E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Βίσση: Η απάντηση για τη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή και το σχόλιο για τον Μπισμπίκη

Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα, δεν είναι ωραίο. Πείτε μου κάτι άλλο.

Δημοσίευση 4/9/2022 | 15:57

Αννα Βίσση: Η απάντηση για τη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή και το σχόλιο για τον Μπισμπίκη

Η Άννα Βίσση αρχικά ρωτήθηκε για την περιοδεία της, στη διάρκεια της οποίας ξεσήκωσε τα νησιά για να απαντήσει πως «με ξεσήκωσαν κι αυτοί όμως», ενώ στην ερώτηση για το αν κουράζετε ποτέ, απάντησε γελώντας «Όχι. Μάλλον. Ως τώρα καλά πάει».

Η ερώτηση που ακολούθησε ήταν αν θα συνυπάρξει σε νυχτερινό κέντρο με τη Δέσποινα Βανδή. «Σχήμα δεν θα είναι, γιατί είμαστε δύο. Προς το παρόν όχι, δεν έχουμε φτάσει εκεί. Το συζητάμε. Με τη Δέσποινα είμαστε πολύ καλά, είμαστε φίλες, τρέφουμε ωραία αισθήματα αλλά δεν θα συμβεί αυτό ακόμα», απάντησε.

Σχετικά με τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Άννα Βίση φάνηκε να ενοχλείται από την ερώτηση καθώς σχολίασε: «Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα, δεν είναι ωραίο. Πείτε μου κάτι άλλο. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων».

Όσο για το αν θα βρεθεί μαζί με τη Βανδή στην κριτική επιτροπή του Just The Two Of Us, τόνισε: «Όχι αυτό δεν θα γίνει. Δεν έχω κανέναν σοβαρό λόγο, απλά δεν θα γίνει».

Στη συνέχεια, η Άννα Βίσση μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα και την εμφάνισή τους στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως το μωρό του γνωστού συνθέτη… δεν του μοιάζει αν και ακόμα είναι μικρό για να καταλάβει. Για τον εγγονό της που ανέβηκε μαζί της στην πίστα, υποστήριξε πως εκείνος της το ζήτησε και αυτή δεν θα μπορούσε να του χαλάσει χατίρι.

Αναφορικά με το αν θα έκανε τηλεόραση, η Άννα Βίσση υποστήριξε πως θα επέλεγε κάποιο σόου, αλλά όχι στον ρόλο της κριτικής επιτροπής ενώ είπε πως δεν θα συνεργαζόταν με τον Νίκο Καρβέλα καθώς εκείνος είναι πολύ πρωινός τύπος. Τέλος, διέψευσε πως θα είναι η νονά του παιδιού του, για το οποίο ανέφερε πως δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το όνομα που θα του δώσουν οι γονείς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα