E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αίγιο: Διασωληνωμένη η 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

Προσπάθησε να την πιάσει η μητέρα της

Δημοσίευση 10/8/2022 | 10:51

Αίγιο: Διασωληνωμένη η 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο. Ήταν περίπου 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η νεαρή μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν το διαμέρισμα όπου επρόκειτο να μετακομίσει προκειμένου να επιβλέψουν τις εργασίες ανακαίνισης. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η 23χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό.

Βαριά τραυματισμένη, καθώς την πτώση της ανέκοψε θάμνος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και εν συνεχεία λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της διακομίσθηκε στην Πάτρα, στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού σάιτ, έτρεξε να «κρατήσει» την κόρη της, αλλά δεν πρόλαβε.

Η κοπέλα που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, χθες το απόγευμα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

«Μπαμπά, κάτι μου έριξαν στο ποτό» – Τι καταγγέλλει ο πατέρας της 23χρονης
Το τελευταίο διάστημα η νεαρή εμφάνιζε απώλεια συνείδησης που όπως καταγγέλλει στην «Π» ο πατέρας της, προήλθε μετά από κατανάλωση ποτού σε πρόσφατη βραδινή έξοδο σε παραλιακό κατάστημα της Δυτικής Αιγιάλειας.

«Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε “μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό”. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της» δήλωσε στην «Π» ο πατέρας της. «Σπρώχνουν ναρκωτικά, έχω κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν το θέμα».

Πρόσφατα η 23χρονη εξαφανίστηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, με τις Αρχές να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό της, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boeing: Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη

Κόσμος Χτες
Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αυτοκτονήσει πρώην υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα παραγωγής και ασφαλείας

Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Οικονομία Χτες
Η θέση της Ελλάδας

Φωτιά τώρα στη Βοιωτία ‑ Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Ελλάδα Χτες
Μεγάλη φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

Φρiκη στην Κρήτη: Βίντεο «καίει» το νονό που βiαζε το βαφτιστήρι του

Ελλάδα Χτες
O 51χρονος ισχυρίστηκε πως είναι «άρρωστος»

Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Οικονομία Χτες
Η τιμή των πουλερικών αυξήθηκε αφενός λόγω των σημαντικών εισαγωγών από χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής

Βούλα: «Βλέπουν» κόντρες μηχανών πίσω από την παράσυρση της 72χρονης από δύο μοτοσικλέτες

Ελλάδα Χτες
Ο σύζυγός της άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδε δύο μηχανές να έρχονται από το φανάρι η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα