E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απιστος: H κούκλα πρωταγωνίστρια με την ελληνική καταγωγή που έχει τρελάνει κοινό και Instagram

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 42χρονη που «καίει» καρδιές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/8/2022 | 20:11

Απιστος: H κούκλα πρωταγωνίστρια με την ελληνική καταγωγή που έχει τρελάνει κοινό και Instagram

Στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της Εϊσάν στο Εζέλ, την αγαπήσαμε ως Σιλά στην ομώνυμη σειρά και τη χειροκροτήσαμε όταν ενσάρκωσε τη Ζεϊνέπ στη σειρά Ανέ. Φέτος, τη θαυμάζουμε ως Ασιγιά στον Άπιστο.

Ο λόγος για την Τζανσού Ντερέ. Η ηθοποιός, για την οποία μιλούν όλοι οι τηλεθεατές, έχει γονείς ελληνικής καταγωγής.

Οι σπουδές, η υποκριτική και το μόντελινγκ
Η ίδια γεννήθηκε στην Σμύρνη και σπούδασε στο τμήμα Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης. Η υποκριτική όμως ήταν το όνειρό της.

Παράλληλα με τις σπουδές της, σε ηλικία 20 ετών, έλαβε μέρος στα τουρκικά καλλιστεία, όπου αναδείχθηκε Μις Τουρκία 2000. Έπειτα, ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφίσεις για περιοδικά ενώ για μια χρονιά (2002-2003), έζησε στο Παρίσι, συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας αλλά και φωτογραφίσεις.

Τελειώνοντας τις σπουδές της ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και πολύ γρήγορα κατάφερε να πάρει και τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Σιλά, που προβλήθηκε στην Τουρκία το 2006. Η σειρά ολοκληρώθηκε σε δύο σεζόν και λόγω της μεγάλης επιτυχίας, προβλήθηκε σε αρκετές χώρες εκτός Τουρκίας.

Το 2009, έπαιξε σε δύο ταινίες και ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί ως Εϊσάν, στη σειρά Εζέλ, η οποία προβλήθηκε επίσης σε αρκετές χώρες.

Το 2012 ξεκίνησε συνεργασία με την τουρκική L’ Oreal Paris και ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας για βαφές μαλλιών.

Ακολούθησε η σειρά Ανέ και ο ρόλος της Ζεϊνέπ Γκιουνές. Το 2018, πρωταγωνίστησε στη σειρά «Şahsiyet» ως Νεβρά και το 2019 στη σειρά «Ferhat ile Sirin» ως Μπανού Κάραλι.

Συνολικά, η Τζανσού Ντερέ έχει παίξει μέχρι σήμερα σε 7 κινηματογραφικέs ταινίεs και σε 13 τηλεοπτικέs σειρέs.

Επίσης, έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών όπως «InStyle», «Harper’s Bazaar», «Marie Claire», «Elle», «GQ» και «Women’s Health».

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή
Η ίδια σε συνέντευξή της στο InStyle έχει αναφερθεί στην απιστία σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Το να με απατήσουν, δεν είναι μια κατάσταση στην οποία δεν είμαι εξοικειωμένη. Δεν είναι πιθανό για μένα να ερωτευθώ διαφορετικό άνθρωπο, την ίδια περίοδο. Για μένα είναι απίθανο να μπορεί κάποιος να αγαπά ταυτόχρονα, διαφορετικούς ανθρώπους. Επίσης, δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, το βρίσκω κουραστικό. Μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα πω ψέματα και δεν θα απατήσω. Δεν μπορώ, όμως, να εγγυηθώ ότι θα είμαι για πάντα στη ζωή κάποιου».

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Η ηθοποιός στο μακρινό παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Τζεμ Γιλμάζ. Ένας γάμος που έληξε άδοξα, όταν η Τζανσού διαπίστωσε ότι την απατούσε με την καλύτερή της φίλη. Έκτοτε, έκανε αρκετές σχέσεις, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν σε γάμο.

Όσο για το Instagram; Η Τζανσού Ντερέ λατρεύει τα social media και οι φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό είναι μία προς μία.

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε ότι επιτέλους κατανοεί το σeξ και «δεν είναι έτοιμη να τη βγάλουν στο περιθώριο»

Tabloid 21.02.2026
Στη δεκαετία των 20 το σeξ δεν ήταν πάντα απολαυστικό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για δύο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα σταμάτησα και έκανα φίλη μου την κατάθλιψη

Tabloid 21.02.2026
Ο άνθρωπος γεννιέται µε κατάθλιψη, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Tabloid 21.02.2026
Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος, έγραψε η τραγουδίστρια

Ράμμος: Η σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά – «Στη γυναίκα μου είχα πει την αλήθεια»

Tabloid 21.02.2026
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αναστάσιου Ράμμου

Γκλέτσος για Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Κοιμήθηκε άγνωστη και την επόμενη ήταν εξώφυλλo»

Tabloid 21.02.2026
Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Το χιουμοριστικό σποτ της ΕΛΑΣ ενόψει της Καθαράς Δευτέρας

Social 21.02.2026
Η καμπάνια της Ελληνικής Αστυνομίας υπενθυμίζει ότι ο χαρταετός χρειάζεται αέρα και το τιμόνι υπευθυνότητα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε γυμνή στο Instagram

Tabloid 21.02.2026
Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία της από την παραλία καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με emoji

Victoria Beckham: «Με ζύγισαν στην τηλεόραση ενώ είχα μόλις γεννήσει»

Celebrity Stories 21.02.2026
Παραδέχτηκε πως η εικόνα του σώματός της την βασάνισε

Ιστορίες αγάπης του Hollywood για να πιστέψεις στον έρωτα

Celebrity Stories 21.02.2026
Δύο ερωτικές ιστορίες που αποδεικνύουν πως η μοίρα ξέρει πάντα καλύτερα – είτε με μια ματιά, είτε με αναμονή δεκαετιών

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 21.02.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Σκοτώθηκε η σκυλίτσα του Τρύφωνα Σαμαρά στα παρασκήνια του J2US

Tabloid Χτες
Το σκυλάκι διέφυγε της προσοχής του κομμωτή και έπεσε από σκαλωσιά δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία