E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Ζαρίφη: «Φιλιόμασταν στο γύρισμα...»

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/9/2022 | 16:45

Κατερίνα Ζαρίφη: «Φιλιόμασταν στο γύρισμα...»

«Αισθάνθηκα τόσο περίεργα, λες και ήμουν στο σχολείο και έδινα το πρώτο μου φιλί», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε και για το ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

«Μου λέει ο Μιχάλης Ρέππας “το βρίσκεις κόντρα;”. Όχι, είναι γραμμένο πάνω μου!», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη χιουμοριστικά και συμπλήρωσε: «23 χρόνια παντρεμένη, με παιδιά, με πεθερά… Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που είναι στο νοικοκυριό της και προσπαθεί να τονίσει τη σχέση με τον άντρα της».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τον Σπύρο Πούλη, τον τηλεοπτικό της σύζυγο: «Είναι ένα ποίημα ο Σπύρος! Είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος, 23 χρόνια όμως η σχέση έχει γίνει… Δεν μπορώ να πω ότι δεν την θέλει τη γυναίκα του ακόμα, την αγαπάει. Και αυτή τον ποθεί, αλλά θέλει να κάνει κάτι να ξυπνήσει τη σχέση».

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη, στο σίριαλ ο χαρακτήρας της θα φιληθεί με άλλον άνδρα, τον γυμναστή της: «Το σίριαλ είναι κωμωδία και το φιλί ήταν κωμικό. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που είπα “πως θα το κάνω αυτό το πράγμα;”. Το έκανα όμως! Να πήγαινα σε έναν Παπακαλιάτη, να φιλιόμουν τρία χρόνια σερί…

Να πήγαινα στο Maestro, να μην πάρω ανάσα! Κόμπλαρα λίγο. Φιλιόμασταν και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε stop, γιατί είχε καταλάβει ότι με έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Γέλαγαν από πίσω, γιατί ο άλλος μου όρμαγε. Αισθάνθηκα τόσο περίεργα, λες και ήμουν στο σχολείο και έδινα το πρώτο μου φιλί».

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε επίσης: «Είχα το άγχος να εκπροσωπήσω τις πιο άγιες γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω μας, οι Ελληνίδες νοικοκυρές, που τα δίνουν όλα και τρέχουν. Σπίτια πεντακάθαρα, φαγητά, παιδιά, τρεχάματα και λέω πως τα προλαβαίνουν; Γύρισμα με τον Μιχάλη Ρέππα είναι βατερλώ! Όταν τον πιάνει νευρικό γέλιο καταλύεται το σύμπαν. Είχαμε σκηνή που έπρεπε να ρίξουμε βεντούζες στον Σπύρο Πούλη και δεν έβγαινε η σκηνή, κλαίγαμε από τα γέλια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου