E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Ποια παίκτρια μπαίνει στο νοσοκομείο

Αβέβαιο το μέλλον της στο παιχνίδι

Δημοσίευση 11/10/2022 | 17:13

GNTM: Ποια παίκτρια μπαίνει στο νοσοκομείο

Η πρώτη αποχώρηση του GNTM έγινε το βράδυ της Δευτέρας (10/10) και η νέα μέρα βρίσκει τις διαγωνιζόμενες να ξυπνούν με την απουσία της Κατερίνας. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει όρους, όπως άλλωστε και η ζωή ενός μοντέλου έξω από αυτό.

Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, θα επισκεφθούν τα κορίτσια και φέρνουν μαζί τους παρέα. Ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας συστήνει στις διαγωνιζόμενες την Ikarian diet, πάνω στην οποία θα βασιστεί το διατροφικό πρόγραμμά τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι. Ο γυμναστής Αλέξανδρος Σίαρς αναλαμβάνει την εκγύμναση των κοριτσιών, που παίρνουν μια πρώτη γεύση από το πρόγραμμα, που οφείλουν να βάλουν στην καθημερινότητά τους.

Η υπόλοιπη μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και πριν ξεκινήσουν τα δύσκολα η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας πηγαίνουν τα κορίτσια για bowling! Τα υποψήφια μοντέλα μαθαίνουν τους κανόνες – που δεν απέχουν και πολύ από αυτούς του GNTM – και περνούν φανταστικά!

Ένα ατύχημα οδηγεί στο νοσοκομείο την παίκτρια

Ο φωτογράφος Μάικ Τσίτας βλέπει κάποια κορίτσια να ανταποκρίνονται με ευκολία στο ζητούμενο, ενώ κάποια άλλα δυσκολεύονται να βρουν τις πόζες τους. Ευτυχώς, η Mary Vitinaros είναι εκεί, πανέτοιμη να κάνει τις παρεμβάσεις της. Ένα ατύχημα διακόπτει τη θέληση μιας παίκτριας να συμμετάσχει στη φωτογράφιση και οδηγείται στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο πλατό του GNTM 5 ξεκινάει με μία «άτυπη» ψηφοφορία, με τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, να ζητούν από τις διαγωνιζόμενες να αποφασίσουν αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι η παίκτρια που έφτασε στο πλατό χωρίς φωτογραφία. Ενώ πίσω από τις κάμερες οι γνώμες διίστανται, το δίκιο νικά, επαναφέροντας την ισορροπία.

Το όνειρο του GNTM 5 τελειώνει πρόωρα για μία ακόμα διαγωνιζόμενη, που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, ενώ παράλληλα «ξεσκεπάζονται» πρόσωπα και καταστάσεις, που συμβαίνουν off camera.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social Χτες
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision Χτες
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid Χτες
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz Χτες
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz Χτες
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.