E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει η αθλήτρια τένις που βιάστηκε στα 14 της από πατέρα φίλου της

«Έτρεμα από φόβο»

Δημοσίευση 24/10/2022 | 22:06

Σοκάρει η αθλήτρια τένις που βιάστηκε στα 14 της από πατέρα φίλου της

Ο 44χρονος ασελγούσε σε βάρος της επί έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς απειλούσε τη 14χρονη πως θα δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες της.

Θύμα σeξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα συναθλητή της έπεσε αθλήτρια τένις, όταν ήταν 14 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 44χρονος ασελγούσε σε βάρος της επί έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς απειλούσε τη 14χρονη πως θα δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες της.

Η κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 23 ετών, περιγράφει τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε πριν από εννέα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, o κατηγορούμενος έχει κριθεί ένοχος για ασελγείς πράξεις, ολοκληρωμένη σeξουαλική επαφή και σeξουαλική πορνογραφία. Οδηγήθηκε στη φυλακή και καταδικάστηκε σε 7ετή κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, όμως οι πληγές του κοριτσιού από τη φρίκη και τον ψυχολογικό εκβιασμό που βίωσε παραμένουν ανοιχτές.

«Με πήγε στο σπίτι, όπου ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή, με πήγε στο δωμάτιο και μου είπε χαλάρωσε, μου κατέβασε το παντελόνι και εγώ άρχισα να τρέμω. Δεν ήξερα τι να κάνω», λέει η νεαρή γυναίκα.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 γράφτηκε σε όμιλο τένις. «Ουσιαστικά παίζαμε τένις με τον γιο του (εκείνος 12), υπήρχε από την πλευρά του ένα ενδιαφέρον να με βοηθήσει, να με πηγαίνει σπίτι. Μου είχε βγάλει ασφάλεια γιατί μιλούσε και με τους γονείς μου, τους είχε πει ότι θα πάω εγώ την κόρη σας στο σπίτι, μην αγχώνεστε. Είχε δώσει δείγμα εμπιστοσύνης», λέει η γυναίκα.

Ο τότε 44χρονος πρότεινε στους γονείς του κοριτσιού να την πηγαινοφέρνει εκείνος από την προπόνηση στο σπίτι, καθώς έμενε κοντά με τον 12χρονο γιο του -ήταν συναθλητές- και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων. Ένα βράδυ, όμως, δεν γύρισε αμέσως τη 14χρονη σπίτι της, λέγοντάς της πως θα την πάει βόλτα.

«Έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου»

«Με είχε πάει στο Σέιχ Σου, σε ένα σκοτεινό μέρος, χωρίς να μου πει πού θα πάμε, ενώ πήγε πρώτα τον γιο του σπίτι. Ξεκίνησε να μου μιλάει για τον έρωτα, για το πώς πρέπει να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα στο σeξ... Εγώ δεν γνώριζα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και ξαφνικά έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου και μου χάιδευε το στήθος».

Η ανήλικη κοπέλα έμεινε «παγωμένη», ανήμπορη να αντιδράσει και του ζήτησε αμέσως να την πάει σπίτι της. Εκείνο το βράδυ ήταν η αρχή του μαρτυρίου που θα ακολουθούσε για σχεδόν έναν χρόνο.

«Αισθάνθηκα ότι για κάποιον λόγο έφταιγα. Μου έδινε φιλοδωρήματα, μου έδινε κάποια χρήματα, τα οποία ήταν μικροποσά, με κερνούσε φαγητό. Στα 14 μου δεν ξέρω να πω πώς το βίωνα, γιατί ήταν σαν να μου έκανε πλύση εγκεφάλου», αποκαλύπτει.

Την απειλούσε με γυμνές φωτογραφίες

Οι συναντήσεις γίνονταν με τον καιρό πιο συχνές. Ο 44χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς της και το μικρό κορίτσι φοβόταν να μιλήσει για όσα είχε υποστεί.

Η 14χρονη είχε έρθει σε σeξουαλική επαφή μαζί του υπό την απειλή πως θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες που τις είχε βγάλει ο ίδιος με το κινητό του.

«Έβγαζε φωτογραφίες του παιδιού γυμνές και το εξεβίαζε ότι, αν μιλήσει, αυτές οι φωτογραφίες θα βγουν στο διαδίκτυο», λέει ο δικηγόρος του θύματος.

Μια μέρα, η μητέρα του κοριτσιού βρήκε το δεύτερο κινητό που είχε κρύψει η 14χρονη. Ήταν μία συσκευή που της είχε αγοράσει ο 44χρονος και μαζί υπήρχε η απόδειξη αγοράς με το όνομά του. Τότε η μικρή βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε ήδη επί έναν χρόνο.

«Παραδέχτηκα από την πρώτη μέρα ότι είχα ερωτική σχέση μαζί της. Δεν ήξερα την ηλικία της και μόλις έμαθα πως ήταν 14 ετών τα έχασα. Δεν ξέρω αν εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Εγώ, όμως, ήμουν σίγουρα», είναι μερικά από τα αδιανόητα που είχε υποστηρίξει, από τη μεριά του, ο κατηγορούμενος.

Ο 44χρονος χειραγωγούσε την ανήλικη με κάθε τρόπο.

«Ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι εκεί που είναι και μακάρι να μη βγει ποτέ και πλέον αντιλαμβάνομαι πόσο με έπνιξε αυτό το κομμάτι. Να μη διστάζουν να μιλάνε πάντα, να μη φοβούνται», είναι η συμβουλή της κοπέλας που έζησε την απόλυτη κόλαση στα χέρια του 44χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

E-Daily 3.Left Χτες
Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

Κόσμος Χτες
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

Tech + Science Χτες
Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

Πολιτική Χτες
Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

Κόσμος Χτες
Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Ελλάδα Χτες
Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια