουλιώτη: «Είναι πρόβλημα της κοινωνίας ότι χρειαζόταν να έρθει το

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Maestro», όπου και συμμετέχει και σχολίασε τα κοινωνικά ζητήματα που θίγονται μέσω της σειράς.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», όπου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον δημιουργό του «Maestro», Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με μαεστρία καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εμφανίζεται η Αλεξάνδρα. Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον πάρει πίσω» είπε αρχικά για τον ρόλο της και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Ο Χριστοφόρος διαθέτει αυτό που έχουν οι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα» αποκάλυψε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα σοβαρά κοινωνικά ζητήματα που θίγει η σειρά, λέγοντας:

«Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με το "Maestro" για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Στην κοινωνία μας, ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένα με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου» δήλωσε.

Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε πως ακόμα και σήμερα, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τη φωνή της μαμάς της που έλεγε «θα περάσει το τρένο». Όπως είπε η ίδια, «τα παιδιά σκεφτόμαστε πώς θα ανέβουμε στα μάτια των γονιών μας», ενώ σκέφτεται συχνά τι θα έκανε τον πατέρα της περήφανο.

«Έκανα θέατρο από παιδί. Όταν σταμάτησα για να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις έβλεπα εφιάλτες ότι διέκοπτα παραστάσεις και ανέβαινα εγώ στη σκηνή», είπε, αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και στη μεγάλη αγάπη της, το θέατρο.

Τέλος, αναφέρθηκε στον φόβο των ανθρώπων να κλάψουν, αλλά και του να πουν «σ' αγαπώ»:

«Φοβόμαστε να κλάψουμε. Είναι και αυτό μέρος της καταπίεσης που ζούμε. Το ίδιο ισχύει και με το "σ’ αγαπώ", νομίζουμε ότι είναι δείγμα αδυναμίας. Προσπαθώ να λέω "σ' αγαπώ", αλλά έχω κι εγώ όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, θέμα με τη δέσμευση. Μόλις εγκαταλείψεις ένα κομμάτι σου και το παραδώσεις στον άλλον, είσαι μισός» πρόσθεσε η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκοτεινά Χριστούγεννα στο Χόλιγουντ: Η νύχτα που ο Charlie Sheen έχασε τον έλεγχο

Celebrity Stories 29.12.2025
Ένα χριστουγεννιάτικο ξέσπασμα, ένα μαχαίρι και ένα διαζύγιο-σοκ

Ποιες Ελληνίδες celebrities έγιναν μαμάδες το 2025

Tabloid 29.12.2025
Ποιες ήταν οι γυναίκες της εγχώριας showbiz που έζησαν το δικό τους baby boom μέσα στο 2025;

Σώτης Βολάνης: «Μπορεί να μου έφυγαν και 600.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το μετανιώνω»

Tabloid Χτες
«Αλλαζα αυτοκίνητα κάθε δύο εβδομάδες, οι γονείς μου αγανάκτησαν», είπε ο τραγουδιστής

Η Νίνα Ντόμπρεβ ποζάρει με μαγιό σε σάουνα και δηλώνει ότι είναι... σε «λειτουργία πτήσης»

Social Χτες
Η ηθοποιός έδειξε πώς περνάει τις ημέρες των Χριστουγέννων

Μαίρη Συνατσάκη: Ο δημόσιος απολογισμός με αφορμη τα 41α γενέθλιά της – «Κατάλαβα ότι εγώ είμαι το πρόβλημα»

Tabloid Χτες
Τα 41α γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τη δίδυμη αδελφή της, Αλίκη και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Φάνης Μουρατίδης: Απίστευτο περιστατικό με τον Μόργκαν Φρίμαν – « Βγήκε ο γιος μου με το σώβρακο»

Tabloid Χτες
Ένα απίστευτο και τραγελαφικό περιστατικό που βίωσε μοιράστηκε με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου ο Φάνης Μουρατίδης

Ο Sin Boy «ξαναπέθανε» στο Instagram: Σάλος με τη φωτογραφία που ανέβηκε στο προφίλ του

Tabloid Χτες
Κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι πρόκειται για νέο διαφημιστικό τρικ

Gaming στην αίθουσα τοκετού: Έπαιζε ενώ η γυναίκα του γεννούσε ‑ Έγινε viral και δίχασε το διαδίκτυο

Social Χτες
Βίντεο δείχνει άνδρα να παίζει Xbox δίπλα στη σύντροφό του την ώρα που γεννούσε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα social media

Η Αννα Βίσση «λιώνει» ακούγοντας τον εγγονό της να τραγουδά το «Σε περίπτωση που»

Tabloid Χτες
Να σημειωθεί ότι τα εγγόνια της Αννας Βίσση τις ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκονται στην Ελλάδα και οι συναντήσεις τους με τη γιαγιά τους είναι συχνές

Αννα Κανδαράκη: Το μήνυμά της για το 2025 ‑ «Φέτος ήρθα αρκετά κοντά στον θάνατο»

Tabloid Χτες
Η κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση