E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περιστέρι: Η Νικολέτα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού

Ήρθε στην Αθήνα να φτιάξει τη ζωή της και δολοφονήθηκε

Δημοσίευση 4/8/2022 | 08:27

Περιστέρι: Η Νικολέτα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, με την αστυνομία να αναζητεί ακόμη τον 22χρονο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος παραμένει άφαντος.

Τη στιγμή που το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από ακόμα μια υπόθεση γυναικοκτονίας, νέες αποκαλύψεις ήρθαν να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο σοκ.

Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας της 17χρονης αποκάλυψε ότι η κόρη μας είχε πέσει θύμα βιασμού στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

«Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ANT1.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται» είχε συμπληρώσει.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος -μετά την καταδίκη τους- πέθανε στη φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικόλετα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί, καθώς και τα δυο του χέρια, ώστε να φράξει τη μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού.

Στα νύχια της άτυχης κοπέλας, η οποία -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- πάλεψε για τη ζωή της, πριν οδηγηθεί στον ασφυκτικό της θάνατο, οι αρχές εντόπισαν το DNA του δολοφόνου.

Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, την ώρα που φίλοι του φέρεται να ενημέρωσαν τις Αρχές ότι έχει εξαφανιστεί από την εργασία του και το σπίτι που διέμενε, από το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- λίγο μετά το έγκλημα πήρε κάποια προσωπικά του αντικείμενα και τράπηκε σε φυγή.

Δούλευε σε εκκλησιαστικά είδη ο 20χρονος

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο 20χρονος από το Πακιστάν που έχει εξαφανιστεί από την στιγμή που σημειώθηκε το έγκλημα, διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, όπου έχει ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του.

Ο νεαρός φαίνεται γυμνασμένος, πως του αρέσει η τραπ μουσική, ενώ έχει αναρτήσει βίντεο που διασκεδάζει κάνοντας ναργιλέ και ακούγοντας τραγούδια της χώρας του.

Μάλιστα, εργαζόταν σε επιχείρηση με εκκλησιαστικά είδη, με τον πρώην εργοδότη του να μιλάει στο Star και να αναφέρει το εξής: «Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχώβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν… Έφυγε από τη δουλειά πριν λίγες μέρες, καθώς δεν έκανε γι’ αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποκαλύφθηκε το άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Ελληνικό

Ελλάδα 05.04.2026
Το άγαλμα φιλοτέχνησε ο γλύπτης, Θεόδωρος Παπαγιάννης - Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε δίπλα στο θρυλικό Boeing 727 «Mount Olympus» στο Πάρκο της Ολυμπιακής, στο Ελληνικό

Κλείνει από Δευτέρα η γέφυρα της Χαλκίδας – Οι ώρες λειτουργίας

Ελλάδα 05.04.2026
Σε ισχύ θα τεθούν από τη Δευτέρα (06/04) κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υψηλή Γέφυρα Ευρίπου της Χαλκίδας

LinkedIn: Κρυφός κώδικας ελέγχει ποιες επεκτάσεις έχει ο browser σας, σύμφωνα με έρευνα

Tech + Science 05.04.2026
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι μέσω των extensions το LinkedIn μπορεί να «χαρτογραφεί» συνήθειες χρηστών και εργαλεία που χρησιμοποιούν εταιρείες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Κάιρο World Cup

Αθλητικά Νέα 05.04.2026
Μια ακόμα επιτυχία για τον “άρχοντα των κρίκων”

Συνεχίζει τις απειλές ο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: «Ανοίξτε τα ή θα πάτε στην κόλαση»

Κόσμος 05.04.2026
Συνεχίζει να χάνει την ψυχραιμία του ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Τρoχαίo ατύχημα για την Τόρι Σπέλινγκ: Στο νοσοκομείο μαζί με τα τέσσερα παιδιά της

Κόσμος 05.04.2026
Ένα όχημα φέρεται να χτύπησε το SUV της ηθοποιού με μεγάλη ταχύτητα

Καιρός – Πάσχα: Ήλιος και υψηλές θερμοκρασίες μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά βροχές με ανέμους

Καιρός 05.04.2026
Τα δεδομένα δείχνουν ασθενή έως μέτρια ένδειξη για βροχές το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

«Λύγισε» ο Νίκος Πλακιάς για τα κορίτσια του: «Πάντα αυτές οι θέσεις στο τραπέζι θα είναι αδειανές»

Ελλάδα 05.04.2026
Ο πατέρας των κοριτσιών μίλησε στην εκπομπή «Face 2 Face» της Κατερίνας Παναγοπούλου στο MEGA

Fuel Pass: Ανοίγει αύριο 6 Απριλίου η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων

Ελλάδα 05.04.2026
Τα εισοδηματικά κριτήρια βασίζονται στη φορολογική δήλωση του 2024, ενώ τα ποσά της επιδότησης κυμαίνονται από 25 έως 60 ευρώ

Η Αραμπατζή ζητά σύσταση προανακριτικής επιτροπής για να αποδείξει την αθωότητά της για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ελλάδα 05.04.2026
«Θέτω τον εαυτό μου, χωρίς καμία επιφύλαξη, στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής », τονίζει σε ανάρτησή της

Καλλιθέα: Συνελήφθη καθηγήτρια Γυμνασίου για ναρκωτικά

Ελλάδα 05.04.2026
Η καθηγήτρια συνελήφθη μαζί με έναν 17χρονο

Κυριακή των Βαΐων: Τι γιορτάζουμε σήμερα

Ελλάδα 05.04.2026
Από την Κυριακή των Βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η Μεγάλη Εβδομάδα ή Εβδομάδα των Παθών