E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM – Βίκυ Καγιά: Αποχώρησα γιατί δεν είχα πράγματα να πω

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του ανανεωμένου ριάλιτι μόδας

Δημοσίευση 19/9/2022 | 13:55

GNTM – Βίκυ Καγιά: Αποχώρησα γιατί δεν είχα πράγματα να πω

Τους λόγους που δεν την είδαμε στο περσινό GNTM εξήγησε στην κάμερα του Star η Βίκυ Καγιά, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του ανανεωμένου ριάλιτι μόδας.

«Εγώ αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ο λόγος που αποχώρησα τη δεδομένη στιγμή που αποχώρησα ήταν πραγματικά γιατί ήμουν πάρα πολύ ταλαιπωρημένη και κουρασμένη. Δεν είχα δράμι ενέργειας για να συνεχίσω. Δεν είχα πράγματα να πω, ήθελα να ξεκουραστώ, οπότε αυτές οι έξι βδομάδες που πήρα πριν δυο καλοκαίρια μου έκαναν πάρα πολύ καλό. Μπήκα σε μία νέα εμπειρία, χορευτική, του Dancing With The Stars που μ’ άρεσε πάρα πολύ και μου ζητήθηκε να επιστρέψω σε μία νέα συνθήκη, σε μία νέα σεζόν. Μία ολική επαναφορά, με γυναίκες, με all inclusive, diversity. Με μία τελείως συνθήκη της μόδας global, διεθνή, η οποία συμβαίνει και θέλουμε να την υιοθετήσουμε και στην Ελλάδα», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά είπε στη συνέχεια: «Και με το Shopping Star είναι συνδεδεμένο το όνομά μου. Δεν περίμενα ποτέ, ούτε μία στο εκατομμύριο, ότι το διάλειμμα που θα έκανα, -αν και εγώ δεν ήξερα ότι θα επέστρεφα, δεν ήξερα αν συνεχιστεί, τι θα γίνει κτλ– κάθε φορά που το άκουγα, κάθε φορά που το διάβαζα ή κάθε φορά που μου το έλεγε κάποιος, η συγκίνησή μου ήταν και είναι απεριόριστη. Δεν παίρνω τον εαυτό που τόσο σοβαρά, όσο νομίζεις. Δεν θεωρώ ότι έχω ανακαλύψει τον τροχό, ούτε θεωρώ ότι κάνω κάποιο λειτούργημα. Οπότε κάθε φορά που ακούγεται ένα τέτοιο σχόλιο ή κάποιος με παίρνει αγκαλιά, ή κάποιος μου λέει μας έλειψες».

Φέραμε το πιο diverse κορίτσι τη Σοφία Χατζηπαντέλη

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε επίσης: «Αυτή τη στιγμή η γυναίκα γιορτάζεται διεθνώς με ότι τρόπο γίνεται. Το σώμα της, οι καμπύλες της, η διαφορετικότητά της, αν υπάρχει, η μοναδικότητά της που σίγουρα υπάρχει και εμείς οφείλουμε στην Ελλάδα αυτό το πράγμα, όχι μόνο να το αναπαράγουμε ή να το αντιγράφουμε. Είναι μία πραγματικότητα και μία κανονικότητα που φυσικά και πρέπει να προβάλλουμε στην τηλεόραση. Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, πρωταγωνιστεί σε όλη την υφήλιο σε καμπάνιες, τη Σοφία τη Χατζηπαντέλη.

Αυτή η γυναίκα εκπροσωπεί όλη αυτή τη διαφορετική άποψη και προοπτική που θέλουμε να προσφέρουμε, εμείς είμαστε πιο κλασσικού τύπου, οπότε ήρθαμε σε αντιπαράθεση και βλέπετε τρεις και τέσσερις διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος που αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο πιστεύω, γιατί ο τηλεθεατής μαθαίνει και κάτι παραπάνω και αποφασίζει που θέλει να ενταχθεί και τι τον αφορά».

Όσο για τους κριτές, η Βίκυ Καγιά είπε: «Να σου πω για τον Τάσο Σοφρωνίου, τον οποίο γνωρίζω 30 χρόνια. Πρώτα δούλεψα μαζί του, ήμουν πολύ μικρή 15-16 χρονών, ήταν fashion editor. Ένας άνθρωπος εγκυκλοπαίδεια της μόδας. Χαρά ενέργεια, πάθος, άφησε τη σεζόν του στη Γαλλία και ήρθε εδώ να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος που λέω κι εγώ. Μαθαίνω από αυτόν και θέλω να ακούω τη φωνή του γιατί αισθάνομαι ασφάλεια.

Από την άλλη είναι ο Γιώργος Καράβας, τον οποίο τον γνωρίζω 15 χρόνια. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι ακριβώς γι’ αυτό που είναι. Μας φέρνει το χιούμορ, είναι ανάλαφρος, είναι πια ένας ώριμος άντρας, ξέρει τι θέλει. Έχει μία τελείως διαφορετική οπτική από όλους εμάς. Του πάει εξαιρετικά αυτό το upgrade που έκανε στη ζωή του. Τον στηρίζουμε όλοι, είμαστε δίπλα του, είναι κι αυτός δίπλα μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου