E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ του κόσμου, για 3η φορά στην Ελλάδα από την Toposophy

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/7/2022 | 16:12

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ του κόσμου, για 3η φορά στην Ελλάδα από την Toposophy

Το Taste of Athens 2022 ολοκληρώθηκε και ήταν μεγαλύτερο και πιο νόστιμο από ποτέ! 10 κορυφαία εστιατόρια, συναυλίες, live cooking, παρουσιάσεις, masterclasses, γευσιγνωσίες και πολλά ακόμα συμπλήρωσαν τη φεστιβαλική εμπειρία για τους 12.000+ επισκέπτες που βρέθηκαν στο Ζάππειο από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου.

H μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά με απόλυτη επιτυχία, σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις για τους τομείς της εστίασης, του τουρισμού, της επικοινωνίας και της διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων. Για την υλοποίησή της χρειάστηκαν 8 μήνες προετοιμασίας, η συνδρομή 4 εταιρειών παραγωγής και μια ομάδα έργου 100+ συνεργατών και συντελεστών, υπό την εποπτεία και τον κεντρικό συντονισμό της TOPOSOPHY.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων, αλλά και με την υποστήριξη του ΕΟΤ - Visit Greece, ως Welcome Sponsor, με τον Γενικό Γραμματέα κο Δημήτρη Φραγκάκη να ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ, τονίζοντας τη σημασία της ανάδειξης και προβολής της Αθήνας και της Ελλάδας ως παγκόσμιου γαστρονομικού προορισμού.

Η Toposophy είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος και επίσημος διοργανωτής των Taste Festivals στην Ελλάδα και των επιμέρους εκδηλώσεών τους, έχοντας τη συνολική επιμέλεια - από το concept development, το χορηγικό πρόγραμμα, την επιλογή και διαχείριση των συμμετεχόντων εστιατορίων, έως τη στρατηγική marketing, την επιμέλεια του περιεχομένου και την on the ground παραγωγή.

Για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 07 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, το Taste of Athens συγκέντρωσε στην καρδιά της πόλης τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής και όλους τους λάτρεις του φαγητού. Τα εστιατόρια Σπονδή, Pelagos, Delta, Hytra, Alficon, Herve, Fuga, Gastone, The Zillers Roof Garden, αλλά και το κοινωνικό project Shedia Home, σέρβιραν στους επισκέπτες μοναδικά πιάτα υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, το φετινό πρόγραμμα ενισχύθηκε με ένα δυνατό πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης από τους μουσικούς παραγωγούς του En Lefko 87.7 αλλά και ζωντανές συναυλίες κάθε βράδυ από τους Ρένα Μόρφη, Onirama, The Swingin’ Cats και Μαρίνα Σάττι. Κορυφαία brands τροφίμων, ποτών και όχι μόνο, αλλά και κάποιοι από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς και προμηθευτές στον χώρο της εστίασης μπήκαν στους ρυθμούς του Φεστιβάλ και υποστήριξαν τη διοργάνωση, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες στους χιλιάδες επισκέπτες.

Η εταιρεία Toposophy ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της φετινής Διοργάνωσης, επιτρέποντάς μας να φιλοξενήσουμε για άλλη μια φορά στην Αθήνα τη φιλοσοφία των Taste Festivals.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στην πλατεία Κάνιγγος ‑ Ξεκίνησε από ηλεκτρικό πατίνι που εξερράγη

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Συντονισμένες προσπάθειες για τον ασφαλή απεγκλωβισμό των ενοίκων - 40χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με εγκαύματα στα άκρα

Βίντεο αποκαλύπτει την άτακτη πορεία φλεγόμενου αυτοκινήτου που κατέληξε σε κολόνα της ΔΕΗ στη Βούλα

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Το αυτοκίνητο, που φαίνεται να ανάφτηκε από βραχυκύκλωμα, έπεσε πάνω στην κολόνα προκαλώντας διακοπή ρεύματος στην περιοχή

Τα ζευγάρια των «32» του Μουντιάλ και οι ημερομηνίες των αγώνων

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Συμπληρώθηκε το παζλ της φάσης των «32» του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Τα 16 ζευγάρια των νοκ-άουτ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Η Μέση Ανατολή στα πρόθυρα νέου γενικευμένου πολέμου – Η συμφωνία ΗΠΑ‑Ιράν καταρρέει

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Η αλληλουχία νέων στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, σε συνδυασμό με την ένταση στον Λίβανο, φέρνει εκ νέου την περιοχή «στο κόκκινο»

Τροχαίο με νεκρό στη Βαρυμπόμπη: Οδηγός απανθρακώθηκε μετά από πρόσκρουση σε τοιχίο

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Ανδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά

Μουντιάλ 2026: Τριάρα Αργεντινής με Μέσι, κορυφή για Αγγλία‑Κολομβία και ιστορική Λ.Δ. Κονγκό

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Η Αργεντινή έκανε το 3/3 με νέα γκολάρα του Μέσι, ενώ Αγγλία και Κολομβία πήραν την πρωτιά στους ομίλους τους και η Λ.Δ. Κονγκό έγραψε ιστορία με πρόκριση στους «32».

Αλλαγές από σήμερα στη Γραμμή 3 του Μετρό λόγω εργασιών: Ποιοι σταθμοί κλείνουν στις 21:40

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αντικατάστασης σιδηροτροχιών – Πώς θα κινούνται οι συρμοί και η έκτακτη λεωφορειακή γραμμή Χ21

WRC Ραλλυ Ακρόπολις 2026: Τραυματισμός Πληρώματος, διακόπηκε και το Μαίναλο 2

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Τραυματισμό του τουρκικού πληρώματος των Τουρκάν/Αλμπαϊρακ είχαμε λίγο πριν το τέλος της τρίτης ημέρας όταν το αγωνιστικό τους προσγειώθηκε με το εμπρός μέρος έπειτα από άλμα.

Η στιγμή που 11χρονο αγόρι ανασύρεται ζωντανό από τα συντρίμμια μετά τους φονικούς σεισμούς στη Βενεζουέλα

Κόσμος 28.06.2026
Το παιδί διασώθηκε στην Καραμπαγέδα, σε επιχείρηση πυροσβεστών της Βενεζουέλας και της ομάδας USAR Colombia 1

Πυρκαγιά σε δάσος στο Αμμόνι Κορινθίας – Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Εξήντα δύο πυροσβέστες, επτά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης