E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θλίψη: Στο νοσοκομείο γνωστός τραγουδιστής ‑ Έκκληση για αίμα

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε μέσω Facebook, φορώντας τη μάσκα οξυγόνου

Δημοσίευση 9/8/2022 | 08:55

Θλίψη: Στο νοσοκομείο γνωστός τραγουδιστής ‑ Έκκληση για αίμα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες ο Γιώργος Δασκαλάκης. Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο τραγουδιστής ανάρτησε φωτογραφίες του από τη νοσηλεία του, ενώ δεν έκρυψε τον φόβο του για την κατάσταση της υγείας του. Την ίδια ώρα, δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση για αίμα.

«Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου», έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Σε δεύτερη ανάρτηση, ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι: «Αγάπες μου να σας έχει ο Θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστημης θα τα καταφέρουμε!!!Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιες φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!!».

Tις τελευταίες ώρες και μέσα από τα social media οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid 30.12.2025
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid 30.12.2025
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid 30.12.2025
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid 30.12.2025
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid 30.12.2025
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid 30.12.2025
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»