E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανακαλύψτε ατελείωτους τρόπους διασκέδασης και χαλάρωσης με τα Orbeez!

Τα Orbeez προσφέρουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, να περάσουν το χρόνο τους με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/7/2022 | 17:06

Ανακαλύψτε ατελείωτους τρόπους διασκέδασης και χαλάρωσης με τα Orbeez!

 Τα Orbeez καλούν μικρούς & μεγάλους να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι. Οι διασκεδαστικές πολύχρωμες χάντρες νερού, έρχονται σε εντυπωσιακά χρώματα για να χαρίσουν στους μικρούς ατελείωτες στιγμές δημιουργικής απασχόλησης, αλλά και στους μεγάλους μια εξαιρετικά χαλαρωτική εμπειρία.  

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, καθώς τα Orbeez μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χειροτεχνίες και κατασκευές με μόνα απαραίτητα εργαλεία τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Τα Orbeez είναι ασφαλή, καθώς είναι ελεγμένα και μη τοξικά. Οι φανταστικές πολύχρωμες μπίλιες, θα γίνουν η τέλεια προσθήκη στο παιχνίδι μικρών και μεγάλων.

Γνωρίστε τα προϊόντα

Orbeez Κύλινδροι

Κάθε Κύλινδρος Orbeez περιέχει 400 μαλακά και παιχνιδιάρικα Orbeez στα χρώματα του ουράνιου τόξου, έτοιμα να προσθέσουν ενθουσιασμό και  διασκέδαση στην καθημερινότητα εκείνων που θα τα αποκτήσουν. Όλοι μπορούν να διαλέξουν το αγαπημένο τους χρώμα ή να αναμίξουν διαφορετικά και να ανακαλύψουν αμέτρητους τρόπους παιχνιδιού.

Orbeez Multipack

Η πολυσυσκευασία Orbeez περιέχει 2.000 μαλακά Orbeez σε πέντε υπέροχα χρώματα: μοβ, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο & μπλε! Οι μπίλιες Orbeez είναι τόσο εύκαμπτες και απαλές που μικροί και μεγάλοι θα λατρέψουν τη χαλαρωτική τους αίσθηση! Είναι η τέλεια πολύχρωμη επιλογή για sensory play, καθώς διεγείρει τις αισθήσεις της αφής και της όρασης παιδιών και ενηλίκων.

Orbeez Mini Surprise set

Κάθε σετ-έκπληξη περιέχει 400 Orbeez στο δικό τους κουτί-παιχνίδι με ασφαλές κλείσιμο και πρακτική συσκευασία. Στο σετ Flow η κουτάλα στέλνει τα Orbeez σε μια διαδρομή με 2 ράμπες και 2 τσουλήθρες, για να καταλήξουν στη βάση. Το σετ Bounce έχει έναν καταπέλτη Orbeez που προσαρμόζεται στο χείλος του κουτιού και δύο αριθμημένα μίνι καλάθια που κουμπώνουν πάνω στο καπάκι. Στο σετ Squeeze, το εύκαμπτο δοχείο γεμίζει με Orbeez και γίνεται ένα τέλειο αντιστρές μπαλάκι.

Orbeez Coloring Kit

Το Χρωμο-Σέικερ,περιέχει 1.000 διαφανή Orbeez και τρία χρώματα σε υγρή μορφή για να φτιάξει ο καθένας το χρώμα που προτιμά. Ο κύλινδρος του Χρωμο-Σέικερ περιέχει ήδη 400 Orbeez! Όλοι μπορούν με κόκκινο, κίτρινο και μπλε, να δημιουργήσουν δικές τους χρωματικές μίξεις. Με τα Orbeez, το παιχνίδι δεν έχει όρια!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση Προχτές
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!