E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποια ελληνική σειρά πάει στο εξωτερικό

Ήδη γίνονται συζητήσεις για να “ταξιδέψει” στο εξωτερικό, είτε ντουμπλαρισμένη, είτε να γίνει σαν… remake με ηθοποιούς της εκάστοτε χώρας και αναπροσαρμοσμένη θεματολογία

Δημοσίευση 18/10/2022 | 17:28

Ποια ελληνική σειρά πάει στο εξωτερικό

Μια ακόμα νέα σειρά έχει κυκλοφορήσει φέτος από την ΕΡΤ και ήδη ετοιμάζεται για εξωτερικό. Ο λόγος για το “Κάνε Ότι Κοιμάσαι“, που έχει κάνει επιτυχία και ήδη γίνονται συζητήσεις για να “ταξιδέψει” στο εξωτερικό, είτε ντουμπλαρισμένη, είτε να γίνει σαν… remake με ηθοποιούς της εκάστοτε χώρας και αναπροσαρμοσμένη θεματολογία.

Η σειρά έχει να κάνει με τον Νικόλα, έναν χαρισματικό καθηγητή λυκείου, που βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Καθώς περνάει μία μεγάλη κρίση στον γάμο του, εμπλέκεται ερωτικά, για μία νύχτα, με τη Βικτώρια (Έμιλυ Κολιανδρή), τη μητέρα ενός μαθητή του, ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Ο Νικόλας έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιμέτωπος με μία οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, όπου διδάσκει. Πεπεισμένος ότι πρέπει να βρει τους ένοχους του εγκλήματος, ξετυλίγει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών. Τότε, όμως, αποκαλύπτει μία σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του. Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας. Την ίδια στιγμή, έρχεται αντιμέτωπος με μία συμμορία, που μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

Η σκηνοθεσία είναι των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη, ενώ παίζουν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Γιάννης Σίντος, Γεωργία Μεσαρίτη, Αναστασία Στυλιανίδη, Βασίλης Ντάρμας, Μαρία Μαυρομμάτη, κ.α. Η σειρά είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουρές έξω από το Καλλιμάρμαρο πριν καν ανοίξουν οι πύλες για τη συναυλία της Αννας Βίσση

Social Χτες
Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 21:00 - Χιλιάδες θεατές αναμένεται να κατακλύσουν σήμερα και αύριο το στάδιο

Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης: «Δεν μπλέκω με διάφορα σούργελα της τηλεόρασης»

Media Χτες
Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης: «Δεν μπλέκω με διάφορα σούργελα της τηλεόρασης»

Φωτιά στο εστιατόριο Ovio του σεφ Πάνου Ιωαννίδη

Social Χτες
Δύσκολες ώρες για τον γνωστό σεφ

Επικό σκηνικό στην παράσταση του Τσουβέλα στη Στυλίδα

Social Χτες
Εμφανίστηκε πίσω του παπάς και του τραγούδησε το σάουντρακ του «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Η Λίλι Κόλινς προκάλεσε ανησυχία με την πολύ λεπτή μέση της σε νέα εμφάνισή της

Social Χτες
«Ήταν πάντα τόσο αδύνατη;» γράφουν στα social media

Η ανάρτηση του Σενγκούν με τον Κεμάλ μετά την πρόκριση κόντρα στην Ελλάδα και το σχόλιο για το αν «έχει καλό καιρό στη θάλασσα»

Social Χτες
Αρκετές αντιδράσεις έχουν φέρει οι αναρτήσεις του αστεριού της εθνικής Τουρκίας μετά την νίκη τους απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi: Ζουν σε φάρμα και υιοθέτησαν μωρό

Celebrity Stories Χτες
Το νεαρό ζευγάρι ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως υποδέχτηκε μια κόρη, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές τους

Ξέσπασε ο Κούλλης Νικολάου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: «Σε σκότωσε ένας μηχανισμός, θα ζεις όμως πάντα»

Tabloid Προχτές
Ο πρωταγωνιστής της «Γης της ελιάς» δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram

«Χιτσκοκικός εφιάλτης»: Οι δημοτικές αρχές της Ρώμης απαγόρευσαν σε γυναίκα να… ταΐζει τα περιστέρια

Παράξενα Προχτές
Η απαγόρευση έρχεται μετά από πολλαπλές καταγγελίες από κατοίκους πολυκατοικίας για φτερά και περιττώματα από τα περιστέρια

Η Μαρίνα Σπανού ποζάρει με το μαύρο της μαγιό

Tabloid Προχτές
Εγώ και το μαύρο μου μαγιό, έγραψε η τραγουδίστρια από τη θάλασσα