E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χώρισε τη σύντροφό του επειδή ανακάλυψε ότι είχε 5 συζύγους και έναν εραστή

Μήπως να το ξανασκεφτούν;

Δημοσίευση 14/11/2022 | 10:43

Χώρισε τη σύντροφό του επειδή ανακάλυψε ότι είχε 5 συζύγους και έναν εραστή

Πίστευε ότι είχε βρει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του αλλά τελικά δεν ήταν έτσι. Ενάς άντρας στη Βρετανία ανακάλυψε ότι η γυναίκα με την οποία ήταν μαζί, είχε πέντε συζύγους και έναν ακόμα εραστή.

Ο 43χρονος Γουέιν Χάρπερ είχε σχέση 18 μήνες με την Έμιλι Χορν όταν ανακάλυψε ότι του έκρυβε τους άλλους έξι συντρόφους της.

Ο Γουέιν Χάρπερ και η Έμιλι Χορν γνωρίστηκαν σε ένα νοσοκομείο. Εκείνος είχε νοσηλευτεί έπειτα από ατύχημα με ποδήλατο, ενώ εκείνη ανάρρωνε από μια επέμβαση που είχε υποβληθεί.

Αφού ήταν για περισσότερο από έναν χρόνο μαζί, την κατηγόρησε ότι τον απατούσε και έτσι τερμάτισε τη σχέση τους. «Χώρισα μαζί της διότι έμαθα ότι με απατούσε. Ήμουν μαζί της 18 μήνες και η σχέση μας δεν είχε αίσιο τέλος. Δεν έχω τίποτα από αυτήν, ούτε φωτογραφίες, ούτε τίποτα. Ήμουν σύντροφός της και όχι σύζυγος αλλά εκείνη την περίοδο είχε πέντε συζύγους», είπε στη Sun.

Η ιστορία με τους συζύγους της Χορν ξεκίνησε το 1996 όταν ήταν μόλις 18 ετών. Τότε έκανε τον πρώτο της γάμο. Έναν χρόνο μετά έκανε τον δεύτερο γάμο, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα. Ακολούθησε ένας ακόμα γάμος, ενώ ο τέταρτος ήρθε όσο ήταν ακόμα αρραβωνιασμένη.

Το 2001 ενεπλάκη η αστυνομία καθώς ειδοποιήθηκε για διγαμία. Κάτι που δεν την πτόησε αφού το 2007 παντρεύτηκε ξανά. Στον τελευταίο της σύζυγο ομολόγησε για τους άλλους γάμους της με τον δικό τους. Το 2010 παραλίγο να παντρευτεί για ακόμα μια φορά. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς έφυγε για την Αμερική προκειμένου να παντρευτεί έναν αστυνομικό που τον είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο. Όμως ούτε και αυτή η σχέση στέριωσε και το 2011 παντρεύτηκε για έβδομη φορά στη Σκωτία. Η Χορν που πλέον έχει αλλάξει νόμιμα το όνομά της σε Μαξίν, καταδικάστηκε το 2012 σε 12μηνη κοινοτική εργασία.

Η ιστορία με τους γάμους της Έμιλι Χορν έχει καταγραφεί σε μια εκπομπή του Channel 5 που ονομάζεται «The Bigamist Bride: My Five Husbands».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer