E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσιτσιπάς:«Ήταν σαν να μην έχω ξαναπαίξει ποτέ τένις στη ζωή μου»

Σοκαριστικός αποκλεισμός

Δημοσίευση 30/8/2022 | 17:13

Τσιτσιπάς:«Ήταν σαν να μην έχω ξαναπαίξει ποτέ τένις στη ζωή μου»

Δεν μπορεί να πιστέψει το παιχνίδι που έκανε απέναντι στον Γκαλάν το οποίο και έφερε τον αποκλεισμό από τον 1ο γύρο του US Open.

O Στέφανος Τσιτσιπάς εξήγησε πως ένιωθε σαν να μην είχε παίξει ποτέ ξανά τένις στα 2 πρώτα σετ ενώ τόνισε πως αγαπάει το US Open και θα διορθώσει τα πράγματα για να βρεθεί κάποια στιγμή στη 2η εβδομάδα.

Επιπλέον στην ίδια συνέντευξη στο Eurosport τόνισε ότι στόχος του ήταν το Νο1 αλλά πλέον κοιτάει να είναι στο top-3 στο φινάλε του 2022.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Δεν νομίζω να μου έχει ξανασυμβεί στη καριέρα μου να είμαι τόσο αδιάθετος και να μη θέλω να παίξω. Ήταν μια πολύ περίεργη περίπτωση που επικράτησε σήμερα. Ένιωθα τα χτυπήματά μου τελείως εκτός ελέγχου.

Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ καμία κατάσταση. Ένιωθα σαν να μην έχω ξαναπαίξει ποτέ τένις στη ζωή μου και πρέπει να είναι από τα δύο χειρότερα πρώτα σετ που έχω κάνει μέχρι στιγμής στη καριέρα μου. Από το σερβίς μέχρι την επιστροφή και γενικά όλη μου την αίσθηση που είχα μέσα στο γήπεδο, δεν ένιωθα κανένα χτύπημα, δεν ένιωθα την μπάλα, ήταν μια περίεργη κατάσταση.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο αγώνας που είχα κάνει με τον Τσόριτς πριν δυο χρόνια ήταν ο πιο σημαντικός αγώνας ως το να πάω στη δεύτερη εβδομάδα, διότι έπαιζα πολύ καλό τένις εκείνη την περίοδο, συγκεκριμένα στα κλειστά και είχα βρει τον ρυθμό μου, το σερβίς μου. Ένιωθα πολύ συμπληρωμένος τενιστικά και με τον τρόπο που μπορούσα να βρω λύσεις, να επεξεργαστώ το παιχνίδι.

Δυστυχώς, έγινε κάτι σε αυτό το 4ο σετ που δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά θα προσπαθώ να βρω λύσεις γιατί το US Open είναι ένα τουρνουά το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει να αγωνίζομαι εδώ, μ’ αρέσει το αμερικάνικο κοινό και έχω χτίσει μια μεγάλη αγάπη για αυτή την πόλη.

Είχα έναν στόχο, ήξερα για μένα ότι μπορώ να πάω βαθιά στο US Open, ξέροντας ότι μπορώ να τελειώσω τη χρονιά ακόμη και στο Νο1, αν κατάφερνα να παίξω καλό τένις σε αυτό το τουρνουά.

Τώρα έχω βάλει έναν στόχο να βρεθώ στο Τop-3 μέχρι το τέλος της χρονιάς, δηλαδή να μπω στην τριάδα. Κάτι το οποίο νομίζω είναι εφικτό και με λίγο παραπάνω διάθεση, καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, δεν αποκλείεται καθόλου. Νομίζω είναι ένας στόχος ο οποίος μπορεί να κατακτηθεί φέτος».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα