E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το εμφύτευμα στο στήθος της μούχλιασε και παραλίγο να πεθάνει

Πόνοι, ανεξήγητες φλεγμονές και η νόσος Χασιμότο

Δημοσίευση 4/10/2022 | 17:20

Το εμφύτευμα στο στήθος της μούχλιασε και παραλίγο να πεθάνει

Μια γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρούς πόνους σε όλο το σώμα για περίπου μια δεκαετία και εμφάνισε αυτοάνοσο, οπότε αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα από το στήθος και τότε έμαθε την τρομακτική αλήθεια, ότι ένα από αυτά είχε εμφανίσει μούχλα.

Σύμφωνα με τη nypost.com, η Melissa Lima είχε κάνει αυξητική στήθους το 2002 και έκτοτε δεν είχε αλλάξει ποτέ τα εμφυτεύματα. Το 2010 λοιπόν, παρουσίασε έντονο πόνο στις αρθρώσεις, ανεξήγητες φλεγμονές και σημάδια κατάθλιψης.

Μετά από λίγο καιρό διαγνώστηκε με τη νόσο του Χασιμότο, μια αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει τον θυρεοειδή. Συγκεκριμένα, δεν αναγνωρίζει τα κύτταρα του θυρεοειδή αδένα ως δικά του, τους επιτίθεται και σταδιακά τα καταστρέφει, οδηγώντας τελικά σε υπο-θυρεοειδισμό.

Έτσι, ξεκίνησε να λαμβάνει μια σειρά από θεραπείες, δίχως να δει όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, το 2020 αποφάσισε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα από το στήθος της για άλλους λόγους, όμως τότε ήρθε αντιμέτωπη με μια σοκαριστική ανακάλυψη. Ο γιατρός ανακάλυψε πως το ένα εμφύτευμα είχε πιάσει μούχλα, κάτι που δημιούργησε την περιπέτεια της υγείας της από το 2010.

Όπως ανέφερε η Melissa Lima, τα εμφυτεύματα στήθους πρέπει να αλλάζονται κάθε δέκα χρόνια περίπου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση αυξάνονται οι πιθανότητες μόλυνσης και λοίμωξης. Χαρακτηριστικά, μέσα σε μια πενταετία ενδέχεται οι πιθανότητες να αγγίξουν το 20% από τη στιγμή που θα έπρεπε να αλλαχθεί κανονικά το εμφύτευμα.

Η ίδια λοιπόν, δεν γνώριζε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να μην έχει ασχοληθεί ποτέ και να υποπτευθεί ότι οι έντονοι πόνοι μπορεί να οφειλόταν σε κάτι άλλο.

«Αυτά τα πράγματα ήταν τόσο κοντά στο να με σκοτώσουν», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «είχα φτάσει στο σημείο, όπου δεν σηκωνόμουν καν από το κρεβάτι».

Η Melissa Lima λοιπόν, αναφέρει ότι αρχικά μπορεί να μετάνιωσε που μοιράστηκε την ιστορία της με τον κόσμο, γιατί πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα, όμως πλέον χαίρεται, καθώς είδε μεγάλη ανταπόκριση και ευαισθητοποίηση από γυναίκες που είτε θέλουν, είτε έκαναν πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος.

@melissalima713 Q&A with the one and only @drpolsen ♬ original sound - Melissalima
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου για Δάφνη Μπόκοτα: «Έπεσες μέσα σε όλες σου τις προβλέψεις για την Eurovision!»

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha αποθέωσε τη Δάφνη Μπόκοτα για τις εκτιμήσεις της σχετικά με τη φετινή Eurovision, ενώ η έμπειρη δημοσιογράφος εξήγησε γιατί ήταν σίγουρη για την ανατροπή στα φαβορί

Η σκληρή αλήθεια του Γιάννη Πουλόπουλου για τη Eurovision

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Ο δημοσιογράφος εξέφρασε έντονη απογοήτευση για την απόδοση της Ελλάδας στη Eurovision 2026, συγκρίνοντας τη φετινή αδικία με εκείνη της Ευρυδίκης το 2007

Η Δανάη Μπάρκα για τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση: «Δεν έχω βρει νυφικό, είμαι πολύ χαλαρή»

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η Δανάη Μπάρκα παντρεύεται σε λίγες εβδομάδες τον επιχειρηματία Φάνη Μπότση και μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα του Breakfast@Star για τον γάμο της

Akylas: Ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνισή του στην ΕΡΤ κι αυτός είναι ο λόγος

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Ο Akylas επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαΐου, έπειτα από την εμφάνισή του στη Eurovision, όπου κατέκτησε την 10η θέση για λογαριασμό της Ελλάδας

Οικονομάκου – Τσερέλα: Όσα αποκάλυψε ο ιερέας που τέλεσε τον γάμο τους

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα παντρεύτηκαν το Σάββατο (16-05) στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Eurovision 2026: Αποθέωση για τη Dara στη Σόφια ‑ Πλήθος κόσμου στην υποδοχή της

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η άφιξη της αποστολής συνοδεύτηκε από την εντυπωσιακή τελετή της «υδάτινης αψίδας», μία ιδιαίτερα τιμητική κίνηση που πραγματοποιείται σε ξεχωριστές περιστάσει

Αλεξάνδρου ‑ Ελληνίδου: Κοινό πάρτι για τα γενέθλιά τους! Το φιλί μπροστά στον φακό

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Μεγάλη βραδιά διασκέδασης με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής