E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Baggy: Το απόλυτο στυλ στο ντύσιμο του φετινού χειμώνα

Γιατί θα θέλεις να το αντιγράψεις τώρα;

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ Δημοσίευση 16/11/2022 | 00:28

Baggy: Το απόλυτο στυλ στο ντύσιμο του φετινού χειμώνα
E-Daily Collage

Στις πασαρέλες μόδας για το φετινό χειμώνα αυτό που παρατηρήσαμε ως βασικό στιλ που θα παίξει παντού αυτή τη σεζόν είναι το baggy style και γενικότερα τα oversized ρούχα.

Τι είναι όμως το baggy και πώς μπορείς να το εφαρμόσεις στη ντουλάπα σου;

Baggy clothes είναι τα φαρδιά, πολύυυ φαρδιά, χαχόλικα ρούχα που δείχνουν το σώμα να κολυμπάει μέσα σε αυτά. Κάποιοι το βρίσκουν υπερβολικό και άκομψο, ενώ δεν αναδεικνύει καθόλου το σώμα, όμως σίγουρα είναι μια πολύ άνετη και cozy επιλογή.

Στις πασαρέλες, μάρκες όπως οι Balenciaga, Peter Do και Marc Jacobs έχουν δείξει σχήματα XXL σε κομμάτια όπως τζιν, φορέματα και κοστούμια. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τραβήξει το βλέμμα πολλών διασήμεων αυτό το στυλ. Ο Justin Bieber έγινε viral στα φετινά βραβεία Grammy, όταν εμφανίστηκε με ένα τεράστιο κοστούμι Balenciaga με Crocs. Οι στυλίστες των διασημοτήτων βλέπουν μια άνοδο στους πελάτες τους που έρχονται επίσης για να εφαρμόσουν μια ... ευρύχωρη εμφάνιση. «Βλέπουμε μια επιστροφή των τάσεων της δεκαετίας του '90 γενικά, και μας αρέσει πολύ να βλέπουμε την επανεμφάνιση κομματιών τεράστιας έκτασης», λέει ο Zadrian Smith από το δίδυμο στυλιστών Zadrian + Sarah, που αυτή τη στιγμή ντύνει διάσημους. όπως η Ariana DeBose.

Ξεκίνα με το τζιν

Η Bella Hadid φόρεσε ένα άψογο denim παντελόνι μετά την επίδειξη του οίκου Balenciaga στο Παρίσι. Αν το καλοσκεφτείς, το μεγάλο τζιν είναι το τέλειο σημείο εισόδου στην υπερμεγέθη τάση: Είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που φοριέται με τα πάντα. Συνδύασε το με ένα πιο στενό λευκό μπλουζάκι (ή ένα cropped όπως αυτό της Bella) και θα έχεις μια δυνατή εμφάνιση. «Το κλειδί για τα υπερμεγέθη τζιν είναι ότι πρέπει να είναι πολύ μεγάλα παντού, εκτός από τη μέση», λέει ο Thomas Christos Kikis, που διαμορφώνει το στυλ της Gabrielle Union.

Oversized bags

Θυμάσαι τα μικροσκοπικά τσαντάκια που δε χωρούσαν τίποτα μέσα και προσπαθούσες να στριμώξεις σε αυτα κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι και άλλα χρήσιμα αντικείμενα; Λοιπόν, ξέχασέ τα γιατί τώρα είναι της μόδας οι τεράστιες τσάντες που χωρούν μέσα κυριολεκτικά τα πάντα (ορισμένες ακόμα και το Laptop σου) και είναι στυλάτες, cozy και η καλύτερη επιλογή για κάθε μέρα. Η λατρεία Zoe Kravitz είναι φανατική υποστηρίκτριά τους.

Σωστές αναλογίες = το παν

Ένα baggy κομμάτι στο σύνολό σου είναι απαραίτητο. Θυμήσου όμως ότι δεν πρέπει να τα βάζεις όλα μαζί. Για παράδειγμα, εάν επιλέξεις ένα ultra cozy σακουλένιο φαρδύ παντελόνι όπως η Hailey Bieber είναι απαραίτητο να το ισορροπήσεις με στενό από επάνω όπως ένα μονόχρωμο tank top. Αντίστοιχα, εάν επιλέξεις ένα oversized φουτερ, μπορείς να βάλεις ένα στενό δερμάτινο παντελόνι ή ένα κολάν ή ένα skinny jeans.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πασχαλινά κουλουράκια σε 15 λεπτά

Food 03.05.2024
Πως να φτιάξετε σωστά Πασχαλινά κουλουράκια εύκολα με επαγγελματικό αποτέλεσμα

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Eat + Drink 03.05.2024
Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Αυτή η παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ είναι τέλεια για την άνοιξη

Style Χτες
Αλλωστε, η ζωή είναι πολύ μικρή για βαρετά νύχια!

Η βιταμίνη που σβήνει τα σημάδια της γήρανσης

Body+Mind Χτες
Νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα

Xάσε 5 κιλά μέχρι το καλοκαίρι με αυτή την εύκολη διατροφή

Body+Mind Προχτές
Μια αποτελεσματική μέθοδος, η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου σχεδίου διατροφής χωρίς υπερβολές

Διαιτολόγος αποκαλύπτει ένα κόλπο για τον έλεγχο της όρεξης

Body+Mind Προχτές
Όταν θέλετε να χάσετε βάρος

Aυτό το παντελόνι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό ανοιξιάτικο στυλ

Style Προχτές
Αυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που θα χρειαστείς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι!

Σε αυτά τα coffee shops θα βρεις το καλύτερο χαρμάνι καφέ

Eat + Drink Προχτές
5 μέρη για τέλειο καφέ στην Αθήνα!