LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτοί οι διάσημοι πέρασαν αξέχαστα καλοκαίρια στα ελληνικά νησιά

Η Ελλάδα είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός όχι μόνο για τους απλούς τουρίστες, αλλά και για τους celebrities.

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ Δημοσίευση 20/7/2022 | 13:25

Αυτοί οι διάσημοι πέρασαν αξέχαστα καλοκαίρια στα ελληνικά νησιά
Pinterest

Κάθε καλοκαίρι, αγαπάμε όλοι τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά με τα υπέροχα, γαλανά νερά, τον ήλιο, τα φρέσκα ψάρια, τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, το κέφι, τη διασκέδαση μεχρι το πρωί και όλα αυτά που δε βρίσκεις πουθενά αλλού στον κόσμο.

Εκτός από εμάς όμως, τους ...κοινούς θνητούς, τη μοναδικότητα της ελληνικής ομορφιάς τη θαυμάζουν και την στηρίζουν πολλοί διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ και φροντίζουν να περνούν τα καλοκαίρια τους στα αγαπημένα τους μέρη στον ελλαδικό χώρο.

Ξέρεις ποιοι διάσημοι λατρεύουν τα ελληνικά; Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικούς από αυτούς.

Tom Hanks

Για έναν χαλαρωτικό ταξιδιωτικό προορισμό, ο Τομ Χανκς και η υπέροχη σύζυγός του περνούν τις διακοπές τους στο νησί της Αντίπαρου, το οποίο βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος. Να θυμίσουμε ότι η γυναίκα του έχει ελληνική καταγωγή, ενώ πρόσφατα πολιτογραφήθηκε και ο ίδιος Έλληνας.

 

Monica Bellucci

Η ελκυστική Ιταλίδα ηθοποιός έχει δείξει βαθιά αγάπη για τη χώρα μας. Είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στο νησί που προτιμά, την Πάρο. Η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο έχει επίσης επισκεφθεί πολλές φορές έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της κομψής Ελλάδας, τη Μύκονο.

Johnny Depp

Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ έχει επιλέξει στο παρελθόν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη για τις διακοπές του. Επιλέγει πάντα να κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα. Λέγεται ότι πλέον, είναι αληθινός «πειρατής του Αιγαίου» αφού αγόρασε το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα, ανάμεσα στο Μαράθι και την Πάτμο.

Sarah Jessica Parker

Η γνωστή ηθοποιός λατρεύει πολύ την ελληνική κουζίνα αλλά και τα ελληνικά προϊόντα. Όταν δημοσιογράφος της Vogue έκανε την ερώτηση για το ποια χώρα είναι η αγαπημένη της, η επιτυχημένη ηθοποιός απάντησε «Ελλάδα»! Πριν από μερικά χρόνια, αυτή και ο σύζυγός της, ηθοποιός Matthew Broderick, εθεάθησαν να κάνουν διακοπές σε νησιά στην Ελλάδα. Σε άλλη συνέντευξή της στο Glamour Magazine είπε ότι παρόλο που δεν θα έβγαινε ποτέ από την αγαπημένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη, αν έπρεπε να διαλέξει ένα άλλο ιδανικό μέρος, αυτό θα ήταν η Ελλάδα, γιατί λατρεύει αυτή τη χώρα!

Rihanna

Η δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια σε μια προηγούμενη περιοδεία της έκανε στάση στην Ελλάδα. Βρέθηκε στην Κρήτη και οι φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram έκαναν τον γύρο του κόσμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο λογαριασμός της έχει πάνω από 12 εκατομμύρια followers. 

Madonna

Η Madonna ήταν τόσο μαγεμένη από την τελευταία της επίσκεψη στην Ιθάκη, μετά την οποία αποφάσισε να επενδύσει και να αποκτήσει το δικό της σπίτι στο νησί. Δεν είναι μυστικό ότι η Ελλάδα και τα νησιά είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για το καλοκαίρι. Το 2010 βρέθηκε στη Μύκονο, ένα νησί που έχει επιλέξει αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ αγάπησε και το «Νησί των Ιπποτών».

 

John Bon Jovi

Ο λατρεμένος τραγουδιστής επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα. Πριν από μερικά χρόνια επισκέφτηκε την Αθήνα και τη Μύκονο. Μετά τη συναυλία του στο ΟΑΚΑ, επέστρεψε στην Ελλάδα και επέλεξε να περάσει τις μέρες του στο Ιόνιο, όπου επισκέφθηκε την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη. Είναι λάτρης της Ελλάδας και το αποδεικνύει αφού πριν μερικά χρόνια ταξίδεψε στη χώρα μας τουλάχιστον τέσσερις φορές!

Jennifer Lopez

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός πέρασε μια καταπληκτική μέρα στην Ακρόπολη πριν από μερικά χρόνια. Μας έδωσε μερικά αξιομνημόνευτα αποσπάσματα για την Ελλάδα μετά την επίσκεψή της: "Αν ήμουν πρωθυπουργός της Ελλάδας θα έκανα όλες τις πιθανές επενδύσεις και προσπάθειες στον τουρισμό! Η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα και αυτό αρκεί για να ξεπεραστούν οι όποιες κρίσεις!" "Η φωτογράφιση στον Παρθενώνα ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία! Σύντομα έρχομαι ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για διακοπές!"

Hugh Jackman

Ο γνωστός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Wolverine έχει δηλώσει ότι "Είναι αλήθεια ότι έχω ελληνικές ρίζες. Πριν από δύο γενιές το όνομα της οικογένειάς μου ήταν Bellas, και νιώθω ότι στηις φλέβες μου κυλάει ελληνικό αίμα". Ο ίδιος και η οικογένειά του επισκέφτηκαν σχετικά πρόσφατα τη Μύκονο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 από τις πιο ακριβές φωτογραφίες που πουλήθηκαν ποτέ

ΝΕΑ 18.04.2024
Κάποιες μετρούν πάνε από έναν αιώνα ζωής

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι Θεός» : O Πρωθυπουργός της Ινδίας έχει φανατικό κοινό

Άνθρωποι 18.04.2024
Γιος ενός πωλητή τσαγιού σε μια μικρή πόλη στο Γκουτζαράτ

Η προέλευση και ο μύθος γύρω από το «κακό μάτι»

Ιστορικά 18.04.2024
Από που ξεκίνησε και γιατί είναι μπλε το φυλαχτό

Ποιοι Έλληνες celebrities θα είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές

Άνθρωποι Χτες
ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στα ψηφοδέλτιά τους πολλά γνωστά ονόματα

Η ανθρωπότητα έχει μόνο δύο χρόνια «για να σώσει τον πλανήτη»

Τεχνολογία Χτες
O πλανήτης μας αντιμετωπίζει μη αναστρέψιμη ζημιά

Η ιστορία του Παλιού Χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης που κάηκε ολοσχερώς

Αρχιτεκτονική Χτες
Στις φλόγες 400 χρόνια πολιτιστικής κληρονομιάς

Οι τρομακτικοί τρόποι που ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη

ΝΕΑ Χτες
Τα σενάρια μπορεί να γίνουν πραγματικά τρομακτικά

Πώς η κλιματική κρίση μεγαλώνει την ανισότητα των φύλων

Τεχνολογία Χτες
Οι γυναίκες και τα κορίτσια περνούν ακόμα πιο δύσκολα

Το παγκόσμιο απόθεμα εμβολίου κατά της χολέρας έχει εξαφανιστεί ενώ τα κρούσματα εξαπλώνονται

Τεχνολογία Προχτές
Η ανάγκη για εμβόλια και οι περιορισμένοι πόροι

Ο μαραθώνιος που ξεμπρόστιασε το νικητή του αγώνα

ΝΕΑ Προχτές
Αυτός είναι αναμφίβολα ο πιο ντροπιαστικός τίτλος στην καριέρα του νικητή

Tι συμβαίνει στη Δυτική Όχθη; Η κόλαση του πολέμου συνεχίζεται πέρα από τη Γάζα

ΝΕΑ Προχτές
Ο πόλεμος στη Γάζα έχει μεταμορφώσει και την κατεχόμενη Δυτική Οχθη σε τόπο μάχης