E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Survivor: Η Acun Medya απαντά στη Σοφία Μαργαρίτη που ζητά 200.000 ευρώ

Η ανακοίνωση της εταιρείας μετά την αγωγή της πρώην παίκτριας

Δημοσίευση 11/10/2022 | 20:45

Survivor: Η Acun Medya απαντά στη Σοφία Μαργαρίτη που ζητά 200.000 ευρώ

Κατά της παραγωγής του Survivor κινήθηκε δικαστικά η πρώην παίκτρια του reality, Σοφία Μαργαρίτη, η οποία κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση.

Η Acun Medya, εταιρία παραγωγής του Survivor προχώρησε σε ανακοίνωση με αφορμή την κίνηση της πρώην παίκτριας αλλά και των δημοσιευμάτων τα οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας».

Στην ίδια ανακοίνωση, η Acun Medya, εταιρεία του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, τονίζεται πως «ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία» για τον τραυματισμό της Σοφίας Μαργαρίτη καθώς «έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας».

Η ανακοίνωση της Acun Medya

Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αφορούν πρώην παίκτρια της τηλεοπτικής παραγωγής «Survivor» (2020 – 2021), τα οποία βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας μας, επισημαίνουμε μετ’ επιτάσεως ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τον τραυματισμό της συγκεκριμένης παίκτριας καθώς και την εν γένει κατάσταση της υγείας και της σωματικής της ακεραιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι η εταιρεία μας ανέκαθεν και διαχρονικά αναλαμβάνει μέσω σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων την κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων και δαπανών που απαιτούνται σε περίπτωση τραυματισμού όλων των διαγωνιζομένων συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω διαγωνιζόμενης, η οποία έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Οι αξίες και ο επαγγελματισμός της ACUNMEDYA δεν επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανεχθεί οποιαδήποτε διάδοση και δημοσίευση αναληθών γεγονότων που βάλλουν κατά της φήμης και της υπόστασής της, επιφυλασσόμενη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός της.

Σοφία Μαργαρίτη: Κατέθεσε αγωγή και ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση

Η Σοφία Μαργαρίτη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, «δεν μπορεί να περπατήσει από αυτό που έπαθε και συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις και να επισκέπτεται γιατρούς»

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή που ζητά για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, είναι 200.000 ευρώ και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ελληνικά δικαστήρια. Θέλω να σας εξηγήσω τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Πηγαίνοντας εκεί κάποιος, ας τους πούμε παίκτες, τον βάζουν να υπογράψει μία σύμβαση η οποία είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους, ότι δηλαδή η παραγωγή δεν φέρει ευθύνη για τίποτα» εξήγησε ο κ. Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Είτε πάει κάποιος εκεί λοιπόν, και πεθάνει από ασιτία ή τραυματιστεί ή γίνει λάθος διάγνωση, η παραγωγή δεν έχει καμία ευθύνη, αυτό τους βάζουν να υπογράψουν. Το υπογράφουν μεν αλλά είναι καταχρηστικός. Ο νόμος υπερτερεί της υπογραφής. Εκμεταλλεύονται την οικονομική ανάγκη που έχουν οι παίκτες. Το ζήτημα είναι η καταχρηστικότητα των όρων που δεν τους βλέπουμε για πρώτη φορά. Δεν πάει να πει ότι εάν υπογράφεις έναν όρο ότι δεν είναι καταχρηστικός. Το δικαστήριο μπορεί να ακυρώσει αυτόν τον όρο» αναφέρει.

«Η εντολέας μου, ερχόμενη στην Ελλάδα της έκαναν διαφορετική διάγνωση.Στο ριάλιτι ακούμε την λέξη paramedico, που δεν είναι γιατρός. Μετά την ανάγκασαν να συνεχίζει. Η γυναίκα δεν μπορεί να περπατήσει από αυτό που έπαθε. Συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις και να επισκέπτεται γιατρούς. Βλέπουμε μία τεράστια παραγωγή που δεν την έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Η διάγνωση που της έγινε από άνθρωπο, και που δεν ήταν γιατρός, είναι ότι δεν έχει πρόβλημα και πρέπει να συνεχίσει. Εάν έχουμε μία καλή πρόταση από την άλλη πλευρά, θα δούμε σοβαρά το ενδεχόμενο του εξωδικαστικού συμβιβασμού» καταλήγει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid 29.12.2025
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid 29.12.2025
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz 29.12.2025
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz 29.12.2025
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου

Η Αντζυ Σαμίου έδειξε το νέο look στα μαλλιά της, δείτε βίντεο

Social 29.12.2025
Νέο κούρεμα, έγραψε η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της

Ο Σάκης Ρουβάς σήκωσε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του σκίστηκε το παντελόνι, δείτε βίντεο

Social 29.12.2025
«Ένα παντελόνι παραπάνω, ξέρετε πόσα έχω σκίσει...» σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς