E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

OnlyFans: H 70χρονη που άνοιξε προφίλ για να βοηθήσει τον ανάπηρο γιο της

Η κόρη της δεν της μιλάει εδώ και 20 χρόνια

Δημοσίευση 6/10/2022 | 17:16

OnlyFans: H 70χρονη που άνοιξε προφίλ για να βοηθήσει τον ανάπηρο γιο της

Μια γυναίκα που είναι 70 ετών άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans και μέσα σε ένα μήνα έβγαλε 34.000 ευρώ, ενώ συνεχίζει, ώστε να μαζέψει χρήματα και να μπορέσει να βοηθήσει τον 35χρονο γιο της, ο οποίος είναι ανάπηρος.

Όπως αναφέρει η thesun, η Michelle Hardenbrook κερδίζει χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, μόνο και μόνο για να γδύνεται για αρκετά νεότερους άντρες, ενώ αυτοαποκαλείται «GILF των ονείρων σου».

«Αισθάνομαι μια μεγάλη αίσθηση ολοκλήρωσης, αλλά το λυπηρό μέρος για μένα είναι ότι δεν μπορώ να πω σε ανθρώπους που γνωρίζω και αγαπώ για την επιτυχία μου, επειδή θα την αποδοκίμαζαν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς εργαζόταν ως γραμματέας στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με μισθό περίπου 6,50 ευρώ την ώρα. Σε ηλικία 56 ετών έχασε την δουλειά της όμως κι έκτοτε στράφηκε στο ερωtικό μασάζ.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα συνέχισαν να είναι δύσκολα, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα οικογενειακά ζητήματα. Η κόρη της σταμάτησε να της μιλάει και δεν έχουν επικοινωνήσει εδώ και 20 χρόνια, ενώ την κατηγορεί πως έχει καταστρέψει την ζωή της. Ταυτόχρονα, ο γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι ανάπηρος χρειάζονταν αρκετή υποστήριξη.

Έτσι, τον Ιανουάριο του 2020 αποφάσισε να ασχοληθεί με την δημιουργία περιεχομένου για ενήλικες και από τότε υποστηρίζει ότι άλλαξε η ζωή της προς το καλύτερο. Πλέον, έχει μια μεγάλη οικονομική άνεση, ενώ έχει γνωρίσει και έναν σύντροφο, όπου σκοπεύει σύντομα να μετακομίσει για να μείνει μαζί του.

«Είμαι παράξενη και το ξέρω. Δεν υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες άνω των 60 ετών που κάνουν αυτό το είδος δουλειάς», αναφέρει και προσθέτει πως «είμαι περήφανη για την επιτυχία μου. Νιώθω ότι επιτέλους ότι βρήκα αυτό στο οποίο είμαι καλή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ελλάδα σ` αγαπώ» ‑ Η αποθεωτική ανάρτηση του Σέρβου τενίστα

Tabloid 05.11.2025
Δεν κρύβει την αγάπη του για την Ελλάδα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coca‑Cola δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη

Social 05.11.2025
Μήπως οι νοσταλγικές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca-Cola ανήκουν πια στο παρελθόν;

Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για το επετειακό επεισόδιο του «Παρά Πέντε»

Tabloid 05.11.2025
«Θα δείτε πράγματα που θέλαμε να πούμε και δεν είπαμε»

Νίκος Καρβέλας για Αννα Βίσση: «Μείναμε άφραγκοι, χωρίσαμε, μαλώσαμε»

Tabloid 05.11.2025
Η γνωριμία, ο έρωτας και ο επεισοδιακός χωρισμός

Μουτίδου: Η ανάρτησή της μετά τον σάλο με τον Γκλέτσο στο Real View – «Αθώες ψυχές παιδιών»

Tabloid 05.11.2025
Eκανε μια αιχμηρή ανάρτηση – σπόντα για τον καλεσμένο τους