E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βανδή σε Σφακιανάκη: «Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες»

Επιβεβαιώνει τη διάλυση της συνεργασίας τους

Δημοσίευση 23/11/2013 | 00:00

Βανδή σε Σφακιανάκη: «Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες»

Ήταν ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα σχήματα του φετινού χειμώνα, μιας και ο Νότης Σφακιανάκης και η Δέσποινα Βανδή αναμενόταν να ενώσουν ξανά τις φωνές τους.

Μετά από 16 χρόνια, οι δύο καλλιτέχνες είχαν αποφασίσει να μοιραστούν τη σκηνή του «Έναστρον» και μερικά βράδια της εβδομάδας τους, διασκεδάζοντας το αθηναϊκό κοινό με τις επιτυχίες τους.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι στις 7 Δεκεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα, η φωτογράφηση για την αφίσα ήταν έτοιμη και είχε ήδη κρεμαστεί στους δρόμους της πρωτεύουσας, η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή και του Νότη Σφακιανάκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο κενό.

Αφορμή για αυτήν την εξέλιξη ήταν οι προκλητικές –κατά πολλούς– δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Νότης Σφακιανάκης στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην «Αθηναΐδα», για να καλύψουν την απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του τραγουδιστή. Ο Νότης Σφακιανάκης, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη στήριξή του στη Χρυσή Αυγή, τη νοσταλγία για την εποχή της χούντας, ενώ δήλωσε και ότι όσοι τραγουδιστές συμμετέχουν σε talent shows είναι τραγικοί. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι φήμες θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να είναι ένα από τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής του νέου talent show του ΑΝΤ1 «The Voice».

Σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook, η Δέσποινα Βανδή διαχωρίζει τη θέση της από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή και ξεκαθαρίζει, με τον πιο σαφή τρόπο, τους λόγους της αποχώρησής της από το σχήμα, που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, η δήλωσή της σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη, είναι η εξής:

«Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.

Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.

Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.

Και κάτι τελευταίο…
Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες...
Αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 08.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Εξαιτίας του χάλασε ο γάμος της: Ο παίκτης reality που οδήγησε στο χωρισμό ‑ «Τους είδα σε ραντεβού»

Tabloid 08.04.2026
Από φήμες σε σχέση; Η εμφάνιση που επιβεβαιώνει τα πάντα

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Σε σκηνή με τον Θανάση Αλευρά του έφυγε το δόντι και το κολλήσαμε ...»

Tabloid Χτες
Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά δεν μπορούσα, συμπλήρωσε η ηθοποιός

Ο πρίγκιπας των ονείρων! Αυτός είναι ο νέος πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος εργένης

Tabloid Χτες
O νεαρός πρίγκιπας είναι 16ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Αρπάχτηκαν on air Αρναούτογλου‑Λιανός: «Σ’ αρέσει να διχάζεις» ‑«Δεν έχεις μάθει τον αντίλογο»

Tabloid Χτες
Αγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη ραδιοφωνική εκπομπή τους στον Sfera

Meryl Streep – Anna Wintour: Mαζί στο νέο iconic εξώφυλλο της Vogue

Media Χτες
Όταν η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εμβληματικό

Μπλόκο Βρετανίας στον Κάνιε Γουέστ: Δεν του δόθηκε άδεια να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι η παρουσία του ράπερ σε φεστιβάλ του Λονδίνου δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον

Πυρoβόλησαν τον Offset έξω από καζίνο – Ο γνωστός ράπερ βρίσκεται στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Βίντεο από το περιστατικό έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρης Καβατζίκης για Ιωάννα Τούνη: «Αυτό που κάνει, ξεπερνάει κάποια όρια»

Tabloid Χτες
«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε έναν άνθρωπο να βγει»

Δημήτρης Κόκοτας: Αγωνία για τον τραγουδιστή ‑ Τα τελευταία νέα της υγείας του

Tabloid Χτες
«Κάνει το δικό του αγώνα και περιμένουμε κάτι καλύτερο να γίνει. Είναι καλά, είναι εκεί που ξέρετε ότι είναι και περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλλη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του αδελφού της