E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω φάει πολύ ξύλο»

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/10/2022 | 20:10

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω φάει πολύ ξύλο»

"Με έδειρε πάρα πολύ ως παιδί" εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Μια συνέντευξη γεμάτη… ρίζες παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου με αφορμή τη νέα του εκπομπή στο MEGA. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός γύρισε πίσω στα παιδικά του χρόνια και θέλησε να μας εξηγήσει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η συγχώρεση στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογήθηκε πως «έχω ζητήσει συγγνώμη στη ζωή μου, όχι όμως γιατί μετάνιωσα αλλά επειδή κατάλαβα ότι έπρεπε να πάρω κάποιο μάθημα με έναν συγκεκριμένο τ΄ροπο. Έχω ζητήσει λοιπόν συγγνώμη αλλά έχω συγχωρήσει και κάποιους ανθρώπους. Γιατί αν δεν συγχωρείς, δηλητηριάζεσαι. Καταρχάς, έπρεπε να συγχωρήσω τον δάσκαλο που με έδερνε στο Δημοτικό. Κατάλαβα ότι αυτό τον άνθρωπο δεν τον έχω συγχωρήσει όταν κάναμε ένα reunion παλιών συμμαθητών και κάποιος από την παρέα είπε «άντε και στη μνήμη του δασκάλου». Τους λέω «αν σηκώσει κάποιος το ποτήρι, εγώ θα φύγω. Έχω φάει τόσο ξύλο κι εγώ κι εσύ – είπα στον διπλανό μου – και θα πιω στη μνήμη του;». Εκεί κατάλαβα ότι δεν τον έχω συγχωρήσει».

«Έκανα πολλή δουλειά μέσα μου για να τα καταφέρω. Πήγα και βρήκα τον γιο του στην Καβάλα πριν από κάποια χρόνια και του είπα «έχω συγχωρήσει τον πατέρα σου, παρόλο που με έδειρε πάρα πολύ ως παιδί». Με σήκωσε πάνω και με έδερνε μπροστά σε όλη την τάξη. Κι αυτή ήταν παιδαγωγική μέθοδος».

«Του είπα «αν δεν με έδερνε τότε, εγώ μπορεί να αγαπούσα το σχολείο και να μην γινόμουν ποτέ καλλιτέχνης. Εγώ μίσησα το σχολείο και για αυτό έγινα καλλιτέχνης. Τον συγχωρώ λοιπόν και τον ευχαριστώ». Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τίποτα δεν είναι λάθος στη ζωή, όλα γίνονται για κάποιον λόγο» κατέληξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη συνέντευξη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από το Sex and the City στην απόλυτη απογοήτευση – τι πήγε στραβά;

Media 20.08.2025
Γιατί το πιο πολυσυζητημένο reboot κατέληξε σε φιάσκο;

Μαρία Λεκάκη: Ποζάρει με μαγιό στην Αμοργό και αποθεώνεται

Tabloid Χτες
Η πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά από έξι μήνες

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Tabloid Χτες
Το βίντεο με τον ορό και το μήνυμά του

Πρώην παίκτης του GNTM παίζει σε video clip της Cardi B

Tabloid Χτες
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει με μαγιό σε σκάφος και τις «σβήνει» όλες ‑ «Ξέχασα τι μέρα είναι»

Tabloid Χτες
Η δημοφιλής ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ιόνιο

Κύπρος: Χορεύει φορώντας στο κεφάλι μία... ψησταριά με κοντοσούβλια που ψήνονται

Social Χτες
Το βίντεο έγινε γρήγορα viral συγκεντρώνοντας περισσότερα από 300.000 προβολές

Κατερίνα Καραβάτου: Αντέδρασε στον αέρα με την ατάκα Μπαλάσκα για Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Έλα ρε Σταύρο, κάνουμε σοβαρή κουβέντα εδώ»

Cardi B: Γυρίσματα στη Μύκονο με μοντέλο του GNTM για το νέο της videoclip

Tabloid Χτες
Το μοντέλο υποδύεται τον σερβιτόρο στην πολυτελή θαλαμηγό της Αμερικανίδας σταρ

Μάθιου Πέρι: Η «βασίλισσα της κεταμίνης» δήλωσε ένοχη για τον θάνατό του

Tabloid Χτες
Την ενοχή της για τον ρόλο της στον θάνατο του Μάθιου Πέρι παραδέχθηκε η Τζάσβιν Σάνγκα

Πέτρος Κωστόπουλος: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον γιο του Μάξιμο

Tabloid Χτες
«Καλό ταξίδι στη νέα σου ζωή αγόρι μου»