E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Με έδερναν στο σχολείο – τώρα το πρόσωπό μου είναι στα εξώφυλλα των περιοδικών»

Κάποτε ενιωθε περίεργα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τώρα τα καμαρώνει

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 2/8/2022 | 00:29

«Με έδερναν στο σχολείο – τώρα το πρόσωπό μου είναι στα εξώφυλλα των περιοδικών»
PEXELS

Ένας έφηβος που ήταν θύμα bullying στο σχολείο μίλησε στην Sun για το πώς έφτασε να ασχολείται με το μόντελινγκ και όλα αυτά επειδή απλώς εμπιστεύτηκε τις συγκυρίες

Ο Isaac Brown, 17 ετών, από το Bridgend, εργάζεται ως μοντέλο με την EmkaiModels από τον Ιανουάριο. Σε λιγότερο από οκτώ μήνες το πρόσωπό του έχει φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Centerstage και θα συμμετάσχει και σε μια εκπομπή.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν ένα όνειρο για τον νεαρό, μοντέλο και εκκολαπτόμενο ηθοποιό και η ζωή του άλλαξε εντελώς. Τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο απλά καθώς, κατά τα νεότερα του χρόνια, αντιμετώπισε τον εκφοβισμό στο σχολείο και πέρασε επίσης μερικές δύσκολες στιγμές όταν σπούδαζε για εξετάσεις.

Ο ίδιος είπε επίσης ότι υπήρξε μια περίοδος που στο σχολείο περνούσε δύσκολα αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του μετά από μια χειρουργική επέμβαση.

Αφού άφησε το σχολείο, πέρασε λίγο χρόνο δουλεύοντας σε ένα μπαρ, ένα εργοστάσιο και εργάστηκε ακόμη και ως εργάτης.

«Από τότε που ήμουν πολύ μικρός, όλοι στην οικογένειά μου – ή ακόμα και μόνο οι άνθρωποι όταν έβγαινα έξω – με πλησίασαν και μου είπαν "θα μπορούσες να ασχοληθείς με το μόντελινγκ"», εξήγησε.

«Συνειδητοποίησα ότι ήμουν μοναδικός πριν από πολύ καιρό – συνειδητοποίησα πριν από περίπου τρία χρόνια ότι δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν εμένα. Τα μαλλιά μου – όταν βγάζω το καπέλο όλοι σοκάρονται πάρα πολύ. Έχω τις φακίδες μου. Έχω πολλά μαύρα χαρακτηριστικά. Έχω επίσης ένα αρκετά εντυπωσιακό πρόσωπο». Από τότε που άδραξε την ευκαιρία, ο Isaac είπε ότι περιβάλλεται από ατελείωτη υποστήριξη – από το πρακτορείο μοντέλων μέχρι την οικογένειά του και τους φίλους του, και είπε ότι είναι εκπληκτικό το πώς όλα άλλαξαν τόσο γρήγορα για εκείνον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 17.01.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Χτες
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid Χτες
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision Χτες
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media Χτες
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του

Πέθανε ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Γαλίτης: Tο συγκινητικό μήνυμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Tabloid Χτες
«Καλή ξεκούραση λιοντάρι μου», σημείωσε ο ηθοποιός

Λάκης Γαβαλάς για Αννα Βίσση: «Μου είπε ότι την χρησιμοποιώ για να γίνω διάσημος»

Tabloid Χτες
«Αυτό φυσικά δεν ήταν δικό της και ξέρω ακριβώς ποιανού είναι», πρόσθεσε