E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η Αννα Κυριακού για τις φήμες περί θανάτου της Μίνας Αδαμάκη: Έπαθα νευρικό κλονισμό

«Είναι τραγικό κάποιοι να παίζουν με την ψυχολογία όλων μας», είπε η Αννα Κυριακού

Δημοσίευση 8/11/2022 | 13:49

Ξέσπασε η Αννα Κυριακού για τις φήμες περί θανάτου της Μίνας Αδαμάκη: Έπαθα νευρικό κλονισμό

Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα μίλησε η Άννα Κυριακού. Η γνωστή ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Μίνα Αδαμάκη να έχει φύγει από τη ζωή.

«Όταν άκουσα ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό. Άρχισα να κλαίω. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα. Προσπάθησα να πάρω τον Μιχάλη Ρέππα στο τηλέφωνο. Δεν τον βρήκα και με λυγμούς του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή. Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές και τον θάνατο των ανθρώπων. Είναι τραγικό κάποιοι να παίζουν με την ψυχολογία όλων μας», είπε αρχικά η Άννα Κυριακού.

Η Άννα Κυριακού είπε στη συνέχεια: «Το παρήγορο και σπουδαίο είναι ότι η Μίνα μας ζει. Το απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι έβγαλαν ψεύτικο θάνατο ενός ανθρώπου τόσο σπουδαίου. Γλυκύτατο πλάσμα. Μόλις το πληροφορήθηκα, συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα κουράγιο να πάρω ούτε και τηλέφωνο. Σκέφτηκα πως κανείς δε θα ξέρει καλύτερα από τον Μιχάλη Ρέππα. Του τηλεφώνησα, δεν το σήκωσε και του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας.

Ύστερα από λίγο με πήρε πίσω ο ίδιος και μου λέει, “καλά, τι έπαθες και κλαις εσύ;” Του είπα όσα άκουσα για τον θάνατο της Μίνας και μου λέει, “ψέματα είναι, μην τα πιστεύεις Αννούλα μου”. Τότε ησύχασα. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτες όλες αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο ενός ανθρώπου. Και παλιότερα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά δε μπορεί κανείς να παίζει με την ψυχολογία τόσων ανθρώπων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάθιου Πέρι: Η «βασίλισσα της κεταμίνης» δήλωσε ένοχη για τον θάνατό του

Tabloid 19.08.2025
Την ενοχή της για τον ρόλο της στον θάνατο του Μάθιου Πέρι παραδέχθηκε η Τζάσβιν Σάνγκα

Πέτρος Κωστόπουλος: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον γιο του Μάξιμο

Tabloid 19.08.2025
«Καλό ταξίδι στη νέα σου ζωή αγόρι μου»

Ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι; Ο έρωτας που φούντωσε στα ’90s και το Hollywood δεν ξέχασε ποτέ!

Celebrity Stories 19.08.2025
Από το Chaplin στο Only You, οι δύο superstars έγραψαν το δικό τους ερωτικό σενάριο – και παρότι το ειδύλλιο έσβησε, η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid Χτες
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid Χτες
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid Χτες
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι