E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο δολοφόνος που πήρε μέρος σε ριάλιτι γνωριμιών

Τι έγινε όταν αποκαλύφθηκαν όλα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 27/9/2022 | 00:30

Ο δολοφόνος που πήρε μέρος σε ριάλιτι γνωριμιών
Pexels

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τώρα, αλλά στα τέλη της δεκαετίας του 2000, το VH1 δεν έπαιζε μουσική αλλά ήταν το επίκεντρο των ριάλιτι σόου.

Το VH1 είχε πιο συναρπαστικά σόου όπως το Rock of Love και το Flavor of Love όπου γυναίκες με τατουάζ διαγωνίζονταν για την προσοχή ηλικιωμένων ανδρών.

Αυτές οι εκπομπές άνοιξαν το δρόμο για πολλά αντίστοιχα ριάλιτι όπως Daisy of Love, Rock of Love: Charm School και I Love Money. Ανάμεσα σε αυτά και ένα ριάλιτι που λεγόταν Megan Wants a Millionaire.

Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση τον Αύγουστο του 2009 αλλά μετά από τρία επεισόδια κόπηκε από το πρόγραμμα και η υπόλοιπη εκπομπή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η VH1 εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση :

«Ο Ryan Jenkins ήταν διαγωνιζόμενος στο Megan Wants A Millionaire, μια εξωτερική παραγωγή, παραγωγής και ιδιοκτησίας της 51 Minds, η οποία έχει άδεια για το VH1. Η παραγωγή της παράστασης ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαρτίου. Δεδομένων των ατυχών συνθηκών, το VH1 έχει αναβάλει τυχόν μελλοντικές εκπομπές. Αυτή είναι μια τραγική κατάσταση και οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του θύματος».

Ο Ryan Jenkins, ένας 32χρονος διαγωνιζόμενος στο σόου, ήταν ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του. Το σώμα της βρέθηκε σε μια βαλίτσα. Το θύμα ήταν το 28χρονο μοντέλο Jasmine Fiore που είχε γνωρίσει τον Jenkins μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της Megan Wants a Millionaire και οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2009 στο The Little White Wedding Chapel στο Las Vegas Strip αφού γνώριζαν ο ένας τον άλλον για μόλις δύο ημέρες.

Στις 15 Αυγούστου 2009 το σώμα της Jasmine βρέθηκε το πρωί της 15ης Αυγούστου 2009 μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων στην Buena Vista της Καλιφόρνια. Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ο Jenkins είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τη Φιόρε, της είχε αφαιρέσει τα δόντια και τα δάχτυλά της και είχε βάλει το σώμα της σε μια βαλίτσα την οποία στη συνέχεια έβαλε στον κάδο απορριμμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η γυναίκα που συνελήφθη από την αστυνομία επειδή ήταν όμορφη

Ιστορικά 02.02.2026
Κατάφερε να σταματήσει τον χρόνο

Είναι αυτό το νέο Labubu; Η θλιμμένη κούκλα που έχει ήδη ξεπουλήσει

Stories 02.02.2026
Ένα λάθος στη ραφή τοποθέτησε το στόμα του παιχνιδιού ανάποδα

Πόσες ημέρες ζωής έχει ακόμα η Κούβα;

Stories 02.02.2026
Στο χείλος μιας ιστορικής κατάρρευσης η χώρα λόγω πετρελαίου

Τι είναι το «κύμα πατάτας» στο Βερολίνο που προκάλεσε αναταραχές

Stories 02.02.2026
Γιατί δημιουργήθηκε αναστατωση στην κοινωνία

Ινδία: Η χώρα χωρίς νερό, που πουλάει το πιο ακριβό νερό

Stories 02.02.2026
Ανάγκη για τους πολλούς, πολυτέλεια για τους λίγους

Πως ξεκίνησε το χειροκρότημα και που καθιερώθηκε;

Ιστορικά 02.02.2026
Γιατί επιβίωσε μέχρι σήμερα;

Πώς δύο φοιτητές έστησαν μια αυτοκρατορία φωτογραφίας και πούλησαν χιλιάδες παλιές κάμερες

Πρόσωπα Χτες
Το δίδυμο που πούλησε 46.000 κάμερες και άλλαξε το παιχνίδι

Αυτή η καθηγήτρια άλλαξε την τιμωρία με πεζοπορίες ‑ και οι μαθητές τη λάτρεψαν

Stories Χτες
Πώς μια καθηγήτρια στο Μέιν «έστειλε» την πειθαρχία στο βουνό

H εξαντλημένη γενιά: Μήπως ανήκεις σε αυτούς;

Νέα Εποχή Χτες
Αν γεννήθηκες στα 80s, πολύ πιθανόν