E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποια ελληνική σειρά πάει στο εξωτερικό

Ήδη γίνονται συζητήσεις για να “ταξιδέψει” στο εξωτερικό, είτε ντουμπλαρισμένη, είτε να γίνει σαν… remake με ηθοποιούς της εκάστοτε χώρας και αναπροσαρμοσμένη θεματολογία

Δημοσίευση 18/10/2022 | 17:28

Ποια ελληνική σειρά πάει στο εξωτερικό

Μια ακόμα νέα σειρά έχει κυκλοφορήσει φέτος από την ΕΡΤ και ήδη ετοιμάζεται για εξωτερικό. Ο λόγος για το “Κάνε Ότι Κοιμάσαι“, που έχει κάνει επιτυχία και ήδη γίνονται συζητήσεις για να “ταξιδέψει” στο εξωτερικό, είτε ντουμπλαρισμένη, είτε να γίνει σαν… remake με ηθοποιούς της εκάστοτε χώρας και αναπροσαρμοσμένη θεματολογία.

Η σειρά έχει να κάνει με τον Νικόλα, έναν χαρισματικό καθηγητή λυκείου, που βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Καθώς περνάει μία μεγάλη κρίση στον γάμο του, εμπλέκεται ερωτικά, για μία νύχτα, με τη Βικτώρια (Έμιλυ Κολιανδρή), τη μητέρα ενός μαθητή του, ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Ο Νικόλας έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιμέτωπος με μία οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, όπου διδάσκει. Πεπεισμένος ότι πρέπει να βρει τους ένοχους του εγκλήματος, ξετυλίγει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών. Τότε, όμως, αποκαλύπτει μία σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του. Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας. Την ίδια στιγμή, έρχεται αντιμέτωπος με μία συμμορία, που μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

Η σκηνοθεσία είναι των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη, ενώ παίζουν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Γιάννης Σίντος, Γεωργία Μεσαρίτη, Αναστασία Στυλιανίδη, Βασίλης Ντάρμας, Μαρία Μαυρομμάτη, κ.α. Η σειρά είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 παράξενες θεωρίες συνωμοσίας για την Taylor Swift

Stories 19.05.2024
Η μια πιο παράξενη από την άλλη

Δέσποινα Βανδή: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά. Πήγα στο νοσοκομείο ...»

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν για το After Dark που παρουσιάζει στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς και έδωσε μία σπάνια συνέντευξη

Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά»

TV Buzz Χτες
Τι είπε για τη δουλειά της

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου»

TV Buzz Χτες
«Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό»

Νίκος Μάνεσης – Αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

TV Buzz Χτες
«Οι χορευτές της δήλωσαν Τούρκοι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις αλλά να πας να χορέψεις με την Τουρκία»

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

TV Buzz Χτες
Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision

Τζένιφερ Λόπεζ ‑ Μπεν Αφλεκ: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες για διαζύγιο

Tabloid Χτες
Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες