E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Britney Spears: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση»

Τα δύσκολα χρόνια που έζησε με τον πατέρα της και την οργή που κρύβει μέσα της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 12/10/2022 | 10:01

Britney Spears: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση»

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε σε έναν ακόμα γύρο επιθέσεων προς τον πατέρα της κατηγορώντας τον για την κακή του συμπεριφορά απέναντί της.

Η Britney Spears κατηγορεί τον πατέρα της πως κατέστρεψε την ψυχική της υγεία και την αυτοπεποίθησή της στα χρόνια της ασφυκτικής κηδεμονίας του.

Η οικογένεια της αποφάσισε να της συμπεριφέρεται σαν να είναι…σκύλος
«Παρακαλούσα να νιώσεις έστω 5 λεπτά από τον πόνο που ένιωθα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ποπ σταρ που καταλογίζει στην οικογένειά της πολλά απο τα δεινά της ζωής της.

«Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση. Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή», εξηγεί.

Τα στιγμιότυπα της ανάρμοστης συμπεριφοράς

Η 40χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης πέντε ξεχωριστά στιγμιότυπα στην εφαρμογή, όπου εξηγεί πώς της φερόταν ο πατέρας της κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της, κάνοντάς την να αισθάνεται η πιο «άσχημη».

«Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», δηλώνει.

Η Britney Spears ολοκλήρωσε τα μηνύματά της, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να «νιώσουν όμορφα σήμερα!»

Οι τελευταίοι ισχυρισμοί της ακολουθούν μια πληθώρα ισχυρισμών που έκανε εναντίον του πατέρα της σε μια μαρτυρία βόμβα στο δικαστήριο τον Ιούνιο του 2021. Ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να έχει μια ενδομήτρια συσκευή (IUD) για να μην μείνει έγκυος, είχε νοσοκόμες που φρόντιζαν να μην φύγει από το σπίτι της για ένα μήνα και ήταν υπό απόλυτο «έλεγχο» διαρκώς. Η Μπρίτνει απελευθερώθηκε απο την ασφυκτική κηδεμονία στις 12 Νοεμβρίου του 2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από το Sex and the City στην απόλυτη απογοήτευση – τι πήγε στραβά;

Media 20.08.2025
Γιατί το πιο πολυσυζητημένο reboot κατέληξε σε φιάσκο;

Μαρία Λεκάκη: Ποζάρει με μαγιό στην Αμοργό και αποθεώνεται

Tabloid Χτες
Η πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά από έξι μήνες

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Tabloid Χτες
Το βίντεο με τον ορό και το μήνυμά του

Πρώην παίκτης του GNTM παίζει σε video clip της Cardi B

Tabloid Χτες
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει με μαγιό σε σκάφος και τις «σβήνει» όλες ‑ «Ξέχασα τι μέρα είναι»

Tabloid Χτες
Η δημοφιλής ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ιόνιο

Κύπρος: Χορεύει φορώντας στο κεφάλι μία... ψησταριά με κοντοσούβλια που ψήνονται

Social Χτες
Το βίντεο έγινε γρήγορα viral συγκεντρώνοντας περισσότερα από 300.000 προβολές

Κατερίνα Καραβάτου: Αντέδρασε στον αέρα με την ατάκα Μπαλάσκα για Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Έλα ρε Σταύρο, κάνουμε σοβαρή κουβέντα εδώ»

Cardi B: Γυρίσματα στη Μύκονο με μοντέλο του GNTM για το νέο της videoclip

Tabloid Χτες
Το μοντέλο υποδύεται τον σερβιτόρο στην πολυτελή θαλαμηγό της Αμερικανίδας σταρ

Μάθιου Πέρι: Η «βασίλισσα της κεταμίνης» δήλωσε ένοχη για τον θάνατό του

Tabloid Χτες
Την ενοχή της για τον ρόλο της στον θάνατο του Μάθιου Πέρι παραδέχθηκε η Τζάσβιν Σάνγκα

Πέτρος Κωστόπουλος: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον γιο του Μάξιμο

Tabloid Χτες
«Καλό ταξίδι στη νέα σου ζωή αγόρι μου»