E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η στιγμή που αετός περνά από τον έλεγχο αεροδρομίου

Συγκέντρωσε τα βλέμματα

Δημοσίευση 28/8/2022 | 22:07

Η στιγμή που αετός περνά από τον έλεγχο αεροδρομίου

Μερικές φορές και οι αετοί πετούν με εμπορικές πτήσεις. Κάτι που διαπίστωσαν από πρώτο χέρι επιβάτες που βρίσκονται στο αεροδρόμιο Σάρλοτ Ντάγκλας, στη Βόρεια Καρολίνα.

Πολλοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν έναν φαλακρό αετό, που καθόταν στο χέρι του εκπαιδευτή του, να περνά από τον έλεγχο του αεροδρομίου.Ο ασυνήθιστος επιβάτης ήταν ο Κλαρκ, του World Bird Sanctuary, σύμφωνα με ανάρτηση της υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ.

«Η αεροπορική εταιρεία του μας ενημέρωσε και ελέγξαμε τον ίδιο και τον εκπαιδευτή του», ανέφερε η υπηρεσία. «Ο Κλαρκ είναι εκπαιδευμένος να ανοίγει τα φτερά του και μάλιστα έκανε φιγούρα για λίγο κατά τη διάρκεια του ελέγχου», συμπλήρωσε.

Επίσης, ανάρτησε βίντεο, στο οποίο ο φαλακρός αετός επιδεικνύει το εντυπωσιακό άνοιγμα των φτερών του.

Ο Κλαρκ επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από ταξίδι στο High Point University. Εκεί, πέταξε πάνω από τα κεφάλια των 1.600 πρωτοετών, σε τελετή που έγινε, ανέφερε το πανεπιστήμιο σε ανάρτηση στο Twitter.

Το World Bird Sanctuary, στο Μιζούρι, όπου ζει ο εν λόγω αετός, φροντίζει πάνω από 200 ζώα. Στην κλινική του καταφυγίου οι ειδικοί φροντίζουν τραυματισμένα πτηνά, ενώ άλλα φιλοξενούνται μόνιμα, καθώς- όπως ο Κλαρκ- δεν μπορούν να επιστρέψουν στη φύση.

Ο Κλαρκ γεννήθηκε στο καταφύγιο στο πλαίσιο προγράμματος για την απελευθέρωση φαλακρών αετών στη φύση, καθώς τότε το είδος απειλούνταν με εξαφάνιση. Όμως, γεννήθηκε με πρόβλημα στα πόδια, κάτι που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να αφεθεί ελεύθερος, σύμφωνα με το καταφύγιο. Έτσι, έγινε ένας από τους «ιπτάμενους πρεσβευτές» του και ταξιδεύει σε όλες τις ΗΠΑ, κάνοντας σε διάφορες εκδηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γκλεν Πάουελ επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μισέλ Ράντολφ με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί πυροδότησαν φήμες για σχέση ανάμεσά τους τον Νοέμβριο

Μήνυμα ελπίδας από τη σκιέρ Λίντσεϊ Βον μετά το ατύχημά της ‑ «Επιτέλους είμαι εδώ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ήξερα ότι μια μέρα θα έφτανα εδώ, απλώς δεν ήξερα πόσο καιρό θα μου έπαιρνε...», γράφει η αθλήτρια σε ανάρτησή της

Ξέχασε 10 χρόνια από τη ζωή της μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα ‑ τι διαγνώσθηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Γυναίκα εμφάνισε παροδική αμνησία οκτώ ωρών μετά από έντονη αφόδευση, με τους γιατρούς να εντοπίζουν σπάνια νευρολογική πάθηση.

Το καλοκαίρι της Κέιτ Χάντσον στην Ελλάδα: Οι στιγμές πάνω σε σκάφος και τα φιλιά με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός συνεχίζει να δημοσιεύει υλικό από τις διακοπές της στη χώρα

Τι σερβίρισαν στο Air Force One και έγινε viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η φωτογραφία από το εσωτερικό του προεδρικού αεροσκάφους δημοσιεύτηκε από την επικεφαλής του Πρωτοκόλλου των ΗΠΑ, Μόνικα Κρόουλι, και πυροδότησε χιλιάδες σχόλια στα social media.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τις μέρες του στο Δρομοκαΐτειο και ποιοι τον «κατέστρεψαν»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική, αποκαλύπτοντας πώς έζησε εκείνες τις δύσκολες μέρες και τι ρόλο έπαιξε η οικογένειά του.

Ιωάννα Πηλιχού: Τι αποκάλυψε για την απόπειρα κακοποίησης που βίωσε σε ηλικία 18 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός περιέγραψε πώς κατάφερε να διαφύγει από γιατρό που επιχείρησε να την κακοποιήσει, χάρη στις αθλητικές της ικανότητες.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς φαίνεται τώρα το σώμα της μετά την απώλεια 25 κιλών – Δείτε το αρετουσάριστο βίντεο με μαγιό

Celebrity Stories Χτες
Η παρουσιάστρια ανέβασε φυσικό βίντεο από τις διακοπές της στην Πάτμο, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια για την αυθεντικότητά της.

Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαιώθηκε το σενάριο που ακούγεται

E-Daily 3.Left Χτες
Τι αποκάλυψε επίσημα ο ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ινδία: Αυτοκίνητο γλιστράει σε βουνοπλαγιά και καταλήγει σε φαράγγι – Βίντεο

Παράξενα Χτες
Οι επιβάτες κατάφεραν να εγκαταλείψουν το όχημα λίγο πριν την πτώση