E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η εμμονή του γιου της Emily Ratajkowski που την έκανε να του αγοράσει κούκλες και σετ τσαγιού

Λυπάται και ανησυχεί για το μέλλον

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/11/2022 | 13:12

Η εμμονή του γιου της Emily Ratajkowski που την έκανε να του αγοράσει κούκλες και σετ τσαγιού

H Emily Ratajkowski φαίνεται πως είναι προβληματισμένη με τα πρότυπα τα οποία μεγαλώνουν τα παιδιά και η ίδια κάνει ότι μπορεί ώστε ο ενός έτους γιος της να μην επηρεάζεται από αυτά. Έτσι πρόσφατα του χάρισε κούκλες και ένα σετ τσαγιού, δηλαδή παιχνίδια με τα οποία συνήθως παίζουν τα κορίτσια, κι αυτό γιατί ανησύχησε και ήθελε να μετριάσει την εμμονή που είχε με τα φορτηγά.

Στο podcast High Low, η 31χρονη είπε στην καλεσμένη της Julia Fox, πως ο μικρός γιος της ενθουσιάζεται με οτιδήποτε έχει ρόδες. Ωστόσο αναρωτήθηκε «Αυτό ορίζει η φύση του;» και δήλωσε λυπημένη πως το αγόρι της θα πιέζεται να γίνεται όλο και πιο σκληρός όσο μεγαλώνει. «Άραγε αυτός είναι ο τρόπος για να βεβαιωθείς ότι η κατάσταση δεν θα αλλάξει; Και να περνάς αρκετό καιρό δίπλα σε γυναίκες;» συνέχισε.

Η ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Julia Fox, που έχει επίσης έναν γιο, τον Βαλεντίνο, με τον πρώην σύζυγό της Peter Artemiev, είπε ότι και αυτή φρικάρει με το πάθος του μικρού με τα φορτηγά. Η πρώην μούσα του Kanye West αγόρασε στον μικρό ένα ροζ φορτηγό και ένα «μικρό καροτσάκι με μια κούκλα μέσα», όπως είπε στο podcast με την Emily Ratajkowski.

«Είναι δύσκολο ως ανύπαντρη μητέρα, να μεγαλώνεις έναν γιο, απλά δεν θέλεις να καταλήξει σαν κάθε άντρα που έχεις γνωρίσει ποτέ, καταλαβαίνεις;» είπε η ηθοποιός του Uncut Gems. «Πώς μπορώ να σταματήσω κάτι τέτοιο από το να συμβεί;» αναρωτήθηκε.

Νωρίτερα φέτος η Emily Ratajkowski μίλησε για τις δυσκολίες της να μεγαλώσει έναν γιο και γιατί δεν προσπαθεί να του «φορτώσει» ένα συγκεκριμένο φύλο. «Τα μωρά έχουν αυτή την άφυλη ποιότητα και γι’ αυτό μου αρέσει να του το προσφέρω αυτό αυτή τη στιγμή», δήλωσε στο περιοδικό Interview. «Απλώς τον αντιμετωπίζω ως αυτό το υπέροχο ανθρωπάκι που συστήνεται στον κόσμο» τόνισε.

Παρόλα αυτά το μοντέλο παρατήρησε ότι μόλις οι άνθρωποι βλέπουν ότι το παιδί της είναι αγόρι, αλληλεπιδρούν μαζί του διαφορετικά από ό,τι με ένα κοριτσάκι». «Μερικές φορές αισθάνομαι απογοητευμένη από αυτό, επειδή νομίζω ότι υπάρχει ακόμη και η τάση όταν πετάς ένα αγοράκι στον αέρα, να είσαι λίγο πιο σκληρός μαζί του από ότι θα έκανες με ένα κοριτσάκι. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν ήδη γιατί μπορώ να δω πού οδηγούν» ανέφερε.

Την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι τώρα που είναι ανύπαντρη μητέρα νιώθει ωραία επειδή δεν αισθάνεται πλέον ότι χρωστάει τίποτα σε κανένα άνδρα μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Sebastian Bear-McClard.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσιογράφος έδινε ρεπορτάζ υπό την επήρεια αλκοόλ – Μιλούσε… για ιγκουάνα

TV Buzz Χτες
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή της στην τηλεόραση για να δώσει ρεπορτάζ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, η δημοσιογράφος απολογήθηκε

Αντρέας Μικρούτσικος: «Είχα ντυθεί γυναίκα τις Απόκριες, ένας φίλος μού την έπεσε»

Tabloid Χτες
Ο Αντρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής Buongiorno

Μπραντ Πιτ: Ο Έλληνας σωσίας του στην Ύδρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Tabloid Χτες
Ο σωσίας του, Αρης Κόντος, μίλησε στο «Πρωινό», με την ομοιότητά να είναι συγκλονιστική

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έχασε πάνω από 20 κιλά – Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε τον αριθμό

Tabloid Χτες
Πριν από μερικούς μήνες, ο γνωστός influencer είχε αποκαλύψει πως το βάρος του είχε φτάσει τα 120 κιλά

Έως 200 ευρώ τη μέρα για κομπάρσους στην ταινία του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα

Tabloid Χτες
Στα γυρίσματα επιστρατεύεται και παλιό δελφίνι της γραμμής

Βίντεο: Viral χορός στήριξης στον Βινίσιους με πάνω από 12 εκατ. προβολές!

Social Χτες
Παιδιά από την οργάνωση «Triplets Ghetto Kids» χόρεψαν για τον Βραζιλιάνο μετά το ρατσιστικό επεισόδιο της Λισαβόνας – Η συγκίνηση του άσου της Ρεάλ που αναδημοσίευσε το βίντεο

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει με τον Ρομέν Γαβρά στο Instagram

Social Χτες
Το μοντέλο δημοσίευσε στιγμιοτυπα με τον σκηνοθέτη στα social media

Ταξίδεψα με τον Μπραντ Πιτ στην Ύδρα, ανέφερε ο Έλληνας σωσίας που θα ντουμπλάρει με τον διάσημο ηθοποιό στην ταινία

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε ο Αρης Κόντος για τον σταρ του Χόλιγουντ - Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «The Riders»

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: Όταν υπήρχαν φάσεις που χωρίζαμε του έγραφα γράμματα, είχε και πάνω του ένα από αυτά

Tabloid Χτες
Η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού μίλησε για τη σχέση τους 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

Μίνως Μάτσας: Η πρώτη δήλωση μετά τη χρήση διάταξης για τη συνεπιμέλεια από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Tabloid Χτες
Πριν από ένα μήνα, η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στο επίκεντρο, λόγω της χρήσης ρύθμισης του υπουργείου Δικαιοσύνης

Marseaux για Akyla: Καταστράφηκα όταν είδα τη μαμά του στη σκηνή, γιατί έχω χάσει τη δική μου

Eurovision Χτες
Η τραγουδίστρια συμμετείχε στον ελληνικό τελικό της Eurovision κατακτώντας την τρίτη θέση

Ελένη Βουλγαράκη: Αυτή είναι η αλήθεια για την πρόταση γάμου του Φώτη Ιωαννίδη

Tabloid Χτες
Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso θέλει τον Φώτη Ιωαννίδη και την Ελένη Βουλγαράκη να παντρεύονται και μάλιστα να ψάχνουν και ημερομηνία γάμου μέσα στο καλοκαίρι