E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη για το τροχαίο με την παράσυρση της 21χρονης

Ο οδηγός του οχήματος, που ακόμη αναζητείται, έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 24/11/2022 | 08:09

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη για το τροχαίο με την παράσυρση της 21χρονης

Η κοπέλα ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε 30χρονος σεσημασμένος Αλβανός που αναζητείται

Κοντά στη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος έχει ταυτοποιηθεί, είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος αλλοδαπός και αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να είναι και ο ιδιοκτήτης του ΙΧ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Συνελήφθη η συνοδηγός

Η νεαρή κοπέλα είναι 19 ετών ήταν συνεπιβάτης του οχήματος και η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 19χρονη ήταν μέσα στο όχημα στην ώρα που ο 30χρονος οδηγός παρέσυρε την 21χρονη κοπέλα.

Η αστυνομία κατόπιν έρευνας εντόπισε την 19χρονη συνεπιβάτη, την κάλεσε και κατόπιν συνελήφθη. Σήμερα το πρωί αναμένεται να πάει στον Εισαγγελέα.

Την πάτησε με το αυτοκίνητο δύο φορές

Το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη έλαβε χώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης, η 21χρονη προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και εκείνη τη στιγμή ο ασυνείδητος οδηγός, που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων περαστικών. Κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα, ενώ άλλοι απομνημόνευσαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που διέφυγε από το σημείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο μετά την παράσυρση πάτησε δύο φορές την νεαρή κοπέλα που κείτονταν στο οδόστρωμα. Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών τον κυνήγησαν προκειμένου να τον σταματήσουν, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Εν τω μεταξύ το αυτοκίνητο που χτύπησε την νεαρή κοπέλα βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά.

Χαροπαλεύει

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, από την παράσυρση η νεαρή κοπέλα φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα. Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ χειρουργήθηκε και για τα ορθοπεδικά τραύματα.

Η ίδια ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύνταξη 1.700 ευρώ για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα ανακοίνωσε το υπ. Οικονομικών

Ελλάδα 09.12.2025
Προβλέπεται, επίσης, καθολική διαγραφή οφειλών προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και πλήρης υγειονομική κάλυψη για τους εγκαυματίες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Πότε πληρώνονται συντάξεις, δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα

Οικονομία 09.12.2025
Νωρίτερα φέτος οι καταβολές τον Δεκέμβριο

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Όλες οι παγίδες που «καίνε» χιλιάδες οδηγούς

Οικονομία 09.12.2025
Όσα ξεκαθαρίζει ο νέος οδηγός της ΑΑΔΕ

Τι αλλάζει στο Δημόσιο το 2026: Προσλήψεις, αυξήσεις μισθών και νέα επιδόματα

Οικονομία 09.12.2025
Αυξήσεις αποδοχών και μισθολογικές παρεμβάσεις

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026

Οικονομία 09.12.2025
Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου

Γερμανία: Ρεκόρ πτωχεύσεων για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα

Οικονομία 09.12.2025
Έως το τέλος του έτους στη Γερμανία θα έχουν υποβάλει αίτηση πτώχευσης 8% περισσότερες εταιρείες από πέρυσι

Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Χανίων: «Μεγάλη συγγνώμη» από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν

Ελλάδα 09.12.2025
«Κακώς έγιναν αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο Γιάννης Βερυκάκης

Αμετακίνητοι αγρότες και κτηνοτρόφοι – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Ελλάδα 09.12.2025
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια και βασικούς οδικούς άξονες σε όλη τη χώρα.

Πόσα δισεκατομμύρια θα δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία, αν εγκριθεί το δάνειο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ελλάδα Χτες
Η Κομισιόν παρουσίασε τα συνολικά ποσά στους διπλωμάτες