E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τούρκος αρχηγός «αίρεσης του σeξ» που τον περικύκλωναν τα «γατάκια» του φυλακίστηκε για 8.500 χρόνια

Είναι «θέλημα Θεού» είπε ο 66χρονος άντρας

Δημοσίευση 18/11/2022 | 10:30

Τούρκος αρχηγός «αίρεσης του σeξ» που τον περικύκλωναν τα «γατάκια» του φυλακίστηκε για 8.500 χρόνια

Ο εγκέφαλος της «σeξουαλικής λατρείας» που κήρυττε ισλαμικά κηρύγματα ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από γυναίκες που της αποκαλούσε τα «γατάκια» του, καταδικάστηκε σε 8.500 χρόνια φυλάκιση στην Τουρκία για κακοποίηση παιδιών, βιασμό και απάτη.

Ο 66χρονος Adnan Oktar, έγινε γνωστός για τις «θεολογικές συζητήσεις» του ενώ περιβαλλόταν από αιθέριες υπάρξεις που ονόμαζε «γατάκια» του. Καταδικάστηκε πέρυσι σε 1.075 χρόνια φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχος για δέκα διαφορετικές κατηγορίες, όπως σeξουαλική κακοποίηση παιδιών, ηγεσία εγκληματικής συμμορίας, βιασμός, εκβιασμός, απάτη, πολιτική και στρατιωτική κατασκοπεία και πρόκληση βασανιστηρίων.

Αυτή η απόφαση ανατράπηκε νωρίτερα φέτος από ανώτατο δικαστήριο. Ωστόσο, μετά από επανάληψη της δίκης, το ανώτατο δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης καταδίκασε χθες τον Οκτάρ σε 8.656 χρόνια φυλάκιση. Το δικαστήριο έκρινε τον Oktar υπεύθυνο για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι «μαθητές» του καθώς ήταν ο επικεφαλής της αίρεσης. Ακόμη δέκα άτομα τα οποία συμμετείχαν στην αίρεση καταδικάστηκαν σε μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης. Ο Οκτάρ, ο οποίος είχε δηλώσει αθώος, χαιρέτισε την τελική απόφαση, λέγοντας ότι είναι «θέλημα Θεού».

«Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο κράτος μας», είπε ο Οκτάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet. «Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόφαση. Ο Θεός πήρε την απόφαση. Υπάρχουν καλές μέρες στη ζωή μας. «Το Ισλάμ θα κυριαρχήσει στον κόσμο. Η Τουρκία θα είναι επίσης μια όμορφη χώρα. Μακάρι η απόφαση να είναι επωφελής» δήλωσε. Πολλές γυναίκες που έκτοτε εγκατέλειψαν την αίρεση είπαν στη δίκη του ότι ήταν «σκλάβες του σeξ». Μια γυναίκα κατέθεσε ότι ο Oktar της είχε επιτεθεί σeξουαλικά και ανάγκασε τις γυναίκες να πάρουν αντισυλληπτικά χάπια.

Τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, ο Oktar που είχε καταδικαστεί για περισσότερα από 1.000 χρόνια και στην αίθουσα του δικαστηρίου ακούστηκαν λεπτομέρειες για σeξουαλικά εγκλήματα, με τον Oktar να λέει στον προεδρεύοντα δικαστή ότι είχε σχεδόν 1.000 φίλες, μεταδίδει η Daily Mail.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση με τσεκούρι κατά αστυνομικών στους Αμπελόκηπους

Ελλάδα 26.03.2026
Την επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί κατά την προσπάθειά τους να εκτελέσουν εντολή ακούσιας νοσηλείας

Ισπανία: Συγκλονίζει η 25χρονη που θα κάνει ευθαvασία – «Θέλω να μην υποφέρω άλλο»

Κόσμος 26.03.2026
Ο ομαδικός βιασμός και η απόπειρα αυτοκτονίας που την άφησε τετραπληγική

Ανακοινώθηκε ο κατώτατος μισθός στα 920 ευρώ

Οικονομία 26.03.2026
Μηνιαία αύξηση 40 ευρώ από πέρυσι

Εκτεταμένη σύρραξη στο παρκέ μετά από αγώνα Α1 μπάσκετ γυναικών, δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα 26.03.2026
Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν στο ματς του Αμύντα με την Ανόρθωση Βόλου, καθώς μετά το φινάλε υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων και του προπονητή των φιλοξενούμενων

Αυξήσεις – «φωτιά» σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Οικονομία 26.03.2026
Αυξήσεις που φτάνουν έως το 560% στα αεροπορικά εισιτήρια – Πιέσεις και στα ακτοπλοϊκά

Λουτράκι: Ληστεία με καλάσνικοφ και βαριοπούλες στα ΕΛΤΑ

Ελλάδα 26.03.2026
Οι δράστες μπούκαραν στο κατάστημα με καλάσνικοφ και βαριοπούλες και αφαίρεσαν 32.000 ευρώ

Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει φέτος

Ελλάδα 26.03.2026
Πώς θα δοθούν 300.000 επιταγές

Κατώτατος μισθός: «Κλειδώνει» στο υπουργικό συμβούλιο η αύξηση – Τα σενάρια

Οικονομία 26.03.2026
Το πιθανό εύρος της αύξησης, οι επιπτώσεις σε μισθούς και επιδόματα και το οικονομικό πλαίσιο της απόφασης

Μυστηριώδη βίντεο στα social media του Λευκού Οίκου προκαλούν ερωτήματα

Κόσμος 26.03.2026
Προαναγγέλλουν χτύπημα κατά του Ιράν;