E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γαλλία: Η αστυνομία «μάζεψε» ημίγυμνες Βραζιλιάνες που φωτογραφήθηκαν στον Πύργο του Αιφελ

Κορίτσια ντυθείτε...

Δημοσίευση 7/11/2022 | 17:53

Γαλλία: Η αστυνομία «μάζεψε» ημίγυμνες Βραζιλιάνες που φωτογραφήθηκαν στον Πύργο του Αιφελ

Με αποκαλυπτικά μπικίνι πόζαραν δύο μοντέλα μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ και δεν άργησαν να προκαλέσουν «θύελλα» από αντιδράσεις.

Οι δύο γυναίκες φόρεσαν τα κόκκινα μαγιό τους, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης του έρωτα, επισκέφτηκαν το σήμα κατατεθέν του Παρισιού και αντιμετώπισαν... την οργή των Παριζιάνων. Με τη σειρά της, η αστυνομία της πόλης τις πλησίασε, προειδοποιώντας τες να καλύψουν τα κορμιά τους.

Η 24χρονη Γκαμπριέλα Βερσιάνι και η 27χρονη Γκάμπιλι, ήταν οι δύο Βραζιλιάνες, που έβαλαν «φωτιά» στο Παρίσι, για τις ανάγκες προώθησης της επιχείρησης με μαγιό που διατηρούν.


Πέρα από τις αντιδράσεις των περαστικών, οι ενέργειες των μοντέλων, αντιμετώπισαν και τις επικρίσεις των διαδικτυακών τους φίλων, όταν δημοσίευσαν τις εικόνες τους στο Instagram.


Στα βίντεο που αναρτήθηκαν και πολύ γρήγορα έκαναν τον γύρo του Διαδικτύου, οι instagrammers φαίνεται να βγάζουν τα μακριά μαύρα παλτό τους, ενώ μια τρίτη κοπέλα, με παρόμοια εμφάνιση, τις φωτογραφίζει.


Η τρίτη γυναίκα, η οποία ονομάζεται Βανέσα Λόπεζ, μίλησε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για το περιστατικό της «αναστάτωσης» και σχόλιασε: «Σχεδόν μας συνέλαβαν παιδιά, γιατί κάναμε διαφήμιση για μπικίνι και είπαν ότι δεν μπορούμε. Τους είπα ότι το κάνουμε γιατί έχουμε επιχείρηση με μαγιό», αγνοώντας ότι το μέρος της φωτογράφησής τους για τα μαγιό, συμπεριλάμβανε και ένα σπουδαίο τουριστικό αξιοθέατο.


Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί τις ενημέρωσαν, ότι απαγορεύεται να βγάζουν φωτογραφίες με μαγιό μπροστά από τον εμβληματικό Πύργο του Άιφελ.

Οι αντιδράσεις για την προκλητική εμφάνιση
Όλοι όσοι αντίκρισαν τις εικόνες τόνισαν ότι τα μοντέλα θα έπρεπε να «ντρέπονται» για τις πράξεις τους, ενώ άλλοι είπαν ότι «έχουν ξεπεράσει τα όρια».

«Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν πάνε στην Καραϊβική ή στην πισίνα αν θέλουν να προωθήσουν το brand σας. Ήρθαν στο Παρίσι και ακόμα χειρότερα στον Πύργο. Το περιεχόμενό σας είναι εντελώς άχρηστο» ανέφερε ένας άλλος χρήστης, με κάποιον ακόμα να τονίζει «Μερικές φορές πρέπει να υπάρχει νόημα πριν από το μάρκετινγκ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για το επετειακό επεισόδιο του «Παρά Πέντε»

Tabloid 05.11.2025
«Θα δείτε πράγματα που θέλαμε να πούμε και δεν είπαμε»

Νίκος Καρβέλας για Αννα Βίσση: «Μείναμε άφραγκοι, χωρίσαμε, μαλώσαμε»

Tabloid 05.11.2025
Η γνωριμία, ο έρωτας και ο επεισοδιακός χωρισμός

Μουτίδου: Η ανάρτησή της μετά τον σάλο με τον Γκλέτσο στο Real View – «Αθώες ψυχές παιδιών»

Tabloid 05.11.2025
Eκανε μια αιχμηρή ανάρτηση – σπόντα για τον καλεσμένο τους

Σάρα Γανωτή: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν βαθιά ευγενής, ένας άνθρωπος που άκουγε πάρα πολύ τους γύρω του

Tabloid Χτες
Μαζί με εμάς που ήμασταν οι νεότεροι τότε στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», γινόταν πάλι κι αυτός έφηβος, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η γερμανική αστυνομία «συλλαμβάνει» κύκνο και το βίντεο γίνεται viral

Social Χτες
Αστυνομικοί εντόπισαν έναν χαμένο κύκνο κοντά σε αυτοκινητόδρομο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο