E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Μαξίμου ‑ Αιμίλιος Χειλάκης: «Μιλούσαμε όλο το βράδυ στον πληθυντικό και το πρωί δώσαμε το πρώτο ραντεβού»

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», είπε η ηθοποιός

Δημοσίευση 30/6/2022 | 22:02

Αθηνά Μαξίμου ‑ Αιμίλιος Χειλάκης: «Μιλούσαμε όλο το βράδυ στον πληθυντικό και το πρωί δώσαμε το πρώτο ραντεβού»

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησαν για το πώς κανονίστηκε το πρώτο τους ραντεβού, ενώ αποκάλυψαν πώς καταφέρνουν να είναι μαζί για 18 ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομή «Κυψέλη», όπου αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης παραδέχτηκε, πως δεν θα ήθελε ποτέ να γίνει δάσκαλος υποκριτικής και ότι προτιμά τη σκηνοθεσία.

Στην πορεία, οι δυο τους μίλησαν για το τι ξεχωρίζει ο ένας στον άλλον και τα χαρακτηριστικά που τους έλκουν. «Ένας άνθρωπος αρχοντικός, με ευγένεια, δε κρύβεται, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι ψεύτικο από την Αθηνά. Γι' αυτό και με έχει κάνει πιο αληθινό», δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Ο Αιμίλιος είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος, έχει στόχους, ονειρεύεται και θέλει τόσο πολύ να το κάνει. Τον θαυμάζω πάρα πολύ για τον τρόπο που έχει προχωρήσει», είπε με τη σειρά της η Αθηνά Μαξίμου .

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν, τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, με την Αθηνά Μαξίμου να αποκαλύπτει το πρώο τους ραντεβού, το οποίο κανόνισαν, έξω από τον «Δρομέα» στο κέντρο της Αθήνας.

«Όταν συναντηθήκαμε και ήρθε να δει μια παράσταση εγώ δεν τον ήξερα. Καθώς έπαιζα άκουσα ένα γέλιο. Είπα "Αυτό είναι το γέλιο του Αιμίλιου Χειλάκη". Μετά τελείωσε η παράσταση βγήκαμε με το θίασο για φαγητό, ήρθε και ο Αιμίλιος. Κάπου στις 3 η ώρα το ξημέρωμα ξεκίνησε μία συνομιλία με μηνύματα η οποία κράτησε μέχρι τις 7 το πρωί και μάλιστα μιλούσαμε στον πληθυντικό. Κάποια στιγμή στις 9, ο Αιμίλιος πήρε τηλέφωνο και δώσαμε ραντεβού στον "Δρομέα" . Εντάξει αυτό το ραντεβού δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος», είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Λατινoπούλου έκανε τον σταυρό της όταν τη συνέκριναν με την Κωνσταντοπούλου

TV Buzz 01.12.2025
Την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε η σύγκρισή της

Διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της ‑ «Λοιπόν έκανα κι άλλο μωρό!»

Tabloid 01.12.2025
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram

Μακόλεϊ Κάλκιν: Τα παιδιά μου βλέπουν το Μόνος στο Σπίτι αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι εγώ

Tabloid 01.12.2025
Περιοδεύει με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ταινία

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς χορεύει με λεοπάρ κορμάκι, γράφει για «πόνο» και «σκοτάδι»

Social 01.12.2025
Δείτε τις αλλαγές που έκανε στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη τραγουδίστρια

Σίντνεϊ Σουίνι: Ντύθηκε σeξι δράκος για την Ημέρα των Ευχαριστιών ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 01.12.2025
«Εβδομάδα φίλων», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός για τις ημέρες που πέρασε στη Disneyland

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 01.12.2025
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Στράτος Τζώρτζογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Στεναχωρήθηκα γιατί μου την έστησε, είναι πιο πονηρός από εμένα»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα

Ο πρώτος AI Έλληνας τραγουδιστής, Αχιλλέας Δελφός, μιλά για το τραγούδι του

Media Χτες
Λίγες ημέρες πριν κυκλόφορήσει το τραγούδι του πρώτου ολοκληρωμένου AI Έλληνα τραγουδιστή, που φέρει το όνομα Αχιλλέας Δελφός, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ»

Βουρκωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Σας το λέω και συγκινούμαι! Ανατρίχιασα»

Tabloid Χτες
Το συγκινητικό περιστατικό που έζησε το Σάββατο 29/11

Ελένη Φουρέιρα: «Ήταν επιλογή ζωής ο Αλμπέρτο Μποτία, πρώτη φορά μίλησα με κάποιον ερωτικά»

Tabloid Χτες
Για την πορεία της και τις επιλογές της μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, ενώ αναφέρθηκε και στον έρωτα και τη μητρότητα