E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι προσπαθούσε να πείσει την Μέγκαν Μάρκλ;

Είχε δει από την αρχή το πρόβλημα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 13:40

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι προσπαθούσε να πείσει την Μέγκαν Μάρκλ;

Να αποκαταστήσει την διαλυμένη σχέση της με τον πατέρα της Τόμας Μάρκλ, προσπάθησε να πείσει την Μέγκαν Μαρκλ η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Κέτι Νίκολ, γνώστης των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας, γράφει στο νέο της επερχόμενο βιβλίο «The New Royals», ότι «η βασίλισσα είχε δει πόσο μεγάλη ζημιά είχε κάνει οι σχέση της Μέγκαν με τον πατέρα της και μίλησε γι’ αυτό στη σύζυγο του εγγονού της προσπαθώντας να την ενθαρρύνει να του μιλήσει».

Βασιλική πηγή μέσα από το παλάτι είπε στη Νίκολ πως η βασίλισσα πίστευε ότι ο Τόμας Μάρκλ δεν είχε χειριστεί καθόλου καλά το ζήτημα και πως αν αυτό είχε γίνει διαφορετικά, τότε τα πράγματα θα είχαν καλύτερη τροπή».

Ο 78χρονος πρώην διευθυντής φωτισμού για τηλεοπτικές σαπουνόπερες και κωμικές σειρές επρόκειτο να συνοδεύσει την κόρη του στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη για το αν θα παρευρισκόταν καν, αφού ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τον δείχνουν να ράβει κοστούμι για τον γάμο και να μελετά βιβλία για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αργότερα παραδέχτηκε ότι συνεργάστηκε κρυφά με έναν παπαράτσι για να στήσουν μαζί τις φωτογραφίες και αποχώρησε από την τελετή, ενώ μετά υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς.

«Η τελετή ήταν πανέμορφη και ανήκει στο παρελθόν. Θα μετανιώνω για πάντα που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί και να κρατήσω το χέρι της κόρης μου», δήλωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την τελετή, την οποία παρακολούθησε από το κρεβάτι του.

Ο Τόμας Μαρκλ παραδέχθηκε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι τον είχε προειδοποιήσει να μην συνεργάζεται με τον Τύπο και ότι είχε πει ψέματα και είχε κλείσει το τηλέφωνο στον Χάρι κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας τους πριν τον γάμο.

Τελικά παρενέβη ο βασιλιάς Κάρολος, συνοδεύοντας τη Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία.

Η σχέση της Δούκισσας του Σάσεξ με τον πατέρα της επιδεινώθηκε περαιτέρω αφού τον κατηγόρησε ότι διέρρευσε μια ιδιωτική επιστολή που είχε γράψει μετά τον γάμο.

Η Μέγκαν κατέθεσε αγωγή, την οποία και κέρδισε, εναντίον της Mail on Sunday για τη δημοσίευση της επιστολής. Σε αυτή, παρακαλούσε τον πατέρα της να «σταματήσει να προκαλεί τόσο πόνο».

Η Νικόλ γράφει επίσης πως η βασίλισσα θεωρούσε λάθος το γεγονός ότι ο Χάρι δεν ταξίδεψε ποτέ στο Μεξικό για να συναντήσει τον μελλοντικό πεθερό του.

«Νομίζω ότι ένιωθε ότι ο Χάρι θα έπρεπε οπωσδήποτε να είχε συναντήσει τον Τόμας Μαρκλ και κρίμα που συνέβη αυτό», αναφέρει.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών, δεν ήθελε μόνο η Μέγκαν να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον πατέρα της, αλλά ευχήθηκε το ίδιο και για τον Χάρι και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

«Η βασίλισσα λάτρευε τον Χάρι μέχρι το τέλος και ο Χάρι επίσης», προσθέτει ο βασιλικός συγγραφέας Ρόμπερ Χάρνμαν στο περιοδικό People. «Νομίζω ότι ήταν ένας από τους διαύλους μεταξύ Ουίνδσορ και Καλιφόρνιας και θα ήταν μια από τις πιο θερμές επιθυμίες της να τα ξαναβρούν».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz 28.04.2024
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision 28.04.2024
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid 28.04.2024
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz 28.04.2024
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz 28.04.2024
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.

Μερικά από τα πιο κορυφαία γαμήλια φιλιά στην ιστορία του Hollywood

Tabloid 28.04.2024
Όταν celebrities φίλησαν την αγαπημένη τους σταρ στα σκαλιά της εκκλησίας

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

Tabloid Χτες
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της