E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε ‑ Οι αλλαγές που έρχονται στο μουσικό σόου

Οι αλλαγές που έρχονται να ανεβάσουν τον πήχη δυσκολίας στον διαγωνισμό

Δημοσίευση 27/11/2022 | 09:20

J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε ‑ Οι αλλαγές που έρχονται στο μουσικό σόου

Δείτε ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το 8ο live του μουσικού σόου, ποιοι καλλιτέχνες έκαναν γκεστ εμφάνιση και ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται να ανεβάσουν τον πήχη δυσκολίας στον διαγωνισμό.

Με ανατρεπτικά acts και εντυπωσιακές εμφανίσεις επέστρεψε το J2US το βράδυ του Σαββάτου (26/11), στη συχνότητα του Alpha, με τους Λευτέρη Μητσόπουλο και Λόλα να κλέβουν τις εντυπώσεις και να συγκεντρώνουν διθυραμβικά σχόλια από κριτές και κοινό.

Το 8ο live του μουσικού σόου, στο οποίο έκαναν γκεστ εμφάνιση ο Στέλιος Ρόκκος και η Αναστασία, έκλεισε, όπως κάθε εβδομάδα, με την αποχώρηση ενός ακόμα ζευγαριού.

Τα ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και την κριτική επιτροπή και βρέθηκαν δίπλα στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης, ήταν η Άντζελα Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τη Ντίντι και η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη.

Τελικά, το μουσικό ζευγάρι που αποχώρησε ήταν οι Dj Pitsi και Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Το ζευγάρι τραγούδησε το "Όλα γύρω σου γυρίζουν" του Σάκη Ρουβά, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια από τους κριτές για την ερμηνεία και τη σκηνική τους παρουσία. Ωστόσο βρέθηκαν στη χαμηλότερη θέση της κατάταξης, με αποτέλεσμα το ταξίδι τους στο Just The 2 Of Us να τελειώσει στο 8ο live.

Σημειώνεται ότι τόσο ο Dj Pitsi όσο και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας δεν μπορούσαν να παραστούν στην ανακοίνωση της αποχώρησης λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονται.

Οι αλλαγές που έρχονται στο J2US
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του μουσικού σόου, Νίκος Κοκλώνης, την επόμενη εβδομάδα, στο 9o live δεν θα διαγωνιστούν οι Φωτεινή Δάρρα και Πάνος Τριανταφύλλου λόγω των αθλητικών υποχρεώσεων του πρωταθλητή ξιφασκίας.

Εκτός, όμως, από την προσωρινή "απώλεια" των διαγωνιζομένων αυτό που αλλάζει στο J2US από εδώ και πέρα είναι ότι τα ζευγάρια θα τραγουδούν δύο τραγούδια και όχι ένα, όπως έκαναν μέχρι τώρα.

Το πρώτο θα είναι επιλογή της παραγωγής και το δεύτερο θα το επιλέγουν μόνοι τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξέσπασε ο Κούλλης Νικολάου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: «Σε σκότωσε ένας μηχανισμός, θα ζεις όμως πάντα»

Tabloid 12.09.2025
Ο πρωταγωνιστής της «Γης της ελιάς» δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram

«Χιτσκοκικός εφιάλτης»: Οι δημοτικές αρχές της Ρώμης απαγόρευσαν σε γυναίκα να… ταΐζει τα περιστέρια

Παράξενα 12.09.2025
Η απαγόρευση έρχεται μετά από πολλαπλές καταγγελίες από κατοίκους πολυκατοικίας για φτερά και περιττώματα από τα περιστέρια

Η Μαρίνα Σπανού ποζάρει με το μαύρο της μαγιό

Tabloid 12.09.2025
Εγώ και το μαύρο μου μαγιό, έγραψε η τραγουδίστρια από τη θάλασσα

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε τα 45: Γενέθλια στη Βαρκελώνη με τα παιδιά της – Φωτογραφίες

Tabloid 12.09.2025
Η τούρτα και το χλιδάτο ξενοδοχείο που θα μείνουν

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανέβασε το πρώτο του TikTok του για τη νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο

Tabloid 12.09.2025
«Παραμονή της Παναγιάς. 2025, καλοκαίρι. Δρομοκαΐτειο. Ακούσια νοσηλεία», ανέφερε στο πρώτο του βίντεο στο TikTok ο Γιώργος Μαζωνάκης

Έλενα Παπαρίζου: Η throwback φωτογραφία στο Instagram με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Celebrity Stories 12.09.2025
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η τραγουδίστρια στα social media από την παιδική της ηλικία

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στη Μύκονο

Celebrity Stories 12.09.2025
Η ξανθιά influencer εμφανίστηκε να περπατά στα Ματογιάννια με την μητέρα της

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε μήνυση κατά της οικογένειάς του

Celebrity Stories 12.09.2025
Ο τραγουδιστής φόρεσε ένα στιλάτο πουκάμισο από τον οίκο Dior

Τζόρτζιο Αρμάνι: Ανοιξε η διαθήκη του ‑ Ποιοι είναι οι κληρονόμοι

Celebrity Stories 12.09.2025
Ο σχεδιαστής ζητά στη διαθήκη του ο οίκος του να τύχει «ηθικής, αδιάβλητης και άμεμπτης διαχείρισης», με έμφαση στη διατήρηση ενός σύγχρονου και ουσιαστικού στυλ