E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΣΚΑΪ: Τα σενάρια και οι αλλαγές που έρχονται στην ψυχαγωγία

Ποιες εκπομπές δεν αποδίδουν όσα περίμενε το κανάλι

Δημοσίευση 17/10/2022 | 10:53

ΣΚΑΪ: Τα σενάρια και οι αλλαγές που έρχονται στην ψυχαγωγία

Ενώ διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, στον ΣΚΑΪ οι συζητήσεις και τα σενάρια για τις αλλαγές που έρχονται σε ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού παίρνουν φωτιά. Ποιες κουβέντες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται;

Πρωινό μας

Για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η συζήτηση επικεντρώνεται στα πρόσωπα του πάνελ και στη θεματολογία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Άγγελος Βουράκης φαίνεται να μένει για την ώρα στο πάνελ, τις ημέρες που δεν θα έχει δικαστικό ρεπορτάζ. Ωστόσο, αναζητείται πρόσωπο που θα προστεθεί στο τραπέζι, άντρας αναγνωρίσιμος με χιούμορ. Εξετάζονται, επιπλέον, αλλαγές που ίσως θα πρέπει να γίνουν στη σκαλέτα.

Γεια σου

Περισσότερη αγωνία υπάρχει αυτές τις μέρες για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια σε προσωπικό επίπεδο χαίρει της στήριξης του καναλιού, παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα προβλήματα επικεντρώνονται σε δύο άξονες: στην ταυτότητα της εκπομπής και στο πάνελ.

Η εκπομπή ξεκίνησε ως μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας, συνέχισε με αρκετό lifestyle και το τελευταίο Σαββατοκύριακο έγινε και infotainment. Από την άλλη, τα πρόσωπα του πάνελ θεωρείται πως δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα, πλην ενός του οποίου ο ρόλος έχει εμφανώς ενισχυθεί.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος θα κάνει εξωτερικά ρεπορτάζ αλλά θα εμφανίζεται και στο πάνελ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στην περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τα πράγματα είναι πιο ομιχλώδη. Η παρουσιάστρια έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής, όχι με το κανάλι. Πράγμα που σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση του Love Island μένει στον αέρα. Το My Style Rocks έχει ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα προστεθεί ή όχι στο πρόγραμμα στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ από την Acun Medya δεν έχει εκδηλωθεί κάποιο ενδιαφέρον για την Ηλιάνα μέχρι στιγμής.

Survivor

To Survivor είναι το πρόγραμμα που καλείται αυτή τη στιγμή να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον ΣΚΑΪ. Μαθαίνουμε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και στο κανάλι -εκτός από την Αcun-, καθώς επιθυμία είναι να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ίσως το δούμε στις οθόνες μας 10 μέρες νωρίτερα, ίσως και αρχές Δεκεμβρίου, ανάλογα με το κατά πόσο θα μπορέσει να έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία στο τεχνικό κομμάτι.

Αυτή τη στιγμή έχουν υπογραφεί προσύμφωνα με το 80% των παικτών και ο Αcun είναι πολύ ικανοποιημένος από τα πρόσωπα με τα οποία έχει δώσει τα χέρια. Αγκάθι παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ακόμη αναζητείται το πώς, πόσο και με ποιο ρόλο θα μπορούσε να ενταχθεί στο παιχνίδι. Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι όλα αυτά που έχουν ακουστεί περί παρουσίασης δεν έχουν χαροποιήσει και ιδιαίτερα την πλευρά του Γιώργου Λιανού.

Μια σκέψη ακόμα που εξετάζει ο Αcun ώστε να κρατήσει ψηλά το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για το Survivor, είναι να στείλει στον Άγιο Δομίνικο όλους τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι από την αρχή και στη συνέχεια να αποφασίζει ποιοι θα μπουν στην αρχή και ποιοι θα προστεθούν αργότερα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 παράξενες θεωρίες συνωμοσίας για την Taylor Swift

Stories 19.05.2024
Η μια πιο παράξενη από την άλλη

Δέσποινα Βανδή: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά. Πήγα στο νοσοκομείο ...»

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν για το After Dark που παρουσιάζει στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς και έδωσε μία σπάνια συνέντευξη

Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά»

TV Buzz Χτες
Τι είπε για τη δουλειά της

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου»

TV Buzz Χτες
«Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό»

Νίκος Μάνεσης – Αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

TV Buzz Χτες
«Οι χορευτές της δήλωσαν Τούρκοι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις αλλά να πας να χορέψεις με την Τουρκία»

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

TV Buzz Χτες
Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision

Τζένιφερ Λόπεζ ‑ Μπεν Αφλεκ: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες για διαζύγιο

Tabloid Χτες
Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες