Η Χριστίνα Ορφανίδου για την 26χρονη στην υπόθεση του revenge ρorn: «Μια κοπέλα εμμονική»
«Δεν έλαβε τέλος η υπόθεση. Έγινε απλά ένα πρώτο βήμα»
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/10/2022 | 13:03

Σε φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο καταδικάστηκαν δυο άτομα για την υπόθεση με θύμα την πρώην παίκτρια ριάλιτι Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία αφορούσε εκδικητική ποpνογραφία (revenge ρorn).
Η άλλοτε παίκτρια ριάλιτι μίλησε σήμερα στο «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Δεν έλαβε τέλος η υπόθεση. Έγινε απλά ένα πρώτο βήμα. Νιώθω μια ελάχιστη δικαίωση, γιατί δε θα εξαφανιστεί το πρόβλημά μου απλά φάνηκε ότι δεν έφταιγα εγώ. Φάνηκε ότι είμαι αθώα γιατί μέχρι τώρα μόνο το δικό μου όνομα έχει ακουστεί, τα ονόματα των ενόχων δεν έχει ακουστεί πουθενά. Προς το παρόν είμαι σε ένα πολύ καλό δρόμο. Έχει ανέβει λίγο η ψυχολογία μου».
Σχετικά με το αν έχουν σταματήσει τα χυδαία μηνύματα που λάμβανε εξαιτίας αυτής της απόφασης μετά την δικαίωσή της από το δικαστήριο, η πρώην παίκτρια του Big Brother είπε: «Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίληψη. Τα χυδαία μηνύματα δεν έχουν σταματήσει. Κάθε μέρα είναι τα ίδια… Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό».
Όσο για την γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση, η Χριστίνα Ορφανίδου τόνισε:
«Ήταν μια κοπέλα που διατηρούσε σχέση με ένα φιλικό μου πρόσωπο. Μια κοπέλα εμμονική με την οποία δεν έχω συναντηθεί καν ακόμα. Δε ξέρω το πρόσωπό της, δεν την έχω δει, και μου έχει κάνει τόσο κακό. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται».
«Φοβόμουν ότι κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσε αυτό το υλικό… Είχαμε κάνει έναν τσακωμό μεγάλο και είχε προσπαθήσει να με διεκδικήσει πίσω με απειλές ότι θα το διαρρεύσει… Είχε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφο αυτής της κοπέλας και νόμιζε ότι έχουμε κάτι ερωτικό. Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν τρία χρόνια μαζί, πηγαίναμε για το επόμενο βήμα, συζούσαμε, γνώριζα τους γονείς του. Εκείνη τελικά τον έπεισε να διαρρεύσει το υλικό αυτό γιατί νόμιζε ότι τα είχε με τον πρώην της» είπε τέλος.
Η απόφαση του δικαστηρίου
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε πως ο πρώην σύντροφος του θύματος είναι ένοχος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και η δεύτερη κατηγορούμενη, πρώην του μετέπειτα συντρόφου του θύματος, είναι ενοχή για την ίδια πράξη και για συκοφαντική δυσφήμιση.
Στον 31χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και στην 27χρονη ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Και οι δύο ποινές είναι μετατρέψιμες προς πέντε ευρώ ημερησίως, ενώ και στους δύο επιβλήθηκε η χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι η έφεσή τους έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.