E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Η εξήγηση που έδωσε για την αποχή της από τα social media

Τι συνέβη με την υγεία της

Δημοσίευση 18/7/2022 | 19:30

Ιωάννα Τούνη: Η εξήγηση που έδωσε για την αποχή της από τα social media

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, ωστόσο τα πράγματα για εκείνη είναι καλά.

Η δημοφιλής influencer είχε δημοσιεύσει πριν κάποιες ημέρες μια φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένη με ορό στο χέρι της, με πολλούς να πιστεύουν πως μπήκε ξανά στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη είχε δεχθεί μια... βροχή από μηνύματα για την αποχή της από τα social media, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη ρωτούσαν εάν είναι καλά στην υγεία της.

Έτσι, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση, δίνοντας το «παρών» στον λογαριασμό της. Κάνοντας λοιπόν ένα instagram story, ανέφερε: «Τι κάνετε; Σας έλειψα λίγο; Εμένα πάντως μου λείψατε να ξέρατε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ-κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ (δείχνοντας το πού κάθεται), όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί».

Τη Δευτέρα επανήλθε, μέσω ενός instastory, μέσω του οποίο ενημέρωσε τους followers της πως είναι καλά. «Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα παιδιά. Ελπίζω να πάει έτσι όλη εβδομάδα γιατί ξύπνησα καλά. Φτύστε το να μην το ματιάσουμε. Σας χρωστάω από χθες νικητές που ήταν να κληρωθούν χθες το βράδυ αλλά επειδή δεν ένιωθα καλά όλες αυτές τις μέρες, δεν έχω κάνει τίποτα», σχολίασε στο βίντεό της, στο οποίο δεν κάνει κανένα άλλο σχόλιο που να αφορά την προσωπική της ζωή.

Σημειώνεται ότι, εκτός όμως από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ιωάννα Τούνη έχει να διαχειριστεί δυο ακόμα θέματα. Το ένα είναι η απώλεια της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό. Το δεύτερο έχει να κάνει με τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Υπενθυμίζεται πως, πριν μερικές ημέρες, η Ιωάννα Τούνη είχε ξεσπάσει για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να τραβά χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της, ζητώντας από όσους ασχολούνται με αυτό το θέμα να μείνουν... μακριά από την κλειδαρότρυπα, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει.

Ωστόσο, και γι' αυτό το θέμα τοποθετήθηκε έμμεσα, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία χαϊδεύει τον σκύλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Καλώς τον μορφονιό» και μια καρδούλα είναι η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid Χτες
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid Χτες
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid Χτες
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid Χτες
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid Χτες
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid Χτες
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»