E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διάσημο top model επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από την παραμόρφωσή της από πλαστικές

Έκλεισε το show του Fendi στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/9/2022 | 12:23

Διάσημο top model επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από την παραμόρφωσή της από πλαστικές

Παρόλο που μαζί με τα 90s επέστρεψαν και τα τοπ μόντελ της εποχής η Linda Evangelista δεν ήταν, μέχρι πρόσφατα, ανάμεσα σε αυτά, καθώς μια αποτυχημένη πλαστική επέμβαση την είχε αφήσει με μόνιμες παραμορφώσεις.

Ωστόσο ακόμη κι αυτή κατάφερε να βρει ξανά τη θέση της στον κόσμο της μόδας: Αφού συμμετείχε στη νέα καμπάνια του Fendi, ποζάροντας στο φακό του Steven Meisel, τώρα έκλεισε και το show του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το μοντέλο ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα σατέν σύνολο σε τιρκουάζ, που συνδυάστηκε εντυπωσιακά με μεταλιζέ ψηλοτάκουνες πλατφόρμες και ασορτί τσάντα. Όπως ήταν φυσικό, η επιστροφή της Evangelista καταχειροκροτήθηκε.

Το μοντέλο ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα σατέν σύνολο σε τιρκουάζ, που συνδυάστηκε εντυπωσιακά με μεταλιζέ ψηλοτάκουνες πλατφόρμες και ασορτί τσάντα. Όπως ήταν φυσικό, η επιστροφή της Evangelista καταχειροκροτήθηκε.

Η καταστροφική επέμβαση

Η Linda Evangelista αποκάλυψε για πρώτη φορά στο Instagram ότι μια επέμβαση κρυολιπόλυσης την είχε αφήσει παραμορφωμένη. Σε συνέντευξη που έδωσε, αργότερα, στο περιοδικό «People», δέχτηκε να φωτογραφηθεί δείχνοντας πώς έχει αλλάξει το σώμα της από τις παρενέργειες του χειρουργείου.

Όπως εξηγεί το 56χρονο μοντέλο, η περιπέτειά της άρχισε όταν αποφάσισε να υποβληθεί στη θεραπεία CoolSculpting, μια επέμβαση κρυολιπόλυσης εγκεκριμένη από τον FDA, που προωθείται ως «μη παρεμβατική εναλλακτική στη λιπόλυση». Το αποτέλεσμα ήταν να «παραμορφωθεί μόνιμα και σοβαρά». Σήμερα έχει καταφύγει δικαστικά κατά της εταιρείας της CoolSculpting, διεκδικώντας ως αποζημίωση το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι ουσιαστικά, την ανάγκασε να τερματίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Τα προβλήματα άρχισαν τρεις μήνες μετά την επέμβαση, όταν παρατήρησε ότι άρχισαν να πρήζονται διάφορα σημεία του σώματός της, όπως στους μηρούς, το μπούστο και το πιγούνι. Και όχι μόνο πρήζονταν, αλλά επιπλέον σκλήραιναν και μούδιαζαν. Στην αρχή νόμισε ότι έκανε εκείνη κάτι λάθος και άρχισε να γυμνάζεται πιο εντατικά και να κάνει δίαιτα.

Όταν, τελικά, τον Ιούνιο του 2016 πήγε στο γιατρό, η διάγνωση ήταν παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού, μια σπάνια παρενέργεια της κρυολιπόλυσης που προκαλεί διάταση και πύκνωση του λιπώδους ιστού, δηλαδή το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν οι ασθενείς. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, οι περιοχές που προσβάλλονται δεν επιδέχονται νέα επέμβαση λιπόλυσης για να αποκατασταθούν, όπως σχολιάζει ο πλαστικός χειρουργός Dr. Alan Matarasso.

Η εταιρεία της CoolSculpting σε δήλωσή της στο «People» επισήμανε ότι η συγκεκριμένη μέθοδος έχει μελετηθεί και έχει «πάνω από 100 επιστημονικές δημοσιεύσεις ενώ έχει εφαρμοστεί πάνω από 11 εκατομμύριο φορές σε όλο τον κόσμο» προσθέτοντας ότι σπάνιες παρενέργειες όπως η παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού είναι γνωστές και αναφέρονται «στις πληροφορίες που χορηγούνται στους ασθενείς και τους επαγγελματίες υγείας».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Linda Evangelista:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σπίτι 27.04.2024
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!

Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου

Body+Mind 27.04.2024
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου

Tελικά κάθε πότε πρέπει να κόβουμε τα μαλλιά μας;

Body+Mind 27.04.2024
Εξαρτάται από κάποιους παράγοντες

Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση

Body+Mind 27.04.2024
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind Χτες
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets Χτες
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink Χτες
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style Χτες
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα Χτες
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Προχτές
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Προχτές
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!