E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρήκε 51 χρόνια μετά την κόρη της που είχε απαχθεί

Την είχε απαγάγει η baby sitter το 1971

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2022 | 12:23

Βρήκε 51 χρόνια μετά την κόρη της που είχε απαχθεί

Είναι ένα πρώιμο χριστουγεννιάτικο θαύμα για μια οικογένεια του Fort Worth.

Μια γυναίκα που εξαφανίστηκε πριν από περισσότερες από πέντε δεκαετίες βρέθηκε στο Fort Worth αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε η οικογένειά της την Κυριακή.

Η Melissa Highsmith χάθηκε όταν την απήγαγε μια μπέιμπι σίτερ στο σπίτι των γονιών της στο Fort Worth το 1971. Ήταν μόλις 22 μηνών την εποχή της εξαφάνισής της.

Τα επόμενα 51 χρόνια, η οικογένεια και η αστυνομία του Highsmith την έψαξαν επιμελώς, ακόμη και μετά από πρόσφατες συμβουλές σχετικά με πιθανές εμφανίσεις στη Βόρεια Καρολίνα. Στο τέλος, όμως, η Melissa βρέθηκε να ζει στο Fort Worth με το όνομα Melanie Walden.

«Η ανακάλυψή της Melissa ήταν καθαρά λόγω του DNA, όχι λόγω οποιασδήποτε εμπλοκής της αστυνομίας ή του FBI, ανάμειξης podcast ή ακόμα και ιδιωτικών ερευνών ή εικασιών της οικογένειάς μας», έγραψε η Sharon Highsmith στο Facebook.

Οι γονείς της Melissa τη συνάντησαν για πρώτη φορά μετά από πέντε δεκαετίες το Σάββατο.

Αναπλήρωση για τον χαμένο χρόνο

Μετά από 51 χρόνια χωρισμού, η Melissa και η οικογένειά της αναπληρώνουν τον χαμένο χρόνο και γνωρίζονται. «Είναι καλό να βλέπω πώς έμοιαζα ως μωρό», λέει η Melissa καθώς κάθεται δίπλα στους γονείς της, κοιτάζοντας φωτογραφίες της που δεν έχει ξαναδεί. Η Melissa, τώρα 53 ετών, επιστρέφει στους γονείς της για πρώτη φορά από τότε που την απήγαγαν σε ηλικία μόλις 22 μηνών. «Είναι σοκαριστικό, αλλά ταυτόχρονα, είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα στον κόσμο», λέει η Melissa.

Η μητέρα της, Atla Apantencl, εξακολουθεί να τα επεξεργάζεται όλα. "Απλώς δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι δεν θα την ξαναδώ". Ο Jeffrey Highsmith, ο πατέρας της, θυμάται τη στιγμή που άκουσε ότι βρέθηκε η κόρη του. «Είπαν «Μπαμπά, είναι ζωντανή» και άρχισα να κλαίω... μετά από 51 χρόνια, είναι τόσο συγκινητικό».

Η οικογένεια πέρασε χρόνια αναζητώντας τη Melissa και η εξαφάνισή της ήταν στο μυαλό της εδώ και δεκαετίες, αλλά μόλις τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους ήρθε μια πληροφορία από το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά που ανέφεραν ότι πιθανώς την είχε δει στο Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα.

Αυτή η πληροφορία τελικά δεν βγήκε σωστή, αλλά έβαλε την ιστορία της Melissa στο επίκεντρο της εθνικής προσοχής και έδωσε στην οικογένεια τη δύναμη να συνεχίσει να ψάχνει.

Τελικά, ένα τεστ DNA από το 23AndMe συνέδεσε τη Melissa με την οικογένειά τους. Όταν η οικογένειά της επικοινώνησε μαζί της στο Facebook, η Melissa σκέφτηκε ότι ήταν απάτη στην αρχή. «Ο πατέρας μου μού έστειλε μήνυμα στο messenger και μου είπε «Ξέρεις, 51 χρόνια έψαχνα την κόρη μου».

Όλο αυτό το διάστημα, η Melissa  δεν ήξερε ποτέ ότι η πραγματική της οικογένεια την έψαχνε.

"Ρώτησα το άτομο που με μεγάλωσε, "Πρέπει να μου πεις κάτι" και επιβεβαιώθηκε ότι ήξερε ότι ήμουν η μικρή Melissa, οπότε ήταν πραγματικότητα», είπε η Melissa.

Στη συνέχεια συμφώνησε να κάνει ένα τεστ DNA και την Ημέρα των Ευχαριστιών, επανενώθηκε με τον αδελφό και τους γονείς της.

Ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα 

Η Apantencl είπε ότι ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της. Ο αδερφός της, Jeff, είπε ότι ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Η αδερφή της Melissa, Victoria, ήταν επίσης πολύ χαρούμενη που είδε την αδερφή που δεν είχε γνωρίσει ποτέ. «Είμαι ευγνώμων που την έχω πίσω», είπε. «Καλώς ήρθες πίσω αδελφούλα, καλώς ήρθες στην οικογένεια».

Η Melissa λέει ότι νιώθει την αγάπη από μια οικογένεια που ποτέ δεν γνώρισε αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο μακριά. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Fort Worth.

"Η καρδιά μου αυτή τη στιγμή είναι γεμάτη και γεμίζει με τόσα πολλά συναισθήματα. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενh." Λέει ότι σκοπεύει να αλλάξει το όνομά της και πάλι σε Melissa.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τον απαγωγέα της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 28.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Πέθαvε ο γνωστός αθλητικογράφος Στράτος Σεφτελής

Αθλητικά Νέα 28.04.2024
Ο Στράτος Σεφτελής πέθαvε σε ηλικία 68 ετών, με την είδηση να σκορπά τη θλίψη στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες του κυκλώματος που διακινούσε vαρκωτικά μέσα στο σχολείο

Ελλάδα 28.04.2024
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα που διακινούσε vαρκωτικά μέσα σε σχολείο της Πάτρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Γεωργούλης: «Αν δεν ήμουν αθώος δε θα κατέβαινα υποψήφιος»

Ελλάδα 28.04.2024
Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την καταγγελία σε βάρος του πριν από ένα χρόνο για σ e ξ ουαλική παρεvόχληση και κακoποίηση

Τέλη Κυκλοφορίας: Από 1η Μαΐου ξεκινά η διαδικασία πληρωμής με το μήνα

Οικονομία 28.04.2024
Από 1η Μαΐου ξεκινάει η λειτουργία της πλατφόρμας My Car για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα

Κρήτη: Βράχος έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ‑ Τραυματίστηκαv μητέρα, παιδί και μια γυναίκα

Ελλάδα 28.04.2024
Βράχος αποκολλήθηκε στα Χανιά και έπεσε σε αυτοκίνητο που κινούταν - Τραυματίστηκαv μια μητέρα με το παιδί της και ακόμα μια γυναίκα

Η Μόνα Λίζα ... μετακομίζει! Τι λέει η διευθύντρια του Λούβρου

Πολιτισμός Χτες
Μια τέτοια κίνηση θα προσέφερε στους επισκέπτες μια καλύτερη εμπειρία, τόνισε

Γρίπη των πτηνών: Ανησυχία στις ΗΠΑ γιατί μεταπήδησε στις αγελάδες

Κόσμος Χτες
Πόσο πρέπει να ανησυχούν οι Ευρωπαίοι

Πύργος: Τον λήστεψε ενώ έβαφε την εκκλησία του χωριού

Ελλάδα Χτες
Tον έριξε από τη σκάλα και άρχισε να τον χτυπά

«Ασημένιες» Φίτσιου ‑ Κοντού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

Αθλητικά Νέα Χτες
Το κατέκτησαν στην Ουγγαρία στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών τερματίζοντας σε 7:31.94 πίσω από το πλήρωμα της Ρουμανιας